![]() |
Re: Accidente
Quote:
|
Stie careva daca camerele de supraveghere din piata CIPARIU functioneaza?
De asemenea as vrea sa stiu lista camerelor de supraveghere functionale din Cluj-Napoca pana in data de 11 DECEMBRIE 2010 ! |
lista completa cu locatiile exacte nu vei gasi.
in cipariu functioneaza demult (a fost printre primele intersectii supravegheate). in general cam toate intersectiile majore is supravegheate. si unde e supravegheat gasesti indicator cu "monitorizare video" |
poi daca cauti pe primaria cluj gasesti lista cu cele 200 de camere, dar in lista aia sunt doar 75-80 de camere.
daca se spun cele 75-80...de ce nu se spun locatia la toate? oricum se vad in fine, ma depasesc multe |
Azi pe la ora 9:45 pe 21 decembrie langa paris era un passat sau bora rasucit si un autobuz 24b pe linia speciala pentru troleibuze destul de sifonate amandoua. Probabil vw a iesit de pe paris si n-a virat dreapta cum e obligat ci a mers inainte spre dorobantilor.
|
Quote:
|
despre asta o fo vorba http://www.stiridecluj.ro/social/aut...ea-de-pietoni- ?
|
Quote:
|
tipul cu golfu de atunci mi prieten si acum soferu de autobuz mi verisor:D
|
|
|
am crezut ca spui despre ala cu 5 morti de pe centura sanicoara jucu...cand s-a inchis centura si masinile au fost deviate prin apahida-sanicoara....
|
Quote:
http://www.citynews.ro/cluj/evenimen...pahida-110346/ |
5 Attachment(s)
Azi pe la 11 si ceva in fata la reprezentanta Citroen pe Calea Turzii un baiat cu un 406 a vrut sa intre la Citroen insa s-a razgandit cand a vazut ca e linie continua:rolleyes2 ; cel cu TIR-ul a intrat in depasire de pe banda I pe a II-a si l-a vazut pe asta prea tarziu. Urmarile in pozele de mai jos.
Cei din Peugeot nu au patin nimic, decat cate un mic cucui pt ca nu purtau centurile. |
Stie cineva mai multe despre accidentul de pe Calea Baciului/Baciu, nu stiu exact...era coloana foarte mare pe Corneliu Coposu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:51. |
- Copyright 2026 4Tuning