![]() |
Re: My KYS !!
1 Attachment(s)
.....
|
de nota 10:shock:
|
f frumoasa,felicitari :tenisclap.ar merge un nr mic pe fata,ca e pacat de bara aia sa pui nr normal
|
1 Attachment(s)
Felicitarile mele Cosmine , a iesit magic !
|
cel mai placut logan...felicitari omu' cu jokerul:rolleyes2
fi multumit EMH |
Foarte frumos a iesit masina, urmaresc topicul de ceva vreme!
Dar am si eu o intrebare... Nu cumva se zice Joker, in loc de jocker ?? |
1 Attachment(s)
Quote:
Intra pe Cartoon Network ,restu e CanCan ! @Cosmin E foarte bine asa,nu asculta la parerile rele,vin din invidie,rautate....nu aprecieaza nimic... |
ne place, place ....place , ....place
|
|
@Vgroza - mersi de cuvintele frumoase.
@Tweety- cand voi ajunge eu sa ma atac de la orice....atunci e grav :) Multumesc de sustinere. @ EMH - nu inteleg sensul intrebarii tale,ptr ca ti-as fi dat un raspuns mai la obiect, insa corect este Joker. Lumea imi spune Thejock3r in baza userului pe care-l folosesc pe alte forumuri. ( Pe 4Tuning , in ciuda insistentelor, nu a dorit nimeni sa-mi schimbe nickul , in TheJock3r... ) @ionut - multumesc ptr filmulet . DIn cate observ l-ai conceput in baza modificarilor de anul acesta. COOOL... (misto melodia aleasa) |
Chiar daca nu am postat, e printre putinele topicuri pe care le urmaresc de la inceput. Felicitari pentru "halul" in care poate arata masina :shock: ! Sa te bucuri de ea in continuare !
|
Felicitari! Tind sa cred ca masina asta va castiga multe premii. :D
|
cu placere :D ( am urmarit masina din umbra si am zis sa fac un video :P )
|
felicitari pt masina....Jock3r nu crezi ca ar vrea si niste scaune sport? sau macar o tapiterie...:lol: si o toba sport?aa?:-P
|
Quote:
Multumesc tuturor pentru parerile de bine si pot spune ca in curand voi reveni cu o mica modificare a oglinzilor... |
| All times are GMT +2. The time now is 05:10. |
- Copyright 2026 4Tuning