![]() |
|
Re: Intalniri membrii 4tuning Rm.Valcea
:)))) pe cine a vazut garda?:)))))
|
A venit acolo Garcik ?
|
nu au fost probleme cu garda... ne-am dus in parcarea subterana de la mall cand sa pus ploaia.
|
"Mai multi tineri cu masini de mare viteza s-au adunat in noaptea de sambata intr-un cartier din Valcea, ambaland la maxim motoarele si facand curese ilegale. Locuitorii de pe soseaua Ostroveni-Strand au fost deranjati de cele aproximativ 20 de masini cu motoarelor turate la maxim si au chemat politia. La sosirea echipjelor de politie, tinerii au plecat rapid din zona" :)))
Cea mai tare intalnire :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
"dupa ce au fugit, tinerii au continuat sa ambaleze motoarele si sa faca curse in parcarea mall'ului din centrul orasului Suntem cu ochii pe ei , multumesc asta a fost tot ! O Seara Placuta" :)) |
Chiar mi`a placut in seara asta.....pacat k n`am mai ajuns si eu si in parkre la mall.....dar oricum tot ce s`a facut a fost prea frumos.
Stima tuturor !!! |
jmeker,pai am daty si eu faze lunghi in oras,si l`am vazut si la semafor in statie igo la noi in oras,i`am dat blitzuri claxoane degeaba...in fine...pai nu am mai oprit mai ca am probleme mari cu masini,mi`au rupot aia garnitura la srvice de la pompa benz i pute inauntru a gaz....plus injectoarele infundate si vaide ele...plus cre ca am galeria sparta sau nush ce naiba ca la 3500 ture nu mai aud nimic.....dar i`am dat 160 cu a4a pe 4 benzi :XXXXXX
p.s. ma anunti cand mai iesiti cu masini pe aci prin oras ca ma alatur si eu sirului indian |
:sad::sad::sad: DISPER ca nu am venit si eu.... ce naspa e sa nu am weekendurile libere... ma bucur pentru voi ca v-ati intalnit , si din cate am observat a iesit misto de tot. Sper sa ajung si eu la o urmatoare intalnire, asta daca puteti sa faceti si in timpu` saptamanii
|
a filmat careva cand m`am dat cu radu ?:)
p.s: am eu vreo 2 filmulete cand s`au dat BMW`urile si cateva poze...cine le doreste sa`mi dea BUZZe |
9 Attachment(s)
A venit mosu cu Pozele si Filmuletele:lol:
PS: Dany cand te duci sa scoti alea de pe camera ? |
Eu va distribui filmele maine seara deoarece acolo unde bag cablu in camera s-a stricat chestia aia...si nu mai e buna. Maine ma duc in Cozia sa le scot de pe caseta :-P
A fost foarte tare intalnirea... Si Trafy..de ce nu ati spus ca va duceti sa va dati la bulevard? Ca mergeam sa va filmez :( |
1 Attachment(s)
De la mine mai putin, de la Dumnezeu mai mult :))
mai am 2 filmulete dar nu le pot urca ca sunt .mp4 |
Foarte tare intalnirea noastra de aseara. Mai ales pe bulevard in ostroveni unde se adunase muuuulta lume sa se uite la noi cum urla masinutele :D.
Ma bucur ca am fost 17 masini. Sper ca data viitoare sa ne intalnim de pe zi ca sa tragem si niste cadre interesante. Multa Bafta ! |
| All times are GMT +2. The time now is 05:19. |
|
- Copyright 2026 4Tuning