Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Ford (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford.html)
-   -   Club Ford Capri (https://forum.4tuning.ro/325-discutii-ford/2021-club-ford-capri.html)

player77 17-12-09 20:55

re: Club Ford Capri

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2900925)
... ce latime au jantele, nu anvelopele.

sincer nu stiu.ieri le am platit si cu putina sansa imi vin in 3 zile.
cred ca sunt 9 j

Silencer Power 17-12-09 22:09

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2901082)
cred ca sunt 9 j

eBay?

Silencer Power 18-12-09 06:59

Si tu, Brutus?! :lol:

Credeam ca vii sa ne spui cum ai mai achizitionat o masina cu 50 de euro si vrei sa o dai cu 100 (in 2-3 ani, ca doar ai tot timpul din lume, mananci si bei putin:D) sa ai si tu bani de un cico la barul de pe ulita, dar se pare ca m-am inselat...

Ramasese sa ne prezinti primul motor "turbat" din lume cu costuri sub 20 de euro, dar iarasi ai dat-o-n bara si te-ai facut mic... ca deh... te-ai fi facut de ras si cu ocazia asta - oricum te-ai facut de ras:lol:. Cred ca te-a macinat rau ca nu ai reusit sa ne demonstrezi nou, celor care iti spuneam ca esti inconstient (altfel nu-mi permit pe forum) si ca nu ai nicio treaba cu tunatul, cel mult cu mancatul de sub unghie.

Hai ca o lungim aiurea si poate ai vreun business 8) de finalizat!

ps: daca nu dai Renault-ul pana la Craciun, ai 100 de euro de la mine, sa pui si tu un purcel pe masa :twisted:

florin_cars 18-12-09 09:43

ma gandeam eu ca te simti singur, singurel, uite dovada :lol:

AudioClass 18-12-09 12:09

Apropo de zapada , la piatra neamt ninge de 3 zile in continuu, Capra e incaltata bine, si merge super, mai ales in giratorii.....IIIHHHAAAAAAA!

silencer 18-12-09 12:58

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2901082)
cred ca sunt 9 j

player cu celelalte jante ce faci? ma gandesc ca pe capra mea le-ar sta bine..

player77 18-12-09 16:31

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2902656)
player cu celelalte jante ce faci? ma gandesc ca pe capra mea le-ar sta bine..

gata.
sunt blokat...tocmai ce mi au venit jantele......
latime...1o cm buza....
revin cu comentarii cand ma deblokez.....
una e foto alta e realitatea....

silencer 18-12-09 16:35

mda, eu am vrut sa va avertizez ca e diferenta mare intre un capri si un mustang si rotile de mustang(mai late de 235) nu o sa intre prea usor. hai, baga un vin fiert sau ceva intaritor si salta-le pe masina sa le vedem :D

Silencer Power 18-12-09 17:17

Macar e bine ca nu trebuie sa pui distantiere, doar niste evazari, daca aproximez bine offsetul.

in caz ca nu ati vazut si o sa va placa :) - https://www.4tuning.ro/poze/Masini-Tu...-189540.html#1

player77 18-12-09 19:25

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2903196)
mda, eu am vrut sa va avertizez ca e diferenta mare intre un capri si un mustang si rotile de mustang(mai late de 235) nu o sa intre prea usor. hai, baga un vin fiert sau ceva intaritor si salta-le pe masina sa le vedem :D

de iesit sigur o sa iasa afara,sa vad cum fac sa nu ating cu pasajul cauciucul..in fata nu este problema dar in spate in mod sigur o sa atinga ceva,cred ca o sa ii intaresc arcurile pe spate.

donz 18-12-09 19:37

player ti-ai tras niste jante sa moara dusmanii , sa ai parte de ele.
asteptam sa le vedem sus ... cat despre suspensia spate iti poti confectiona niste opritoare de cauciuc sa nu coboare prea mult suspensia. succes

Silencer Power 18-12-09 19:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2903640)
de iesit sigur o sa iasa afara,sa vad cum fac sa nu ating cu pasajul cauciucul..in fata nu este problema dar in spate in mod sigur o sa atinga ceva,cred ca o sa ii intaresc arcurile pe spate.

in caz ca nu au venit cu capace, poti sa te uiti la niste modele aici - http://www.jegs.com/p/Cragar/Cragar-...54137/10002/-1

astea sunt ale mele

player77 18-12-09 21:06

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2903725)
in caz ca nu au venit cu capace, poti sa te uiti la niste modele aici - http://www.jegs.com/p/Cragar/Cragar-...54137/10002/-1

astea sunt ale mele

ai jante pt ele?:D:D
gasisem ceva mai classic cele cu scris pe albastru simple care se pun ca niste capse normale undeva la 30 para cu tot cu transport.

