![]() |
Re: Various !
1 Attachment(s)
Ce ziceti de meganu meu? e facut numai cu brush!!! va rog o parere sincera
tng: alta data foloseste uploadu forumului ;) |
2 Attachment(s)
wow frate...nu mai folosi functia img :) da aci cum vi se pare?
|
3 Attachment(s)
Mai aveti de invatat cum sa tunati ... la megane portiuni blury pe spoiler ...etc ... pune masina la comentarii ... la corvette motor pus sui , neon ireal si incomplet ( iti era foame ) ... Uitate mai jos ...
|
DjVictor nu cred ca esti in masura sa dai sfaturi, si tu mai ai multe de invatat cum ar fi sa faci selectii drepte si sa nu mai bagi prin poze fete asezate aiurea si mesaje stupide de genu "ma plimbi ?", si vad ca insisti cu vinylu "Most Wanted" daca-ti place asa mult ramai la NFS pt ca oricum calitatea pozelor tale lasa mult de dorit. Inainte sa-i critici pe altii mai uita-te odata la creatiile tale ;)
|
Stiu ca are portiunnile alea blury...le-am vazut...nici mie nu-mi plac...dar intelege ca e prima mea masina pe care o fac numa cu brush...si ca tot sunt aici as dori sa va intreb...cum as putea sa fac sa se vada fara portiunile alea? adica sa se vada ca tabla masinii..
|
2 Attachment(s)
fara comentarii aici va rog... aveti topicul "comentarii lucrari" .. mergeti acolo ;)
Un golf 2 ... :arrow: |
nu suport sub nici o forma spoilerele alea rotunde pt golf... arata k ....in fine... lucrarea e superba... bv tng :D
|
Quote:
|
of... topicu asta e stupid... dak nu le pun sa fie comentate atunci pt c?!
|
sa le admire lumea :lol: :lol:
|
PointMaster ... unde am facut selectii srambe ? Unde calitatea pozleor mele lasa de dorit ? Sunt pe 1024 salvate la calitate maxima si imi ia cam o ora de poza ... I-am spus ce nu mia placut ...
|
2 Attachment(s)
Alte creaztii de-ale mele ... La c1 am o mik gresala ... :((
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Point Master vezi blurry ??? La Skoda am pus jentile aiurea rau ... scz La Focus ST am incercat sa-l fac cameleon dar nu prea a iesit ...cred ca Seatu a iesit bine ? NU ? Pozele sunt dupa net stoku ... Vreau sa vad lucrari de ale tale PoinMaster sa vad daca is blurry si de unde te alimentezi ku poze ?
|
3 Attachment(s)
Subaru Impreza WRX! sa dea Dumnezeu sa imi iau una identica!ca din asta vreau sa imi iau!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:02. |
- Copyright 2026 4Tuning