![]() |
|
Re: Club ESPERO
pentru sex 99 problema ta cu calculatorul este ffffff simpla .....stiu asta ca inainte ade a avea espero rosu am avut unu alb de 1,8 cu cutie automata si mie mia plouat in masina direct pe calculator si a trebuit sa il schim am vb cu cineva care dezmembreaza a venit cu doua calc de model 1,5 ia schimbat cipul din calc de 1,8 ars pe calc de 1,5 si a mers perfect la mufe este la fel se potriveste si de pe cielo
|
interesant ca ai motor de astra...1.5 ...110 cai????
|
da asa este
este real 110 cai nu vreau sa ma laud dar asta este realitatea si eu am ramas masca cand mia zis ala cati cai am |
am o itrebare cum pot sa postez pozele ..aici?
|
Dai post reply din stanga si sub fereastra care iti apare, ai pe undeva manage attachements.
Eu nu stiu sa se fi pus pe astra F vreun motor pe benzina de 1.5... Cel mai apropiat de care stiu eu, era ceva de pe la isuzu parca... si ala intradevar avea 1.5 110 cp... dar nu stiu cat se potriveste... |
5 Attachment(s)
pozele cu bara fata si farurile
|
posibil sa ai dreptate nu eu am schimbat motorul asa am cumparat-o o am de 7 luni
|
farurile. bara fata si bara spate tobele eu le-am montat.......ca sunt de meserie tinichigiu auto
|
Eu sincer cunosc destul de bine astrele f si g si nu stiu nici un motor pe ele de 1.5 si 110 cai cel de 16 in 16 v are 100 in cap,poate o fi motor de astra h dar nu cred sincer ca este mult mai scump ca masina
|
stiu doar atat ca baiatul care mia masurat cai mia spus ca este motor de opel dar de ce model nu mia spus..... si mia zis ca poate resofta calculatorul sa ai mai dea in plus 20 sau 30 de cai ca ia facut la un prieten pe un passat si la dus de la 131 cai la 165 de cai
|
2 Attachment(s)
Jhonny daca tot esti tinichigiu...poti sa imi faci si mie asa ceva la masina? Sa umfli aripile spate cum e la masina portocalie din poze? Cea alba e a mea, la care vreau modificarea...
|
sa se poate dami un id de mess sa vb sau ial pe al meu jhonny23_jhonny23
|
Deci mie nu imi place absolut deloc cum arata farurile pe masina aia...daca tot zici ca esti original puteai sa faci ceva frumos din stock.Ma gandesc la vreo ploaie cata apa intra printre lufturile de langa faruri...
Daca tot esti tinichigiu fa ceva din fribra pe langa ele, incearca sa astupi alea ca se vede naspa rau !!! Bara pe spate imi place, cea pe fata asa si asa... Referito la motor C18XE de fabrica are 125 de cai, si motor de Opel 1.5 MPI nu prea am auzit....ori 1.4 ori 1.6 ! |
bara fata trebuie lucrata si iese ceva frumos ;)
|
Passatul ala era diesel 1.9 nu? La un normal aspirat nu cred ca iti da 20-30 de cai... La diesel iti da 25% din puterea stock maxim, la normal aspirat doar 10% cel mult...
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:09. |
|
- Copyright 2026 4Tuning