![]() |
Re: Sibiu, discutii off-topic
daca vrei barca poti incerca un bmw seria 5 este si berlina si break sau poti incerca un audi a4 sau a6 ambele berlina sau break iar daca zici ca nu-ti pui problema carburantului la ambele variante incearca 2.5 diesel
|
Vai de capu meu,vrei sa imi ia capu la impozit,chiar asa multi bani nu am!!
2,5 sunt motoare prea mari pentru bugetul meu si mai ales BMW sau Audi,sti cat costa,sub 5000 nu am ce discuta!! Nu sunt baiat de bani gata! Multam ca miati raspuns la intrebari!! |
golf 3 variant, 1.9 tdi 110 cp sau golf 4 1.9 tdi ... mici la impozit, nemtesti, barci si rezistente. eu am golf 3 1.8 benzina barca:)
|
Quote:
|
Quote:
Ca ziceai ca e impozitul mare la un 525TDS... ai vazut ce fac baietii mai nou ? il radiaza fiscal....nu te poate verifica nimeni, nu ai treaba cu politia, etc...problema o sa fie cand o sa vrei sa il vinzi ca va trebui sa platesti din urma + ceva penalizari dar cand o sa vrei sa il vinzi , valoarea o sa fie mica si il radiezi din circulatie, il bagi pe Bulgaria si il vinzi |
Eu unul nu iti recomand Audi cu motor de 2,5 sunt numai probleme cu ele. Am deja 3 cunostinte cu asemenea masini si se tot plang si plus de asta ai si consum mare, taxe mari. Am stat de vb cu multi mecanici si cam toti spuneau acelasi lucru de motoarele de 2,5. Asta este un sfat si o parere acum alegerea este a ta.
Iti recomad 1.9TDI consumul este mic, taxele mici, RCA-ul e asa si asa. |
Va multumesc mult pentru interesul de care ati dat dovada de ami raspunde!!
Inca nu stiu la ce bani va trebui sa ma incadrez,dar ori cum nu mai putin de 3000euro. Bafta baieti!! |
salutare .si eu sunt din sibiu ..am 15 ani . vreau sa imi pregatesc o masina pt slalom paralel ..( un passat de prin 82.1.6 benzina..aproz80 cp ..dar cred ca au mai murit din ei)..poate ma ajuta si pe mine cineva cu modificarile la motor...:shock: daca te duci intr un magazin la varsta mea nu te ia nimeni in seama si .nu ti ar zice nimeni nimik .:cry:.nici un sfat nimik!..deci ajutor!:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
scrie pe slslomparalel.ro ca la juniori nu pot participa doar motoarele pana in 1400cmc.. al meu e de 1.6 ma pot inscrie la clasa 2. sau ? ( multumesc frumos pentru indrumari! )
|
Mai bine cauti un motor de 1.4 mai bun..de exemplu intereseaza-te daca se potriveste cel de Opel Tigra...are 1.4 16v 90 cai. Ar mai fi motorul T-jet de pe Punto...1.4 turbo 150 cai dar ala cu siguranta nu se potriveste si se pune si coeficientul de Turbo. Du-te si tu pe acolo cand se organizeaza si uita-te cam ce motoare sunt la clasa juniori
|
Quote:
Este "barca diesel" de care ai nevoie, si se incadreaza in bugetul tau de peste 3000 Eur. @ adysibiuromania: In primul an, fiind clasat la incepatori nu este obligatoriu sa ai rollbar, desi e indicat. Daca esti interesat de rollar, da-mi un PM si te rezolv eu cu unul si omologat si neomologat. La inceput axeaza-te pe un motor mic, sa te inveti cu masina pe macadam, investeste prima data intre-un scaun sport, centuri, casca si un shiftlight :D Dupa un an sau 2 poti trece la un motor mai mare, dar mai probabil o sa schimbi masina cu totul. |
TNO a murit siteul golf-club.ro ? Sau doar mie nu imi mai merge?
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning