![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Aaaa si sa nu uit, pt cei care nu au formulare am sa aduc vineri cateva, si inca ceva. Ne strangem si noi la un fotbal intr-o zi?
|
mirciule...la ce sa faci rezervare?
|
laaaa bereeee :D sa-mi ziceti exact ora si locul de intalnire :D
|
la ora 9 amfacut rezervare in cismigiu la biblioteca........la 8 45 va rog sa fiti in fata la mc de la cismigiu 0722162508 ...va aste[t cu brate;e deschise
|
Sper sa fim ceva oameni sa vedem odata ce facem.
|
Ohoo ....asa baietzii mei de incredere :) putini ..dar buni ...dar sa se miste treaba :D ...astept telefonul vostru in seara asta :) macar sa imi dea unul dintre voi un apel ..:) sa vb cu voi ;) bafta mare :D
|
na ca ne-am intalnit si noi mai multi :D la mai mare :) PS: vreau masina!
|
la mai multe :D
|
Sa ne intalnim nu asa ...nu doar k si club ....nu neaparat intalnire de club ...sa ne intalnim k si prieteni :D gratareeeee :D
|
eu nu vad dc nu......oamenii sa fie seriosi............nu ca robertzel ma cearta p mess ca nu facem nmk si cand este sa iesim el sta cu tovarashu la pahar de vodka acasa........aiurea......n oi fi eu cel mai bogat dar reuseam sa i fac cinste cu 2 3 beri.......rushinik
|
Robert :| ...nu ma asteptam ...mai ales din partea lui ...sper k la 4tuning days ..sa intre cu urechea in mana ....il iert de data asta avand in vedere k pana acum sia dat interes in Sv fatza de mine si de restul ..dar acum a fost urat :| ..baietzii mei ...ce sa va zic ...la multe inainte ..si Mirciule ..dami si mie idul tau de mess ..k nu te am in lista :)
|
memircic
este |
Da frumos fu aseara, incet incet ne revenim si noi.
Alex ai primit datele despre membri? |
nu ca am uitat eu portofelu in masnia
|
nana :) oricum suntem 5 pana acuma... poate mai adunam mai multi ... incep sa opresc masini pe strada :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning