![]() |
Re: Club astra bertone
sabo...pai cand vrei tu ..am montat instalatia si imi placeee...UUUU !!! :D tre sami mai reglez un far k bate in jos ...(asta unde se face ) ?
|
Tu ti-ai montat xenon pe farurile stoc ?
|
Quote:
|
Vreau sa mi iau o toba finala sport, imi puteti recomanda ceva? sa fie zgomotoasa dar nu ft scumpa...mersi
|
da pe far stok
|
Si au am xenon pe far stock si nu am nici o problema, nu am bertone am un Caravan. Bertonele o sa vina la vara...sper...
|
slaba activitate si pe aici..
|
Quote:
Esti de 2 luni pe forum, timp inca ai postat 4 mesaje si te-ai gasit tu sa te dai cu parerea? Poate totusi te retinem cu ceva ... |
la ce referi prietene knd spui slaba activitate? fii mai "deschis" in explicatii...dar la cate posturi ai...e cam greu..greu la deal cu boii mici :D
|
ala bala portocala :D ce mai zicetzi oameni buni ?
|
1 Attachment(s)
Buna seara !
Cred ca imi vand Bertonele Cabrio ca nu am concurenta in fata acestei minunatii a tehnicii desavarsite :shock: O fi si asta vreun V8 !!!:rolleyes2 |
Salutare baieti! Pe duminica viitoare ,executam o intalnire? Tot e vremea frumoasa..... poate ne strangem iar 15 bucati sau mai multi
@shorty...pai oltcitu' ala are hardtop-ul in garaj ma, tu stai cu frica sa nu iti taie prelata :D |
Quote:
|
Gigi_x - executam o intalnire ca tot s-a indreptat vremea, eu sunt pentru. Pana duminica mai e cale lunga...
|
si eu sunt pentru intalnire....
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:27. |
- Copyright 2026 4Tuning