Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1300 la a doua tinerete - BR 98 NIG (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/38440-dacia-1300-doua-tinerete-br-98-nig.html)

Nastase Bogdan 10-12-08 15:52

Re: Dacia 1300 la a doua tinerete!!!-BR 98 NIG

Quote:

Originally Posted by alex55 (Post 1911391)
daca aveai celalalt model de cibie iode 35,difera prinderea ,era mai usor asta e putin problematica

Astea sunt Cibie Iode 65..parca asa inteleg eu scris pe ele..si intradevar la prinderea pe care o au nu va arata frumos sa le prind pe suporti separati deasupra barei:rolleyes2
Deci,pana la urma, voi da 2 gauri in bara in dreptul tampoanelor si gata.

Oricum,ceea ce m-a bucurat cel mai mult a fost ca,analizand pozele, am observat ca am in posesie o pereche de proiectoare identice ca model cu cele care echipau Gordinele..parca doar sticla difera,la unele e mai clara,la modelul meu mai "incarcata"8):-)

Prickindel,cu Politia din Braila nu ma pun..ca e belea cu ei..:sad:

Sirius 10-12-08 19:19

2 Attachment(s)
m-am uitat mai bn pe pozele de pe pagine precedenta si eu cred ca cel mai bn ar sta cu proiectoarele intre tampoane.
am incercat eu ceva in paint dar rog pe cineva sa faca in photoshop.

alex55 11-12-08 13:38

Quote:

Originally Posted by Nastase Bogdan (Post 1912699)
Astea sunt Cibie Iode 65..parca asa inteleg eu scris pe ele..si intradevar la prinderea pe care o au nu va arata frumos sa le prind pe suporti separati deasupra barei:rolleyes2
Deci,pana la urma, voi da 2 gauri in bara in dreptul tampoanelor si gata.

Oricum,ceea ce m-a bucurat cel mai mult a fost ca,analizand pozele, am observat ca am in posesie o pereche de proiectoare identice ca model cu cele care echipau Gordinele..parca doar sticla difera,la unele e mai clara,la modelul meu mai "incarcata"8):-)

Prickindel,cu Politia din Braila nu ma pun..ca e belea cu ei..:sad:

iode 35 se cheama ;) oricum gauritul barii e inevitabil
sunt 2 modele cu sticla clara si cu striatii...sistemu becurilor e idiot rau cu H2-urile lor :x

Nastase Bogdan 11-12-08 20:54

9 Attachment(s)
Azi bara a fost gaurita iar proiectoarele montate si legate la "retea":-):rolleyes2
Rezultatul ma incanta f mult..se incardeaza perfect fara tampoane:D8)

Si suplimentar am mai cumparat ceva..un mic cadou:rolleyes2

Speed4U 11-12-08 21:40

hai sa fiu primu ,ff frumoasa semana din ce in ce mai mult a Gordini ;) bafta!!

Prickindell 11-12-08 22:17

4 Attachment(s)
Felicitari Bogdane, a iesit super. Arata foarte bine. Dar parca sunt cam indepartate proiectoarele unul de celalalt sau mi se pare mie ? (fara suparare :) ) poza 1
Si daca tot seamana din ce in ce mai mult cu Gordini, ii pui si stickere cum aveau babele de mai jos sau o lasi asa cum este acum ? (nu neaparat sa o umpli cu stickere, ci sa pui 1-2 stickere pe aripile fata, spate, pe parbriz, luneta etc )