Quote:

Originally Posted by donz (Post 2903664)
player tiai tras niste jante sa moara dusmanii , sa ai parte de ele.
asteptam sa le vedem sus ... cat despre suspensia spate iti poti confectiona niste opritoare de cauciuc sa nu coboare prea mult suspensia. succes

salut...explica te rog cum as putea sa fac asta.chiar ma intereseaza,
multumesc.

Silencer Power 18-12-09 21:27

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2903955)
ai jante pt ele?:D:D
gasisem ceva mai classic cele cu scris pe albastru simple care se pun ca niste capse normale undeva la 30 para cu tot cu transport.

Am si jante, din fericire.:)

Modelele 260-09080 si 260-09090 (mai este si modelul 260-09093, dar nu are imagine... s-ar putea sa fie mai misto) nu-ti plac?

Quote:

Originally Posted by player77 (Post 2903965)
salut...explica te rog cum as putea sa fac asta.chiar ma intereseaza,
multumesc.

Cred ca se refera la niste tampoane care se fixeaza pe caroserie, deasupra puntii. MK III stiu sigur ca are asa ceva, totusi nu stiu cat de ok este varianta asta ca solutie la problema ta... eu as merge pe inca un arc lamelar sau chiar un coilover.

baga 18-12-09 21:28

da capri MKIII are ceva tampoane de cauicuc intre caroserie si punte dar nu prea ii o rezolvare de durata cu tampoanele de cauciuc, o solutie ar fii sa o ridici mai sus dar nu prea ii ok.Amortizoare sport incearca cu ele dar prima data punele pe masina si vezi cum sta urca patru oameni(dar oameni adevarati ) in masina si vezi cat coboara eu asa zic . Si arcurile trebuie sa fie ok.

player77 18-12-09 21:45

Quote:

Originally Posted by baga (Post 2904016)
da capri MKIII are ceva tampoane de cauicuc intre caroserie si punte dar nu prea ii o rezolvare de durata cu tampoanele de cauciuc, o solutie ar fii sa o ridici mai sus dar nu prea ii ok.Amortizoare sport incearca cu ele dar prima data punele pe masina si vezi cum sta urca patru oameni(dar oameni adevarati ) in masina si vezi cat coboara eu asa zic . Si arcurile trebuie sa fie ok.

in masina asta nu urca mai mult de 2 persoane din fericire,nu o folosesc decat odata la saptamina vara iar iarna sta 5 luni in garaj.maxim 3000 km pe ansi asa e prea mult.

baga 18-12-09 21:47

mno atunci ii super bine tiam zis pune rotile si o sa vezi daca mai trebuie ridicata caroseria sau nu

donz 18-12-09 22:41

Quote:

Originally Posted by Silencer Power (Post 2904011)
Am si jante, din fericire.:)

Cred ca se refera la niste tampoane care se fixeaza pe caroserie, deasupra puntii. MK III stiu sigur ca are asa ceva, totusi nu stiu cat de ok este varianta asta ca solutie la problema ta... eu as merge pe inca un arc lamelar sau chiar un coilover.

exact la asta ma referam doar pui niste tampoane mai mari ( dupa necesitate ) si dak zici k nu faci multi km pe an parerea mea e ca va tine si daca nu ... nu ii o lume sa schimbi odata pe an doua tampoane de cauciuc

NWZeu 19-12-09 09:51

capricosti si Silencer Power ..... sau ordine inversa, pe aceasta cale va ofer un ULTIM AVERTISMENT amandurora sa incetati flameul, daca aveti ceva de impartit o faceti folosind mesageria privata, nu aici (sper sa nu fiu nevoit sa ajung la masuri administrative pe care le voi face retroactiv si din ce vad, este suficient "material" pentru o restrictionare a accesului timp de 7 zile).

LE: este valabil si pentru cei de pe margine (se stiu userii, lista cu mesaje sterse exista) care mai mult sau mai putin pun "paie pe foc" !

Succes in continuarea discutiilor creative/constructive si multumesc pentru colaborare!

player77 20-12-09 14:32

sal...
daca ma poate ajuta cineva cu urmatoarele pise de capri mk1 sa ma ajute..
caseta de directie.
stopuri de spate.
interior ford capri mk1
multumesc.

Silencer Power 22-12-09 16:24

http://www.turbosport.co.uk/showthre...anglia-racecar - pustiul are 17 ani... cam asta e diferenta dintre noi si ei

Sambata am fost cu puntea la strungar pentru a mari diametrul in care intra rulmentii axelor planetare. Dupa ce m-a asigurat de ~10x ca o face fara probleme, l-am intrebat ultima oara: "Iese perfect sau nu?", iar raspunsul lui m-a determinat sa las rulmentii originali (cei de MK I).

baga 22-12-09 22:10

:)) deci de 10 ori teai asigurat :)) foarte bine asa trebuie ca astia is cam fac de cap ...

silencer 22-12-09 22:56

care-i diferenta? ca ei baga banii in masina in loc sa-i lipeasca pe ea?

