![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
what is this zebra sensation my friend, nepotu?
Pozele sunt minunate, la fel si macheta. Am vazut-o la una din intalnirile din Brasov, nu este in target-ul meu de machete, dar incepe sa fie. |
Seria 6 e preferata mea de la BMW....e absolut superba, imi place ca inspira mai multe lucruri odata: sportivitate, eleganta, agresivitate, stil........hmmm :shock:
|
luneta la 645 e prinsa de soft top sau se ridica cuma din spate? Just curious.
|
Quote:
|
... mi-e greu sa tin pasul cu thread-ul tau, trebuie sa rasfoiesc ultimele 8-9 pagini :D... imi place tare mult contrastul de nunate de pe 645Ci scos in evidenta de fotografii ;)
|
Luneta este prinsa de softop. Este totusi o macheta nromala ... fara artificii de genul geamuri functionale.
Cipone, ai dreptate. Acoperisul ala sta ca dracu si asta pentru ca se pune direct, fara sa inlocuiasca partea ce imita acoperisul pliat. Automat devine mai inalta decat trebuie si nici nu are vreun sistem de fixare. Arata mult mai bine fara ... dar mie mi-a placut in principal contrastul dintre acoperis si caroserie. |
8 Attachment(s)
Cateva poze actualizate cu intreaga colectie ...
|
colectia ta de vis...felicitari!!!
|
Cred ca iti trebuie o vitrina mai mare:lol:
Ai examplare superbe parcate acolo..., daca nu mai au loc...aia e, ti le cumpar eu :D |
ai multe piese superbe dupa care balesc, in special Ferrari-uri, dar sincer mi se par prea inghesuite! iti mai trebuie inca o vitrina..:evil:
|
Maa Evo-ul ala asa pe ultimu raft il ti saracutu:cry:...
Ce ti-a facut el tie?:lol: Faina rau colectia da Lanceru ala:oops:... |
Stiu ca nu e bine sa te gandesti la chestii d-astea, dar nu iti e oarecum frica ca s-ar putea sparge rafturile de sticla ? Intreb asta pentru ca am si eu o mini-vitrina in care imi tin FM-urile, tot cu rafturi de sticla ca ale tale. As putea pune si restul machetelor acolo dar tot timpul ma gandesc sa nu se sparga sau sa se intample ceva rau. Nu se "lasa" putin sticla ?
|
:blahblah::blahblah::blahblah: Felicitarile mele nepoate:!:
|
Probabil cea mai frumoasa colectie de pe forum si cu asta am cam spus tot....:shock::shock::lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Machetele nu sunt in pozitia finala. Urmeaza sa le mai mut unpic si cel mai probabil cele de pe raftul ala se vor muta intr-o noua vitrina ... Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
|
- Copyright 2026 4Tuning