![]() |
re: Club Ford Capri
Quote:
cred ca sunt 9 j |
Quote:
|
Si tu, Brutus?! :lol:
Credeam ca vii sa ne spui cum ai mai achizitionat o masina cu 50 de euro si vrei sa o dai cu 100 (in 2-3 ani, ca doar ai tot timpul din lume, mananci si bei putin:D) sa ai si tu bani de un cico la barul de pe ulita, dar se pare ca m-am inselat... Ramasese sa ne prezinti primul motor "turbat" din lume cu costuri sub 20 de euro, dar iarasi ai dat-o-n bara si te-ai facut mic... ca deh... te-ai fi facut de ras si cu ocazia asta - oricum te-ai facut de ras:lol:. Cred ca te-a macinat rau ca nu ai reusit sa ne demonstrezi nou, celor care iti spuneam ca esti inconstient (altfel nu-mi permit pe forum) si ca nu ai nicio treaba cu tunatul, cel mult cu mancatul de sub unghie. Hai ca o lungim aiurea si poate ai vreun business 8) de finalizat! ps: daca nu dai Renault-ul pana la Craciun, ai 100 de euro de la mine, sa pui si tu un purcel pe masa :twisted: |
ma gandeam eu ca te simti singur, singurel, uite dovada :lol:
|
Apropo de zapada , la piatra neamt ninge de 3 zile in continuu, Capra e incaltata bine, si merge super, mai ales in giratorii.....IIIHHHAAAAAAA!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
sunt blokat...tocmai ce mi au venit jantele...... latime...1o cm buza.... revin cu comentarii cand ma deblokez..... una e foto alta e realitatea.... |
mda, eu am vrut sa va avertizez ca e diferenta mare intre un capri si un mustang si rotile de mustang(mai late de 235) nu o sa intre prea usor. hai, baga un vin fiert sau ceva intaritor si salta-le pe masina sa le vedem :D
|
Macar e bine ca nu trebuie sa pui distantiere, doar niste evazari, daca aproximez bine offsetul.
in caz ca nu ati vazut si o sa va placa :) - https://www.4tuning.ro/poze/Masini-Tu...-189540.html#1 |
Quote:
|
player ti-ai tras niste jante sa moara dusmanii , sa ai parte de ele.
asteptam sa le vedem sus ... cat despre suspensia spate iti poti confectiona niste opritoare de cauciuc sa nu coboare prea mult suspensia. succes |
1 Attachment(s)
Quote:
astea sunt ale mele |
Quote:
gasisem ceva mai classic cele cu scris pe albastru simple care se pun ca niste capse normale undeva la 30 para cu tot cu transport. Quote:
multumesc. |
Quote:
Modelele 260-09080 si 260-09090 (mai este si modelul 260-09093, dar nu are imagine... s-ar putea sa fie mai misto) nu-ti plac? Quote:
|
da capri MKIII are ceva tampoane de cauicuc intre caroserie si punte dar nu prea ii o rezolvare de durata cu tampoanele de cauciuc, o solutie ar fii sa o ridici mai sus dar nu prea ii ok.Amortizoare sport incearca cu ele dar prima data punele pe masina si vezi cum sta urca patru oameni(dar oameni adevarati ) in masina si vezi cat coboara eu asa zic . Si arcurile trebuie sa fie ok.
|
Quote:
|
mno atunci ii super bine tiam zis pune rotile si o sa vezi daca mai trebuie ridicata caroseria sau nu
|
Quote:
|
capricosti si Silencer Power ..... sau ordine inversa, pe aceasta cale va ofer un ULTIM AVERTISMENT amandurora sa incetati flameul, daca aveti ceva de impartit o faceti folosind mesageria privata, nu aici (sper sa nu fiu nevoit sa ajung la masuri administrative pe care le voi face retroactiv si din ce vad, este suficient "material" pentru o restrictionare a accesului timp de 7 zile).
