![]() |
Re: Cafeneaua băcăuanilor de pe 4tuning
tare omul :lol:
|
cocalar de rasa !!!!!! poti sa -i dai si luna de pe cer si tot asa ramane !!!!!
vai de noi , nu mai am cuvinte ...........:pistoles::mrgreen::peace: |
s-a ieftinit benzina ....!!!!!!! 3.05 iar la brasov e 2.96 la la p...om !!!!
iubesc criza asta sa-i dea domnu zile lunnnnnnggiii (gluma ) |
Quote:
sa completez postul am dat peste asta la stiri :) nici nu'i de mirare http://stirileprotv.ro/stiri/economi...-majorata.html |
Quote:
|
salut baieti, n-am mai activat de mult pe forum asha ca multe date din profile habar nu am cum sa le mai schimb....e bine macar ca am putut atasha pozele cu mashina...in fine...ceva club s-a infiintat, infiinteazA?:D pe bacau?
|
de curand s_a infiintat NoSpeedLimit bacau...
|
cine merge sambata la bucuresti ,pentru mitingul impotriva taxei auto ?
sau facem ceva pe plan local ? se baga cineva ? |
Quote:
pai stiu si eu avem nevoie de ceva autorizatii pt protest ...sau putem sa facem doar cateva ture de centru cu afise sa atragem atentia Da chiar asa organizam ceva de genu asta ? Ne trebuie masini cu nr rosiii cat mai multe ... NSL BACAu e alaturi de cei care cer eliminarea taxei de prima inmatriculare ! |
Quote:
da-mi un add la lucica_markiz sau tel 0745161163 |
stai linistit ,in bacau nu se face o intalnire"4tuning'' mai rasarita ,,si tu vrei protest??
|
eu am intrebat si vb cat se poate de serios
masini cu nr rosii sunt o gramada nu cred ca de asta ducem lipsa ma gandeam daca dintre voi se mai baga cineva ,adik daca este sustinere pt ca de 1 singur nu se poate face nimik. asa este cristi ,dar am zis si eu ca poate cine stie ,exista sustinere |
frate eu protestez de vreo 2 ani, dar nu si-a dat nimeni seama :lol:
|
Să fiu eu sanătos cāte maşini cu numere roşii mi-au rămas pe cap, de-mi vine să le dau foc la toate īn faţa sediului finanţelor.
Unde să mă duc de nebun să prostestez? Şi cine să mă bage in seamă (altfel decā să-mi dea vreo amendă, ceva:) )? |
ziceam si eu sa facem ceva :-( dar aici nu ma refer sa ajut niste oameni care au beneficii de pe urma vanzarii acestor masini (samsari ) ci ma gandesc la aceea care au strans un ban si au reusit sa-si ia o masina iar acum nu au bani sa o inmatriculeze ...
any way an ideea !! |
Quote:
|
ai dreptate ......taxa trebuie eliminata .pt toti .....
ca un fapt divers spre drumu de la RAR erau aruncate ieri o gramada de placute cu nr rosii ...:-) |
Alex am si eu douA MASINI neimatriculate daca vrei mi te altur
Markizule unde ziceai ca ai vazut placutele ca sunt in aluminiu si fac ceva bani la REMAT |
Quote:
|
deci chiar nu va inteleg ,serios acum
toti ati vrea sa faceti ceva dar nu ridicati un pai aici putem sa includem si intalnirile care se faceau si tot pt ca daca nu exista dorinta din partea voastra de ce sa ne mai batem capul aiurea samsari ,ne samsari .... dar sunt o gramada de oameni care au facut credite sa isi cumpere o masina si acolo e necazul mai mare pt ca la un samsar ... ala sia scos banii pe masina nu asta e problema,mai greu e cu cei care sau lacomit si au zis ca se imbogatesc si au cate 5 6 10 masini acolo e mai greu si tot o trageti atat ca au fost aduse niste tigaii de masini si tot asa ,si chiar raman uimit de chestia asta pt ca habar nu aveti voi astia care doar va place sa vb si sa nu aveti o treaba ,cum sa vii din afara cu un ''cazan'' in opinia voastra credeti ca lumea asta a adus cazane pana acum ? aratati mi si mie cateva din ele care intradevar sa fie cazane .... nu cred ca i-ar fi convenit nimanui sa raman cu ea pe autostrada sau pe unde ar mai fi ramas si sa plateasca o platforma pana acasa ca sa ii aduca masina si apoi sa o mai si repare si aici sa o vanda cu 2 bani... si oricum am mai citit pe forumuri ca de ce s-a imbulzit lumea sa cumpere masini vechi ,ca ele tot vechi raman ca de ce nu au cumparat masini noi , ca sa ne aliniem si noi cu occidentul cand am citit prima oara am zis ca nu este adevarat , cum naiba de toata lumea vrea sa se alinieze cu occidentul cand un salar la noi este cat este . normal ca lumea s-a ingramadit sa cumpere pt ca era altceva ( in comparatie cu daciile pe care le-au avut sau alte jafuri ) ps : ma scuzati ca ma luat valul da parca deja imi sta pe creier chestia asta aaa si sa nu uit pt aia care numai pot de grija altora ,mai am doar 1 masina cu nr rosii asa ca,dormiti linistiti :))))))) |
am si eu o intrebare : unde gasesc in bacau o firma sa-mi colanteze capota ?
