![]() |
|
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi !
7 Attachment(s)
ash dori si eu cateva modificari pt twingo asta...ash face eu dar nu`mi mai merge photoshopul si sunt unii din voi mult mai buni ca mine..deci faruri smoked cu angel eye,badboy-look,bara spate in genul celei gri,culoarea in 2 nuante...cea originala si alb jos cu "coltzi" pe portiera,jante in genul celor atashate de mine[TH line]..putin coborata capota neagra mat sau carbon.Daca nu reuseste nimeni sa faca ce am cerut..dati-va drumul la imaginatie...lucrarile la twingo vor incepe in cateva luni
|
1 Attachment(s)
vai de mama lui "mark drei" `u asta al tau :( :(
|
9 Attachment(s)
Am atasat si eu niste poze mai in urma dar nu erau asa bune .... revin cu altele ... daca puteti sa ii puneti cele 2 linii pe caroserie ca la st ... niste jante mai mari si frumoasa .... in rest va las pe voi sa va dati drumu la imaginatie
|
hori_cutz_tuning imi faci si mie un virtual tuning la pozele care le-am pus la pagina 130 ?
|
Quote:
|
Quote:
dar asa nu prea indraznesc...[imi fac prea multi nervi] si numai te mai ruga...daca ei nu vor sa iti faca...nu poate sa ii oblige nimeni ! |
1 Attachment(s)
Farurile nus pre stralucit dar asta e :D
o sa ma ocup se de celelalte |
Quote:
P.S. vezi cand ai lasat-o mai jos ai tras prea mult de ea :lol: Sus se vede o parte din poza copiata ! Ms mult :icon_kiss:icon_kiss |
2 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Quote:
|
Quote:
|
22 Attachment(s)
Iese ceva si din Teddy asta al meu? Am stat la indoiala ce poze sa aleg, am pus ceva mai multe, sper sa fie ok ca si calitati cat si ca unghi.
Eu m-am gandit la un clean look, "open sky" si niste jante mai mari. Si un wallpaper daca se poate. :D Multumesc. |
e ok ca ai pus poze mai multe, avem de unde alege, dar calitatea lor lasa de dorit :(
pozele trebuie facute cu un aparat foto digital, la rezolutie mare, pozele tale sunt facute cu telefonu, la rezolutie mica. incerc sa ma bag eu la o poza, dar nu cred ca va iesi ok.. |
Atat am deocamdata, ca daca aveam mai bune le postam pe alea.
Imi pare rau :???::rolleyes2 Poate te ajuta vreuna de aici: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...dpost&p=808515 |
Quote:
poti sa faci si capota neagra te rog? |
| All times are GMT +2. The time now is 20:23. |
|
- Copyright 2026 4Tuning