![]() |
Re: VT UserGroup: aderare la grup, discuţii, etc.
Multumesc !Am vazut ca Fear ne-a dat - ,vreu sa intreb se ia in considerare? Adica eu am doua + si un - de la Fear ,se scade?
|
ba da pretentiosi mai sunteti
|
Quote:
Te-am chemat noi în grup? Tu vrei să intri! Astea sunt condițiile de intrare, cu sau fără tine tot aia e!;) |
Quote:
|
6 Attachment(s)
deocamdata atat deoarece sunt la inceput dar o sa revin cu mai multe modele peste cateva zile...astept sfaturi de la voi :D
|
Fratilor,fara suparare...da' nu mai insistati atatia si toti la aderarea grupului...
Pt a putea adera trebuie sa ai ceva vechime,sa te pricepi bine..numai dupaia poate poate...fara suparare,prea insistati toti si sigur nu numai eu gandesc asa dar poate altora le era rusine sa zica,"io'mi's mai de la tzara" :rolleyes2 PS: ca scrie sub nume un grup sau niste grupe nu inseamna ca esti mai bun ,nu e ceva " feshion" ,totul e pe merit.chill |
9 Attachment(s)
Salutare doresc sa intru si eu in grupul Vt , va voi pune cateva poze si mai vechi si mai noi pentru a le critica sau accepta ,aceste poze sunt simple nu foarte incarcate, astept parerea voatra daca pot sau nu intra si eu in grup ,multumesc.
|
se poate sa primesc si eu un raspuns? am poastat acum o saptamana.
|
Mai lucreaza, citeste tutoriale... Fii mai atent la detalii, diferente de culori, umbre, etc.. In principiu lucrezi binisor, dar deocamdata, nu.
|
5 Attachment(s)
Incerc si eu :)
|
Lycan., n-are rost sa mai comentam lucrarile. :)
+ Esti aproape in. :) Ne mai trebuie activitate pe forum din partea ta, lucrezi foarte bine. ;) Se vede ca lucrezi de multa vreme. :) |
+ si de la mine pentru varcolac ....
|
18 Attachment(s)
ma primiti si pe mn?:D
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut ! Incerc si eu cu ultima lucrare :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:57. |
- Copyright 2026 4Tuning