Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Un Tico verde de Constanta - CT 04 CPF (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/6434-tico-verde-constanta-ct-04-cpf.html)

Antonyo20 20-08-08 23:50

Re: CT-04-CPF - un Tico verde de Constanta

10 Attachment(s)
Buna seara si bine v-am gasit!Dupa cum am promis...poze cu evolutia "Furiei Verzi" :D.Astazi am scos-o de la vopsit..si am reusit sa echipez cam..50% din ea.Parerea mea este ca..a iesit bine..acu`..va las pe voi sa decideti!

Antonyo20 20-08-08 23:51

2 Attachment(s)
Inca doua..si ma duc:D

SirNenea 21-08-08 00:07

sincer cred ca kitul merita o culoare mai frumoasa sau mai bine zis mai speciala nu una de fabrica

Antonyo20 21-08-08 00:18

Dupa cum spuneam...in talon am trecur Verde Deschis! In plus..daca o faceam alta culoare..si ma duceam sa o omologhez la RAR imi opreau aia masina acolo cand o vedeau cu evazari..jante pe 15...si altele..nu crezi?Asa ca..totusi..vreau sa am macar asta legal..vopseaua!Numai bine!

TM32CIP 21-08-08 02:03

[QUOTE=Antonyo20;1706946]Dupa cum spuneam...in talon am trecur Verde Deschis! QUOTE]

In talon nu scrie doar VERDE ? nu stiu sa fie si nuanta ... intreb doar, pt ca al meu stiu ca e alb casablanca, dar in talon e ALB ! deci puteai sa te joci cu verdele :shock:
arata foarte bine,succes la asamblat

catarsis 21-08-08 10:20

Super jantele ! sa le stapanesti sanatos ; a iesit super masina ; si nuanta asta de verde da bine pe masina chiar daca multi o criticau si cand o avea Quick;daca ai putea sa-i schimbi si motorul ar fi "BOMBA";

spark88 21-08-08 11:32

Puteai sa vopsesti asa masina stok cu o alta culoare,sa mergi la RAR la omologare si dupa aceea sa pui kitul pe el:-P
Eu sigur asa faceam.......in fine e super masinuta:D

TM32CIP 21-08-08 12:18

Quote:

Originally Posted by Antonyo20 (Post 1706899)
Inca doua..si ma duc:D

Salut, mi se pare mie sau distanta intre evazare si janta+anvelopa e imensa ? :shock:
nu de alta,dar quick cand a facut kitt'ul tot jante pe 15" avea si nu parea atat de mare golul acela .... arata foarte fain vopsit asa, dar parca parca puteai sa incerci varianta lui spark88 :-)

SirNenea 21-08-08 19:54

din cauza ca janta e pusa langa masina sau invers

catarsis 21-08-08 22:46

era si asta o varianta spark dar trebuia sa vopseasca masina de doua ori;

Antonyo20 22-08-08 00:53

Problema cu vopsitul..era aiurea..pentru ca..trebuia sa o vopsesc de doua ori si nu faceam altceva decat sa cheltui dublu decat acum.Janta era pusa pe langa cea stock doar asa ca idee cum va da.In plus. poza cu janta pe spata este montata dar masina in momentul acela era pe cric!

Bucuria cea mai mare a mea este ca am reusit sa o ansamblez complet...chedere,geamuriile,faruriile + instalatia de bi-xenon ,scaunele de racing :D mai putin muzica care va fi si ea montata maine..adik de conectat cabluriile la statii condensatoare..s.a.m.d . Problema cea mai mare o am cu jantele..imi trebuies prezoane de 6cm si distantier de 2,5 cm !Astea cred ca le voi putea rezolva saptamana care vine.Oricum nu voi iesi` cu masina pe strazi..pentru ca cu jantele pe 12..arata oribil! Numai bine si sanatate la toata lumea!

TM32CIP 22-08-08 15:01

NU am remarcat cricul acolo, de-aia m-am speriat ca e foarte inaltata :-)
Poate din nou omit eu, dar tot te intreb : unde sunt pragurile ? de ce nu sunt puse pe masina ??

Imi place ca ai stat la panda, ai gasit ce iti place si cel mai important ai avut bani sa le cumperi. Stiu cum e sa ai tot insirat prin curte si sa te apuci de asamblat, e "spectacol" :lol:

Bafta in continuare, asteptam sa o vedem gata

morpheusmaster 22-08-08 22:05

1) Jantele is super faine!!! Fa ce faci si monteazale pe masina ca o sa dea bine!!!
2)
Quote:

Puteai sa vopsesti asa masina stok cu o alta culoare,sa mergi la RAR la omologare si dupa aceea sa pui kitul pe el
La un asemenea bodykit mergea o vopsea pe masura...daca quick a dato in bara cu verdele eu personal ma rugam pe toti dracii ca tu sa ii schimbi culoarea dar daca tie iti place verdele asta este tot ce conteaza. (Daca as fi fost eu proprietarul si daca trebuia sa vopsesc masina de 2x tot nu o lasam asa...dar asta este alta poveste)

Masina o sa fie si mai si din cate vad la tine. Spor la treaba si numa' bine sef!!! Tine avangarda ticozaurilor in picioare

Antonyo20 23-08-08 00:15

Va salut cu respect si stima! Sa o luam cu inceputul:
1.Astazi am reusit sa fac grilele bariilor negre cu chiu cu vai..ma ma credeti ca mi-a luat 2 ore sa fac numai izolarea bariilor... .cu vopsea am dat intr-un minut ;)) .
2. Jantele nu le voi monta pana vinerea viitoare cand imi vor veni distantierele..prezoanele...s.a.m.d .
3.Maine voi monta niste plasticaraie prin masina..dupa care voi monta muzica si praguriile.:twisted:
4.Luni vreau sa-i montez si finala originala..sa nu mai faca zgomot...macar de asta sa ma feresc si eu cu politia.

Cam atat am de facut momentan..maine voi reveni cu poze..cu muzica montat pe masina.
Alta chestie..vreau sa va cer o parere..ash vrea sa pun un stiker..ceva mai aparte` pe parasolar..si ceva micutz..sau sa o las asha ?:D

Ash mai vrea si..sa posteze cineva..daca stie cineva sa faca sau sa aduca la un pret mai rezonabil sistem LSD adik Lambo Style Doors...daca nu o las asa..:D . Sanatate si sa auzim de bine! :D

Antonyo20 25-08-08 23:05

Nu ma poare rezolva nimeni cu un sistem de usi LSD?:D

All times are GMT +2. The time now is 04:32.

- Copyright 2026 4Tuning