Silencer Power 23-12-09 08:40

Quote:

Originally Posted by baga (Post 2915396)
:)) deci de 10 ori teai asigurat :)) foarte bine asa trebuie ca astia is cam fac de cap ...

Da, asa invata de mici, mai intai o gramatica de balta, dupa care o meserie facuta cu copitele.

Asta este motivul pentru care am dat exemplul de mai sus... "pentru noi este prea tarziu, dar voi mai aveti o sansa". :D

Quote:

Originally Posted by silencer (Post 2915528)
care-i diferenta? ca ei baga banii in masina in loc sa-i lipeasca pe ea?

Metaforic vorbind, da, cam asta e diferenta.

bil1706 23-12-09 16:47

Silencer Power...."engleji are si bani frate de isi permite" sa bage in masina. Faza e ca tu nu teai uitat in buzunarele noastre.....noi nu avem bani lor.
Bafta

silencer 23-12-09 16:55

nu cred ca era vorba de wow ce chestii scumpe fac englezii ci de cum le fac sau asupra ce se concentreaza. pusti de 17 ani care-si face street legal race car si nu zornaitoare de parcat in fata la terasa. a mea o sa aiba cam 0 performante dar o sa si arate asta.

bil1706 23-12-09 21:34

Eeeee eu am vrut sa accentuez "nuanta" pe care a dat-o R.

Silencer Power 23-12-09 21:34

Quote:

Originally Posted by bil1706 (Post 2917047)
Silencer Power...."engleji are si bani frate de isi permite" sa bage in masina. Faza e ca tu nu teai uitat in buzunarele noastre.....noi nu avem bani lor.
Bafta

Corect!:D

player77 24-12-09 22:21

CRACIUN FERICIT.DOAMNE AJUTA.

Silencer Power 24-12-09 22:31

Craciun fericit, tuturor!

florin_cars 25-12-09 00:01

Craciun Fericit, multa sanatate si fericire!
...le ducem noi pe restul.

mariuslazarina 25-12-09 11:06

:DToate cele bune si poate reusim sa o punem de o intalnire anul care vine

NWZeu 25-12-09 11:11

Sarbatori fericite tuturor, sa aveti parte de un Craciun asa cum v-ati dorit fiecare! Sa auzim de bine.

mariuslazarina 26-12-09 16:09

ajutor

Care ma puteti ajuta cu montarea unui delcou electronic (cred ca ii zice) fiindca nu stiu sa ii fac legaturile. Am firele taiate inainte de mufa, dar nu stiu ce trebuie sa leg acolo.
Luleaua si capacul de la delcoul original cu platina se potriveste la cel electronic ?
Sunt intradevar avantaje, scap de reglat si schimbat platini ?

BULLDOG 26-12-09 16:19

L aprindere electronica din ce stiu eu nu ai platini :-?

mariuslazarina 26-12-09 17:02

asta da, dar peste ce alte probleme pot da ?

player77 26-12-09 21:10

Quote:

Originally Posted by mariuslazarina (Post 2923785)
asta da, dar peste ce alte probleme pot da ?

pune si tu o poza.si poate om reusi sa te ajutam

player77 26-12-09 21:17

7 Attachment(s)
intre timp am reusit sa montez o janta cragar pe masina ,imi place ca desi este f lata nu iese f mult afara,o parte din latime intrand spre interior
,pun niste poze si astept ceva comentarii...daca da bine sau nu...

florin_cars 26-12-09 21:24

playere, ai trecut la GTO :D
frumos arata janta pe masina, nu ma gandeam ca doar atat de putin iese in afara..chiar decent, dar din spate, de jos, se vede cu adevarat latimea gumei :twisted:

Mariuse, pai daca e aprindere Bosch(capacul se prinde cu clame), se potrivesc capacul si luleaua de la boschul mecanic, daca ai aprindere Motorcraft(capacul se prinde cu 2 suruburi diametral opuse), nu se potrivesc.

Cu schema, pt Bosch cred ca te pot ajuta cumva, desi nu e cam terminata, pt Motorcraft nu am :(

Quote:

Originally Posted by BULLDOG (Post 2923688)
L aprindere electronica din ce stiu eu nu ai platini :-?

cred ca Marius, a vrut sa faca o afirmatie, nu sa puna o intrebare, fiind tastele "?" si "." alaturate, cred ca s-a grabit la tastare si a iesit fix sensul opus :oops:

donz 27-12-09 00:38

player arata super jantele pe ea , dar nici cele vechi nus deloc urate, cel mai bestial arata din spate, oricum is super si nu pot trece neobservate :) succes

All times are GMT +2. The time now is 14:08.

- Copyright 2026 4Tuning