daca stiti voi va rog sa postati un nr de tlf !!!! depaseste 100 ron? |
0740/373283 Ciprian din Filipeşti, cam toată lumea īl ştie, lucrează excelent omul.
de preţ nu ştiu ce să-ţi spun, sincer. |
Aceeasi firma la care am facut siparasolarele..se numeste publiemy...
FIrma este pe George Bacovia in capat la rond, langa posta...vii si vorbesti cu ei..zici ca te`a trimis baiatu cu parasolarele si o sa`ti dea un pretz mai bun probabil :) |
mai este Transart...si ei se ocupa cu asa ceva...pe str. Oituz...detalii mai jos
http://www.pagini-nationale.ro/dets....RU199932273854 |
eu zic ca cea mai buna solutie ar fi ca sa puna tot romanu' mana de la mana sa faca o cheta, si sa angajeze 5 avocati destepti sa dea statul roman in judecata. Ca daca pui 50 ron de masina se aduna o suma destul de mare , cu mult peste cel mai scump avocat din romania care ar duce guvernul si in fata unui tribunal de pe marte
|
danke baieti !!!!
|
5 Attachment(s)
Scandalul "Taxa Auto" . Bacau 13.12.2008 Parcarea Stadionului Municipal Bacau.
|
Geniale pozele, cel puţin ultima cu Scripăţ in centru e tare de tot :lol:
|
13 Attachment(s)
mai multe poze de la "meeting" si un video...
https://www.youtube.com/watch?v=0d3g1...istofer93.com/ |
Multumesc Alex :P...Am mai multe fotografii dar am zis sa nu aglomerez pagina aiurea.Oricum a fost nostim acolo,sincer ma asteptam sa iasa mai multi in strada :) O zi faina !
|
12 Attachment(s)
Astazi 14.12.2008 s-a repetat "Scandalul Taxa Auto" dar de data asta cei nemultumiti de marirea taxei au fost mai uniti si au facut o adunare in fata sensului giratoriu la Real blocand traficul si protestand.Aveti aici cateva fotografii facute in cursul zilei de astazi.
|
interesante pozele....dar cred ca scrisul strica totul. ar trebui sa scrii putin mai discret. (parerea mea)
|
Poate da poate nu.Dar e mai bine asa :)
. |
Quote:
Pune si tu un watermark mai mic, mai finut .. ;):D |
o durat o ora sa ies din real....
Brava baietii... punct ochit;):rolleyes2 Jos taxa...huuuuoooo!!! PS: Pe la 17.30 eram pe acolo.. |
Tin sa precizez ca nu sunt eu cel cu initiativa acestor actiuni de protest ci ca doar le sustin!
Miting pentru Taxa Auto in Bacau - ora 14:00, 15 decembrie 2008 Astazi 15 decembrie 2008 ora 14:00 toti cetatenii nemultumiti de taxa auto sunt asteptati in parcarea Stadionului Municipal din Bacau. Cei care se vor aduna acolo vor merge la Prefectura Bacau si la Primaria Bacau si daca nu vor primi raspunsurile pe care le asteapta sunt hotarati sa blocheze din nou o intrare in municipiul Bacau. Tin sa precizez ca ziua a doua de protest a fost marcata in Bacau prin blocarea drumului european E85 la iesirea din Bacau spre Bucuresti timp de mai bine de o ora. Mai multe detalii despre ce s-a intamplat ieri si multe fotografii de la fata locului intr-un articol ce va aparea pe blog peste cateva ore. Vizavi de presa din Bacau si aceste mitinguri vreau sa precizez ca s-a dat ordin de la guvern ca astfel de manifestari sa nu mai beneficieze de suport din partea mass-media. Voi reveni cu informatii si cu imagini! In filmul de mai jos puteti vedea imagini de la mitingul de ieri de pe E85 de la intrarea in Bacau dinspre Adjud. https://www.dailymotion.com/video/k4IYMYZGVw0ZqCStRs |
Craciun Fericit la toata lumea !!!
|
Craciun fericit si tzie tinere }{
|
Craciun fericit si multe piese/accesorii de tuning de la Mos va doresc...
|
Craciun Fericit tuturor !!!! :oops::tetter:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning