![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla B-69- TAU
a iesit destul de bine . bafta in continuare ( au iesit criminal ledurile d la stopuri . crek au implicat cva munca
|
tau e oficial low-rider, in seara asta am taiat din arcuri o spira si jumate! urmeaza maine sa schimb suspensia pe fatza si rulmentii pe spate...
urmeaza.... |
tau-le, la acelasi capitol sunt si eu, daca ai o presa de arcuri de imprumut si vrei sa faci un gest caritabil cu ea cam o zi, te astept pe mess, cristizbf e id ul meu
apropo in proiect e tot o berlina cu care as vrea sa prind 4tuning fever din navodari cu ea gata (sper) |
Sa pui poze sa vedem si noi ....si ....felicitari ptr superba autohtona ......
|
mama e super masina . am vazuta prin oras . bv . pune poze cu low ride :d
|
superba dacia . din ce am citit io pe aici , s-au investit calumea banii ..;)
|
Quote:
|
am pus de vanzare pe ea dar nu cred ca o sa o dau, pretul era de 3mii de euro!
maine sper sa am timp sa pun 2-3 poze |
Salut !!
Ce sa zic ... felicitari!! Lasa-i pe unii sa comenteze ... ca aia care comenteaza sunt din astia de se joaca prea mult need for speed carbon sau se joaca cu photoshop si nu au facut nimic altceva decat sa se uite la televizor la P.I.M.P MY RIDE si nu au facut niciodata asa ceva sa vada cum e sa shmirgheluiesti vopseaua sa dai cu chit dupa si multe altele.Sa revenim la ale noastre ... masina e destul de reushita nu am ce zice dar , dar sunt cateva detalii la care puteai sa mai insisti dar oricum se pot perfectiona :D. Mi-a placut bordul cum a iesit si mai ales stopurile :D (trebuia sa mai lucrezi un pic la plasticul ala dar se poate reface :D). Salutare si mai pune poze cand mai schimbi cate ceva :D. |
ti-am vazut si eu masina pe la eroii revolutiei! eu zic ca nu are rost sa o vinzi!
|
iti tot vad masina in fata la admiral la eroii revolutiei.. le ai cu aparatele ? :)
|
probabil sa mai intrebat ...dar nu am citit toate paginile...
asa intrebarea mea..."cati cai ai si c modificari ai adus la motor??" atat....am avut de intrebat ...ms mult...:!: |
motor clasic de 1.6 putin imbunatatit, dar facut de profesionisti, si bine reglat.
|
adevarat k daca nu e bine reglat nu faci nimic...am auzit un tov. cu un motor bine reglat de 1.3 dacia in 4 trepte a atins 140km/h fara probleme...masina fiind din `79...
ce mai vroiama sa intreb...te-ai baga la o liniutza cu un cielo stok??? teoretic sunt sanse ...dar banuiesc k deja ai facuto si sunt curios de rezultate |
vinde si tu odata masina asta sa inchizi topicul asta
si apropo vad ca ai ramas doar tu la sticky sa nu imi spui ca esti invidios pe alte masini |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning