![]() |
Re: Chat
Quote:
Bai bine ai lasa tigarile :oops: cand vad ca dau prieteni de ai mei 10lei pe zi pe un pachet imi vine sa ma impusc :lol: mai bine ma duc si imi iau 2-3 beri :lol::D |
lasa tu berile si cumpara "sare de baie" :))
|
Quote:
|
un detz de benzina face mai mult k doua beri :))
|
are si efect laxativ :)
ce tare ar fii sa tragi sarea de baie printr-o turbina. sa intre cu putere :)) |
Quote:
|
|
partea interesanta ii ca am sunat la 112 si mi-au zis ca din secunda in secunda trebuie sa ajunga...
stateam si ma uitam cum arde padurea, dupa 30 de minute am plecat ca nu ajunsese nici un pompier, poate o fii venit cu sirenele stinse si cu noile masini "invizibile" |
A ars Janis Stuff. Are cineva detalii ?:)
|
|
ca sa-ti raspund aici si nu acolo, da mergeam la stuf , vara, in delta.
|
Salut,
imi puteti spune ceva despre masina asta? - http://auto vit.ro/index.php?sect=show&id=C12024806 (uniti auto si vit, se considera reclama) |
Are cineva mocheta neagra simpla? Am nevoie de aprox 30x50 cm si nu gasesc nicaieri la magazine specializate. Fac o bere -doua...
|
du-te-n praktiker sau in baumax
|
cere bucati ramase...se dau la preturi derizorii.
in baumax sunt bucati de 50x50cm la 3.90 ron ...pentru presuri de intrare in casa |
Bun.Sper sa gasesc. Aveti cate o bere :drunk:
|
daca vrei verde inchis te ajut eu...numai sa vii dupa ea
|
Vreau sa astup doua gauri din portbagaj, unde am avut doua difuzoare ovale.Placa aia e neagra si de asta am nevoie doar de culoare neagra.
|
am inteles, verde stiu sigur ca am de aia ti-am zis
|
poi ia ce culoare gasesti (daca nu dai de negru de-ala) si dai cu spray negru peste si s-a rezolvat :)
|
Sarbatori fericite tututor,Paste fericit!;)
|
Re: Sarbatori Fericite!
Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa va calauzeasca pasii, sa va aduca sanatate si belsug.
Va doresc un Paste fericit alaturi de cei dragi! |
Paste Fericit si din partea mea !
|
Sarbatori fericite ! Paste fericit popor!
|
Paste Fericit Tururor !!! Numai Bine !!!
|
daca stie careva pe undeva un fiat polsky 126 sau un fiat 850 de vanzare sau abandonat il rog sa ma anunte
|
stiu eu fiat 850 din 1967 de vanzare da-mi un pm si-ti dau nr de tel.
|
|
Quote:
Ideea e oarecum ok. cea care priveste violenta in trafic, dar pedepsirea depasirilor repetate? /:) Si cea cu "zig-zagul" desi oarecum fondate, le vad ca niste legi care le vor oferi politistilor multe oprotunitati de a intoarce legea in favoarea lor. Cum era intr-o vreme cu vesta. vroia sa te agate cu ceva pac, vestuta. |
in lumea noua ii spune Dangerous driving si este de cand lumea o pedeapsa pt asta , doamne feri sa te raporteze careva.
da ce sa-i faci romanul este cam cu 20 ani in urma si in ceea ce priveste si aspectul asta. |
si daca te raporteaza, pe baza la ce primesti sanctiunea?
|
Si acu o intrebare de a mea care ma "intereseaza" de mult timp il vad dimineata coboara de pe bisericii care ii asa banos de conduce un Mustang decapotabil negru si are lamaitele pe parbriz ? sta bine omu cu bani daca aia ii prima masina pentru experienta in trafic :D
|
Tie nu ti-ar placea?
|
Quote:
|
si eu sunt de acord ca agresivitatea in trafic ar trebui pedepsita insa depasirea repetata ?daca nu o faci neregulamentar ce are? si zig zag de ce sa fie pedepsita? la noi in romania is multi tarani, nu pot sa ii numesc soferi care stau plantati pe banda de langa axu drumului si nu se trag orice ai face...
|
cam cat costa o vopsire totala la un golf 4 hatchback 4 usi?
|
Quote:
Cum locuiesc in Floresti .. de la iesire pana in cluj .. frate tre sa fac salom .. asta e .. cateodata ma grabesc .. ajungi in spatele lor le faci cu faruriile .. se uita in oglinda si isi vad de drum .. EL MERGE LEGAL .. !! Bine ca sunt care se dau la o parte .. mai rar dar sunt .. cand nu ma grabesc .. ma duc frumos pe banda din dreapta .. dar nici acolo nu poti sta linistit ca .. se grabesc si alti :)) deci .. sa imparta amenzi feciorii pt ciobani .. |
din pacate chestia asta cu agresivitatea la volan si depasirile zig-zag e aberanta, atata vreme cat doar unele persoane vor fi amendate...sau voi chiar credeti ca un Q7 care face zig-zag va fi oprit si amendat? au nu prea cred.
ar trebui amendata prostia romaneasca. de exemplu, in marasti se poate intra in acel parking de la piata marasti. asta daca esti cetatean normal la cap. problema e ca nu mai poti iesi din cauza SUVurilor parcate la iesirea din parking. persoanele care conguc X5, Q7, Q5, ML si altele de genul din pacate nu isi permit sa plateasca 2 lei ca sa intre in parking. si saracii opresc si ei pe unde pot, cum ar fi la iesirea din parking si din aceasta cauza nu se mai poate iesi demulte ori. cred ca cel mai bine ar fi o lege in care sa ii ajute pe acesti cetateni, sa le dea reducere cumva, ca ei nu au bani sa foloseasca parcarile. doar pe urma sa vina cu lege pt zig-zag. pe clinicilor dimineata doar in zig-zag poti sa circuli, pentru ca atat pe banda din stanga, cat si pe cea din dreapta, in general sunt opriti alti saraci ai tarii, taximetristii si cei care ii transporta pe oamenii care lucreaza la spitale la servici. ei la fel nu isi permit sa foloseasca parcarile si de multe ori se gandesc ca probabil mai bine blocheaza toata strada clinicilor, in loc sa dea o tura prin parcare, doar ei nu isi permit, is vai de ei asta e romanica noastre si noi umblam cu amenzi de depasiri pentru cei care chiar au de ajuns undeva |
in legatura cu vopsitul te costa cam 500 de euro la un service depinde acum de culoarea masini de pretentile clientului ... daca vrei vb pe mess baga_razvan
|
Ce e nou pe aici baieti, ce mai faceti,cum o duceti,ce mai ziceti ?
Mai ce liniste!!!!!!!!!!!!!!! Fortzaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ca vine KoE !!!!!!!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 08:29. |
- Copyright 2026 4Tuning