![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
Acele frane se numesc frane pe butuc, si se gasesc la bicicletele de mosnegi.. Eu asa le numesc:lol: |
Quote:
si in legatura cu lungimea , habar nu am , cred ca e universala :)) |
pun piciorul intre furca si cauciuc.. in fata.. majoritatea.. mai sunt si care pun pe spate:P...iar restu pur si simplu sar de pe bicla:)) iar legat de frana aia de pedala.. eu stiam ca se numeste `frai`... daca ai vreounu o denumire mai corecta.. pls baga...
p.s....totusi eu sunt deacord cu Mht`u:)) |
Quote:
|
:)) avand frana spate pe bratul de jos la bmx, nu puteam pune foaia mica si sa las si frana si am facut compromisul de a scoate frana ...
De atunci am tocit cam 5 perechi de adidasi, si vre-o 2 gume Iar cea de pe fata MA ENERVA(stiu... sunt putin cam batut in cap) Varianta simpla, bagi picioru la roata si opresti( de preferat sa blochezi roata daca nu vrei sa iti iei adidasi dupa 2 frane) |
m-ati linistit si voi :))) =)) pai daca pun frana cu picioru inseamna ca imi schimb adidasi de 2 ori pe saptamana sa 1 data pe saptamana :)))
doreste cineva sa masoare furca ?? ca vreau sa stiu daca pot sa pun cauciucuri groase sau subtiri Mht'u - sa sti ca eu pe bmx am avut frana daia si mi se pare eficienta si am poze in pc cu un bmx eastern bike care are frana pe butuc(CRED) |
depinde ce preferi sa schimbi mai des... sabotii si cauciucul... sau adidasii:)
apropo de asta... eram mici si prosti.. toti gramada... unul dintre prieteni.. umbla omu fara frane... nu ca asa se purta.. ci ca facea biclele praf in 2-3 ore:)) toate bune si frumoase.. pana intr-o buna zi cand apare alta cunostinta.. cu o bicla imprumutata... vai mama ei.. fara frane.. fara nimic.. si pune mare frana cu piciorul la roata din spate... acuma.. baiatu din anturajul nostru care... pt el asta era frana clasica.. exclama in gura mare=)) nu uit cat oi trai=))) `ia uite ba... asta are frane ca ale mele:)` |
(!8Y_M - :)) =))
Alta intrebare : stiti cumva daca gasesc butuc dala cu 46 de spite (parca) cu frana dasta pusa.. sau o exista?? |
Quote:
|
Quote:
|
chiar ma miram cum de nu a intrebat nimeni pana acum:)))
secret:D atat zic.. e un amortizor:P |
Pentru?
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Nike 6.0
cam o vara jumate folositi , fara frane :) inca tin bine , desi arata ca naiba :( + inca o poza cu iubirea vietii mele :lol: |
Jink - ai aceleasi pedale ca ale mele :)) . te-am mai intrebat o data . de unde ti-ai luat decalurile? ca mi se par interesante unele :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:45. |
- Copyright 2026 4Tuning