![]() |
|
Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning
prea tare=))))))))))=)))))))))))))))))))))))))=)))))))) )))
|
:) ca de obicei Ghici antreneaza admosfera :D
|
=)))))))))) foarte tare omule!!!! BV GHICI LA FAZA ASTA!!!! :)) Asta da gluma buna =))))
|
Quote:
PS: Nu uita de unde ati pelcat. ... si am mai observat ceva la tine.. tie iti palce sa iei lumea la misto dar gand se leaga lumea de tine repede sari in sus ca o musca ! |
ia ca incepe :D Stati sa-mi aduc popcorn' :D
|
ma ...da voi numa sa va certati stiti ?
|
morph....hai sa nu facem un alt scandal ...k eu unu is satul ....
hai sa-i lasam p cei d la full throttle ....sa-si faca treaba lor ...si noi ..sa ne vedem de treaba noastra ...:)! |
atat stiti fratilor , sa va certati ..eu stau pe forumu' asta ca sa va vad cum discutati polemici ? sau poate sa mai inveti ceva , sa mai discuti ceva interesant ? ..meritati ban!
|
Are dreptate valex! Ba fratilor da pe mes nu va puteti certa ?Numai aici aveti chef de cearta sa vada o tara intreaga ce talent aveti voi la tastat prostii pe forum? Daca sunteti asa de rai de ce nu o da-ti parte in parte?
|
lasatii ma in pace..ce sa le ceri ... au probleme copii lasatii sa si le rezolve...daca atata pot ei face.. in loc sa faca ceva constructiv..ei fac panarama pe forum... !
|
Quote:
P.S. Uite cate posturi au fost facute de cand am postat eu aia...dc tot tu teai simtit nuj cum mai cu mot sa te iei iar de mine? Asa ca nu ma fa pe mine nuj cum...CAUTATI SCANDAL FRATILOR...SI PUNCT Serios...chiar se cauta pe cafeneaua asta scandal in orice post??? Uite...ca sa iti fac pe plac tie si celorlalti...este ultimul post la sectiunea NEAMT...esti multumit acum? P.s2. sony...imi arati odata cum poti sa sari altfel decat in sus? Quote:
|
Ce e aia full throttle ?
|
Quote:
|
Si cine face parte din acest club ? cine e seful ? si ce are diferit de celelalte cluburi ? NSL cand au facut clubul ziceau ca sunt renegati de martalogi din centru si ca nu sunt bagati in seama si au facut ei Renegat Auto Club ..... ce are direcit fata de clubul unu doua lucruri ...... soferi iresponsabili si o mult mai buna organizare ..... noul club ce are in plus de cele 2 ? de trebuia sa apara si el ?
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:46. |
|
- Copyright 2026 4Tuning