![]() |
|
Re: E30 - [B 89 EVL] 3 2.5 12v Coupe ( wip )
noutati :D
azi eu cel putin 1 eram prea rupt de oboseala.. si am lasat-o pe maine cu suspensia .. in schimb am comandat garniturile de la galeria de evacuare ... 1 milion ma nene ma .. 2 cacaturi , mai puneam 16 milioane si-mi luam motoru cu totu, in fine .. am fost sa-mi refac evacuarea,am mai ridicat-o cu chiu cu vai , nici nu puteam s-o ridicam prea mult ca atingea in - puntea spate sau in - planetara e ciudat rau de tot traseul facut .. mortii masii :) da,si i-am scos si catalizatoarele si urla ciudat inspre foarte placut imi aduce un pic a sunetul de pe LAF sau HAI cum vreti sa-i spuneti .. :D cand aveau motoare de 2.5 / 2.0 :D |
super tare:D bafta maine cu suspensia:D sa ne tii la curent ..can't hardly wait @ craiova :D
|
Ma bucur ca ti-a iesit treaba cu motorul.Se simte mult diferenta intre motorul asta si cel care il aveai ?
Succes! |
yup,asta e mai slab,insa sunt foarte multumit d cum se aude evacuarea :D
repet, motoru e pus just 4 fun :D si-si face treaba cu brio .. desi .. e nevoie de caluti mai multi .. e numai bine .. ca acum o sa putem sa ne axam pe 2.5`u ala in liniste.. masina merge.. 2.5`u hiberneaza.. :D etc :D |
super, bafta in continuare. ne vedem la 4t show, sau mai devreme :D . / poate treci pe la liceu.
|
Super tare burnu de azi de la victoriei :) s-au linistit sclavii de la mine de la munca care comenteaza de fiecare data cazanu meu si cazanele/cotetele noastre in general. Vorba ta, comenteaza astia care au primit de la parinti seat 1.6 :))
|
Santos vezi sa ramai cu masina intreaga sa o vad si eu la 4tuning festival...ai toata aprecierea mea pentru tot ce faci cu ursachele!!!
|
:lol: azi mi-am incercat-o cu gaborii astia de prin cartier ..
dupa vreo 3-4 burn`uri si 2-3 serii de cercuri prin diferite intersectii am reusit sa duc ursu acasa cuminte si linistit si fara amenzi si d`astea :)) a fost caterinca .. ne jucam de-a soarele si pisica :D ne intalneam prin trafic , niciodata asupra faptului :lol: ultima oara, dezamagitor.. a dat niste cercuri urate rau de tot.. nu prea am inteles dc .. sper sa nu fii futut ceva pe la ea .. asta-mi mai trebuie sa raman fara blocant inainte de show`uri .. ma tai tot eh .. not really.. m-am distrat la maxim cu ea ... acum tre sa intre iar la garaj :lol: 4-5 luni :lol: maine cred ca terminam 95% din masina .. ramanand ca pe vineri sa-i punem caucioacele pe 16 cu borbeturile pe toate 4 rotile :) sa videm ce iese :) nb guys .. p.s: daxter transmite-le din partea mea salutari .. zi ca-i saluta baiatu cu cazanu :lol: |
:) daca ma duc maine cu cazanu la munca... le dau motiv de "mistouri" 2 saptamani... de... unii prefera cazane de 23 de ani... altii loganuri de 11500e :) si la mine suge cotetu aproape toti banii... dar... ramane satisfactia aia mare de tot... ca m-am chinuit, ca unele chestii le-am facut cu mana mea :)
nu as renunta la cotet niciodata! |
Azi mi-am facut damblaua semifinala :D
finala fiind la craiova / festival .. Am plecat la munca dimineata la 5+ si cred ca am facut vreo jumatate de ora pana la munca, ceea ce e mult ca-n mod normal in 11-13 minute ajung .. :lol: da era ud pe jos pe la arc si-n mare parte... cam din fatza casei pana la munca era ud :lol: a fost haios rau de tot :D aseara i-am cumparat ... garniturile alea.. azi ii facem masele,punem garniturile .. si sper din sufletul, suspensia :) |
Abia aştept să te văd, să te îmbraţişez şi... s-o văd pe asta mică ! :lol:
PS: dă-mi un PM cu numărul tău de telefon, că nu-l mai am :oops: |
2 Attachment(s)
"Amintire" :D
|
o da ! sunt paralele :lol:
deci masina merge bine :D cand pleci spre craiova? poate vi de vineri seara sa dai o tura pe la noi... |
nup,vin cu fratii mei de sambata dimineata :)
azi masina a fost pe mana serifului bix merge tzipla acum .. chiar nu prea mai are buba :D maine speram sa montam suspensia.. adica.. plm maine e ultima sansa :) |
Quote:
PS: mai ai un pic si faci 10.000 posturi :| |
| All times are GMT +2. The time now is 21:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning