Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   Live for Speed (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/5200-live-for-speed.html)

MilTen 03-07-12 08:31

Re: Live for Speed

arata bine dar nu prea e bine facut:)

TheNZN 03-07-12 08:31

pe ce servere mai jucati? pe 5559 si restu nu vad pe nimeni roman...:|

MilTen 03-07-12 08:32

pai nici nu mai intra nimeni:)) de cand m-am lasat eu cu robert...cred eu....

DrifterGT 03-07-12 13:36

Quote:

Originally Posted by MilTen (Post 5088248)
pai nici nu mai intra nimeni:)) de cand m-am lasat eu cu robert...cred eu....

Ori a trecut lumea de la crack la S2.

DrifterBoy 03-07-12 16:49

eu mam lasat...cel putin pt o vreme

MilTen 03-07-12 17:19

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5088631)
Ori a trecut lumea de la crack la S2.

e criza nu cumpara lumea:)

240sx 03-07-12 22:02

spidey on my bumper

https://img707.imageshack.us/img707/7613/lfs00000034.jpg

Roshu_est 05-07-12 00:21

Daca ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu acest joc LFS ,va rog dati add : [email protected]

Am incercat cu IP-patch si cu Unlocker dupa cum am citit pe mai multe site`uri ,dar nimic ...primesc acelasi mesaj cand incerc sa ma conectez pe internet la vreun server.
Mesajul fiind : Your user name was not found.

240sx 05-07-12 00:36

Quote:

Originally Posted by Roshu_est (Post 5090787)
Daca ma poate ajuta si pe mine cineva in legatura cu acest joc LFS ,va rog dati add : [email protected]

Am incercat cu IP-patch si cu Unlocker dupa cum am citit pe mai multe site`uri ,dar nimic ...primesc acelasi mesaj cand incerc sa ma conectez pe internet la vreun server.
Mesajul fiind : Your user name was not found.

ffs....

1.iti da eroare pentru ca vrei sa intrii pe servere demo/s1/s2 dar nu ai user creat pe lfs.net ( ce putea sa insemne mesaju??,pe bune acu`) , unlockerul NU este pentru genu ala de servere.
2.iei unlockerul pentru s2/intrii in el (arata exact ca icon-ul jocului)te loghezi cu un cont "fantoma" si iesi din unlocker cand intrii normal in joc vei avea toate masiniile deblocate si te poti juca pe servre PIRAT!!!(Multi.../Join Specific/Local/si cauta ip-uriile scrise de Daniel cu 1/2 pagini inapoi

cat de greu poate fi.....

DrifterGT 05-07-12 05:17

1 Attachment(s)
Băieți am o problemă nouă la LFS.

Azi am făcut un update la 7 Ultimate pe 64-bit și după ce am instalat LFS-ul cu tot ce îi trebuie, primesc erroarea asta:

Attachment 2486818

Care e rezolvarea ?

240sx 05-07-12 06:45

gasit asta pe un forum, nu am inteles la ce combo se referea el da na... trimite-le un mail ca tot ai s2 si rezolvi asa, poate :-)

Quote:

When you try to join the grid with the licensed car you selected in licensed mode, it floods you with messages "Could not load unnamed's car" until you spectate.
And when you take XFG, you can still race on a licensed track - until you change it in track selection screen. Of course it changes to BL1 XFG when you restart the game.

A possible solution to this would be to change the combo to Blackwood - XF GTI immediately after you lock your license.

Mht'u 05-07-12 10:59

Quote:

Originally Posted by 240sx (Post 5089202)

Ai o graficaa..:shock:

Roshu_est 06-07-12 13:25

Salut ! daca ma poate ajuta si pe mine cineva ,as fi recunoscator . Nu reusesc de nici o culoare sa joc Online. Ba imi da COnnected Failed ,ba nu sunt bune IP`uri ,ba timed out ...

AM LFS 0.6b cu unlocker si IP-patch.

240sx 06-07-12 16:22

http://images.borders.com.au/images/...n-volume-4.jpg

DrifterGT 08-07-12 02:41

https://i1153.photobucket.com/albums/...ecast/5231.jpg

https://i1153.photobucket.com/albums/...t/insanity.jpg

KrYpToN 08-07-12 15:14

https://www.youtube.com/watch?v=bU4-Bf8i7fE&feature=plcp

Great movie for you drifters ^_^

DrifterGT 12-07-12 21:05

Am făcut un update la driverul Video și asta a ieșit, o părere ?

https://i1153.photobucket.com/albums/...ecast/boys.jpg

kitu_gudu 12-07-12 21:59

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100517)
Am făcut un update la driverul Video și asta a ieșit, o părere ?