Inca o data felicitari pt masinuta si la cat mai putine incidente ;)

bolidu' 12-12-08 08:45

ce bine ca ai renuntat la tampoanele alea !!!!!!!!!arata absolut bestial..........:D
si daca tot ai dat tampoanele de pe fata jos da-le si pe cele de pe spate sa fie in concordanta!;)

aleks 12-12-08 09:12

nu stiu cum o sa faci cu tampoanele pe spate, poate le mai tii peste iarna pentru un eventual neaent care nu opreste la timp, dar pe faţă arată absolut superb acum, e tare bine cum ai facut cu proiectoarele. congratz.
p.s.: la ce sculă legi boxele? :)

bolidu' 12-12-08 09:18

in legatura cu boxele mai bine cautai pe 16"....dau mult mai bine!eu am niste LG-uri pe fata si sunt foarte multumit de ele,cred ca imi voi lua pe viitor si pt usile spate tot pe 16 ca din lipsa de fonduri deocamdata am pe 13"...:((

sorin_sorin95 12-12-08 13:34

Cum o sa pui difuzoarele fara sa se vada, ai spus la un moment dat ca vrei sa o faci cat mai originala si nu pui nimic nou, ai dat ca exemplu inchiderea centralizata?

Dan TBCuuu 12-12-08 16:52

super misto...
abia astept sa o vad...:-)

Nastase Bogdan 12-12-08 19:12

Prin ceea ce scriu acum am sa incerc sa dau raspuns la toate intrebarile..:-)

Inca de cand am dat jos tampoanele mi-a placut ff mult asa cu bara "clean"8)..inainte de a da gaurile am masurat si iar am masurat fata de multe repere ca sa fie cat mai bine centrate iar daca le apropiam mai mult ieseam din zona acoperita de tampoane si nu am vrut asta;)..oricum pozitia aleasa mi se pare super;)
Stickere nu pun,eu urmez varianta stradala:-)

Am sa incerc zilele asta sa dau jos si tampoanele spate sa vad cum imi place..iar daca va da zapada sau polei nu o mai scot de la garaj ca nu vreau sa-mi stric sarbatorile..

Noile difuzoare vor fi montate in portierele fata in locul unor Boschman deja existente si vor fi acompaniate de un MP3 Panasonic,care de fapt apare in pozele cu interiorul;)
Cand le-am luat am facut comparatie auditiva cu alte vreo 5 modele,de firme diferite, si chiar si pe 16" si aceste Alpine pe 13" au iesit triumfatoare:-)..daca aveau tot Alpine pe 16" luam d-alea asa ma multumesc cu astea pe 13" ca eu vreau calitate nu zgomot;)
Urmeaza tot Alpine ovale pentru spate.

Sorin,difuzoarele sunt admise in masina,ca mai ascult si eu muzica ce naiba..:-)..si daca arata bine nu am motiv sa nu fie la vedere.

Azi am mai facut mici finisaje si reglaje la proiectoare si acum sunt pe deplin multumit de cum stau si de cum bat pe sosea8)

Si nu in ultmul rand, tin sa va multumesc tuturor pentru aprecieri:-)

Preparatul 12-12-08 19:56

o adevarata gordina supe tare dacia spor la treaba si felicitari din partea mea !!!!

BTL-gordini 13-12-08 08:22

Bogdane originalitatea:idea: acestei masini cat si a componentelor sale cu greu facute rost, a pus incodata amprenta ca este o masina frumoasa :D,simpla si cu gust.E greu sa gasesti lucruri rare si totodata bugetul sa fie marisor pt.a le putea achizitiona.Bravooo incodata;)

Nastase Bogdan 13-12-08 14:30

4 Attachment(s)
Ai mare dreptate BTL..unele lucruri sunt tare greu de gasit si nu tocmai ieftine insa satisfactia ca ai facut rost de ele si placerea de a le avea pe masina compenseaza totul;):-)
Multam pentru aprecieri BTL si Preparatul:-)

Ieri mi-am comandat doua grozavii d-astea..:rolleyes2..saptamana viitoare la sfarsit ar trebui sa ajunga:D
Va las pe voi sa va dati cu parerea in legatura cu, culoarea aleasa:-)

Si in plus,cateva poze la lumina8)

All times are GMT +2. The time now is 09:54.

- Copyright 2026 4Tuning