LE: este valabil si pentru cei de pe margine (se stiu userii, lista cu mesaje sterse exista) care mai mult sau mai putin pun "paie pe foc" ! Succes in continuarea discutiilor creative/constructive si multumesc pentru colaborare! |
sal...
daca ma poate ajuta cineva cu urmatoarele pise de capri mk1 sa ma ajute.. caseta de directie. stopuri de spate. interior ford capri mk1 multumesc. |
http://www.turbosport.co.uk/showthre...anglia-racecar - pustiul are 17 ani... cam asta e diferenta dintre noi si ei
Sambata am fost cu puntea la strungar pentru a mari diametrul in care intra rulmentii axelor planetare. Dupa ce m-a asigurat de ~10x ca o face fara probleme, l-am intrebat ultima oara: "Iese perfect sau nu?", iar raspunsul lui m-a determinat sa las rulmentii originali (cei de MK I). |
:)) deci de 10 ori teai asigurat :)) foarte bine asa trebuie ca astia is cam fac de cap ...
|
care-i diferenta? ca ei baga banii in masina in loc sa-i lipeasca pe ea?
|
Quote:
Asta este motivul pentru care am dat exemplul de mai sus... "pentru noi este prea tarziu, dar voi mai aveti o sansa". :D Quote:
|
Silencer Power...."engleji are si bani frate de isi permite" sa bage in masina. Faza e ca tu nu teai uitat in buzunarele noastre.....noi nu avem bani lor.
Bafta |
nu cred ca era vorba de wow ce chestii scumpe fac englezii ci de cum le fac sau asupra ce se concentreaza. pusti de 17 ani care-si face street legal race car si nu zornaitoare de parcat in fata la terasa. a mea o sa aiba cam 0 performante dar o sa si arate asta.
|
Eeeee eu am vrut sa accentuez "nuanta" pe care a dat-o R.
|
Quote:
|
CRACIUN FERICIT.DOAMNE AJUTA.
|
Craciun fericit, tuturor!
|
Craciun Fericit, multa sanatate si fericire!
...le ducem noi pe restul. |
:DToate cele bune si poate reusim sa o punem de o intalnire anul care vine
|
Sarbatori fericite tuturor, sa aveti parte de un Craciun asa cum v-ati dorit fiecare! Sa auzim de bine.
|
ajutor
Care ma puteti ajuta cu montarea unui delcou electronic (cred ca ii zice) fiindca nu stiu sa ii fac legaturile. Am firele taiate inainte de mufa, dar nu stiu ce trebuie sa leg acolo. Luleaua si capacul de la delcoul original cu platina se potriveste la cel electronic ? Sunt intradevar avantaje, scap de reglat si schimbat platini ? |
L aprindere electronica din ce stiu eu nu ai platini :-?
|
asta da, dar peste ce alte probleme pot da ?
|
Quote:
|
7 Attachment(s)
intre timp am reusit sa montez o janta cragar pe masina ,imi place ca desi este f lata nu iese f mult afara,o parte din latime intrand spre interior
,pun niste poze si astept ceva comentarii...daca da bine sau nu... |
playere, ai trecut la GTO :D
frumos arata janta pe masina, nu ma gandeam ca doar atat de putin iese in afara..chiar decent, dar din spate, de jos, se vede cu adevarat latimea gumei :twisted: Mariuse, pai daca e aprindere Bosch(capacul se prinde cu clame), se potrivesc capacul si luleaua de la boschul mecanic, daca ai aprindere Motorcraft(capacul se prinde cu 2 suruburi diametral opuse), nu se potrivesc. Cu schema, pt Bosch cred ca te pot ajuta cumva, desi nu e cam terminata, pt Motorcraft nu am :( Quote:
|
player arata super jantele pe ea , dar nici cele vechi nus deloc urate, cel mai bestial arata din spate, oricum is super si nu pot trece neobservate :) succes
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:08. |
- Copyright 2026 4Tuning