Arata ca un LFS obisnuit. :)

Chiar crezi ca se vede vreo diferenta dupa ce faci update?

DrifterGT 12-07-12 22:24

Quote:

Originally Posted by kitu_gudu (Post 5100582)
Arata ca un LFS obisnuit. :)

Chiar crezi ca se vede vreo diferenta dupa ce faci update?

Uite-te la pozele de mai sus postate de mine, se vede o diferență destul de mare, atât la culori cât și reflexii/claritate.

Ciudat, am tot văzut poze pe aici însă nu toate arată ca un "lfs normal".

240sx 12-07-12 22:37

al2lea are volan cu arc :lol:

Quote:

Ciudat, am tot văzut poze pe aici însă nu toate arată ca un "lfs normal".
Pai le photoshop-am sa fie mai bling

DrifterGT 12-07-12 22:45

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by 240sx (Post 5100643)
al2lea are volan cu arc :lol:

Pai le photoshop-am sa fie mai bling

Aaa... nu la asta mă refeream că ale tale arată super, uite un exemplu jos de "lfs normal".

Chiar arată la fel ?

kitu_gudu 12-07-12 22:52

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100656)
Chiar arată la fel ?

E clar ca screenshot-ul respectiv este facut intr-un LFS care nu are setarile grafice date la maxim.

DrifterBoy 13-07-12 03:36

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100656)
Aaa... nu la asta mă refeream că ale tale arată super, uite un exemplu jos de "lfs normal".

Chiar arată la fel ?

Te plangi?sper sa nu ajungi in cazul meu
Daca ma poate ajuta sa rezolv problema am inteles ca e de la AMD Catalyst 12.4 acum astept sa apara versiunea mai noua(am inteles ca versiunea asta are o eroare si de aia imi arata asa uneori merge normal cateva sec si incepe iar cu forme geometrice pe cer si lipsa din masina ) ...pana in 23 iulie daca stie careva alta solutie il rog sa ma ajute
Va rog sa ingorati chatul din poze

DrifterGT 13-07-12 09:40

1 Attachment(s)
Wow... asta nu arată bine deloc.

Și eu am avut probleme cu versiunile de Catalyst, de asta îi explicam lui kitu_gudu că acum se vede mai bine, cu fiecare versiune noua ai mai multe opțiuni de a ridica placa video la high.

Poți încercat alte versiuni de Catalyst ori bagăți AMD VISION Engine Control Center, asta dacă ai placă video RADEON.

DrifterGT 13-07-12 17:16

Un mic video de la antrenamente, în mare parte încercam să stau cât mai aproape de zid însă să fiu și în drift, încă învăț așa că nu fiți prea răi. :pistoles:

Sper să vă placă :evil_laug

https://www.youtube.com/watch?v=_X7P8wq14dM

DrifterBoy 13-07-12 18:07

Quote:

Originally Posted by DrifterGT (Post 5100969)
Wow... asta nu arată bine deloc.

Și eu am avut probleme cu versiunile de Catalyst, de asta îi explicam lui kitu_gudu că acum se vede mai bine, cu fiecare versiune noua ai mai multe opțiuni de a ridica placa video la high.

Poți încercat alte versiuni de Catalyst ori bagăți AMD VISION Engine Control Center, asta dacă ai placă video RADEON.

Am ATI RADEON HD merge si pe ea AMD VISION Engine Control Center?
Edit:am vazut ca merge dar imi poti da un link de unde sa iau prog ca nu il gasesc niciunde
ms

TheNZN 14-07-12 08:35

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 5100803)
Te plangi?sper sa nu ajungi in cazul meu
Daca ma poate ajuta sa rezolv problema am inteles ca e de la AMD Catalyst 12.4 acum astept sa apara versiunea mai noua(am inteles ca versiunea asta are o eroare si de aia imi arata asa uneori merge normal cateva sec si incepe iar cu forme geometrice pe cer si lipsa din masina ) ...pana in 23 iulie daca stie careva alta solutie il rog sa ma ajute
Va rog sa ingorati chatul din poze

pe care server jucati acolo?:D

Mht'u 14-07-12 10:35

Quote:

Originally Posted by TheNZN (Post 5102023)
pe care server jucati acolo?:D

Pe 5559.. Dar nu prea mai sunt romani. Cel putin, eu n-am jucat de cand nu mai e Vlad admin..

DrifterBoy 14-07-12 21:28

Quote:

Originally Posted by Mht'u (Post 5102135)
Pe 5559.. Dar nu prea mai sunt romani. Cel putin, eu n-am jucat de cand nu mai e Vlad admin..

me 2,dar eu am avut si problema cu grafica pe care azi abia am rezolvato...

kitu_gudu 14-07-12 22:11

Quote:

Originally Posted by DrifterBoy (Post 5102716)
me 2,dar eu am avut si problema cu grafica pe care azi abia am rezolvato...

Daca tot zici ca ai rezolvat, spune si cum ai reusit.... poate mai sunt oameni care au aceiasi problema.

Numai bine!

DrifterBoy 14-07-12 22:14

Quote:

Originally Posted by kitu_gudu (Post 5102750)
Daca tot zici ca ai rezolvat, spune si cum ai reusit.... poate mai sunt oameni care au aceiasi problema.

Numai bine!

Am gasit noua versiune AMD Catalyst 12.6,problema provenea de la AMD Catalyst 12.4 problema poate fi remediata si cu o versiune mai veche decat 12.4 nu neaparat cea noua 12.6
Eu personal nu mai intru pe svr lislon des pt ca nu prea mai am timp...nu ca miar fi facut vreun admin ceva ...

Tis-ul 17-07-12 12:48

Mi-am luat si eu Live For Speed versiunea demo si ma bat grav cu drifturile... Nu stiu nimic :lol:. Dati-mi un pm cu id-urile voastre sa ma mai invatati si pe mine :D.

PS: Am Logitech G27.

DrifterBoy 17-07-12 21:57

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5105531)
Mi-am luat si eu Live For Speed versiunea demo si ma bat grav cu drifturile... Nu stiu nimic :lol:. Dati-mi un pm cu id-urile voastre sa ma mai invatati si pe mine :D.

Cel mai bn lasati u id tau.Ai reusit sa intri pe vreun svr Lislon?

tabokubmw 17-07-12 22:01

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5105531)

Si eu am avut si am g27 da-mi id tau!

Tis-ul 18-07-12 06:21

id-ul meu e stelian_rudnitchi

M-a ajutat DrifterGT, am și intrat la PRACTICE un pic, dar trebuie să învăț mult și bine... Am început să mă mai mișc, mi-am făcut eu un setup mai de începători, mă descurc binișor cu el; dar după ce se încălzesc gumele, numa' spin dau:cry:.

eMH 18-07-12 06:26

Quote:

Originally Posted by Tis-ul (Post 5106297)
id-ul meu e stelian_rudnitchi

mă descurc binișor cu el; dar după ce se încălzesc gumele, numa' spin dau:cry:.

Welcome to my world! Si eu am exact aceeasi problema! Joc foarte bine cat is cauciucurile ok, dupa ce se incalzesc nu mai sunt in stare de nimic... :rolleyes2

Tis-ul 18-07-12 07:08

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 5106300)
Welcome to my world! Si eu am exact aceeasi problema! Joc foarte bine cat is cauciucurile ok, dupa ce se incalzesc nu mai sunt in stare de nimic... :rolleyes2

E bine că tu joci foarte bine cu gumele reci. Eu nici măcar cu gumele reci nu sunt cine știe ce... Trebuie să îmi găsesc un setup bun, pentru începători...

PS: Dă-mi și tu add.:D

sprite 18-07-12 08:31

ma oftic .. la mine nu mai merge dupa ce am schimbat windowsul .. aveam 7 professional acum am bagat 7 ultimate si imi da eroare cand incerc sa pun acel patch sa nu mai ceara licenta.. sper sa-i dau de cap

DrifterBoy 18-07-12 09:49

Back in game!!!Mam bagat din nou pe drift8)

240sx 18-07-12 16:42

boon inca un caz "Am fwt#$t LFS-u si nu stiu ce sa fac" pur si simplu jucam si sa gandit sa se blocheze .... nu a mai facut asta nici odata si am presupus ca este din cauza ca nu mai am placa video (a decedat)

dupa restartu` de rigoare dau sa intru in lfs ,aproape totul era resetat...oki nui mare treaba dau click pe numele meu si pwla zice could not load MEINO... FFFFFFUUUUUUUUUUUUU trec peste asta si ajung sa imi selectez set-ul care il foloseam cand s-a blocat.... exista acolo dar nu poti sa il selectezi are o vraja pe el ceva :lol: :lol: si ultima parte a lfs-ului posedat se manifesta prin neconectarea la servere (ClientConnect: Connect failed) .... fain,nu?

nu cred ca ma poate ajuta cineva dar sa vedem :-)

si, DA!!! am...
1.Reinstalat LFS-ul (lafel nu ma pot conecta si nu pot selecta setul respectiv)
2.Folosit Unlocker corespunzator
3.Ip-Patch
4.schimbat numele set-ului si tot e posedat stie setariile :lol:
5.Sters tot de prin C care avea treaba cu LFS-ul , poate poate

All times are GMT +2. The time now is 16:15.

- Copyright 2026 4Tuning