![]() |
Re: Cum sa agati o fata ?
Quote:
Si ai fi surprinsa cati baeti se vor baga in discutie:oops::lol::lol: In sensu bun al cuvantului . |
Quote:
Cred ca eu sunt de vina ca mai vad baieti pe la 20-22 ani cu niste fete foarte dragute si au masini de prin 90' gen bmw pisicuta. |
Quote:
|
am o colega la servici care sustine ca ea nu urca numai in bimmer (bmw)
Cum sa agati o fata? Trebuie sa ai cat de cat un corp frumos(cum am eu), ceva pe cap sau in cap(par, ochelari di soari, samd), si sa ai si ceva bani ca sa iesi cu ea de cateva ori in oras(suc, cafea, club). Cheia succesului nu e masina, nici banii tai, ci capul tau, mintea ta. Iar daca fata e atat de proasta ca e materialista si se uita doar la masina ta si nu la ce ai in pantaloni, e problema ei. :ballbounc L.E.: Eu vreau sa o combin pe E.Udrea, sa vada ce poate unguru :lol: |
....pot sa te asigur,ca aceste relatii interetnice ,sunt mereu ....fructuoase.:lol::lol::lol:asa ca da-i bataie,eu te sustin! (si pe mine m-a "corupt" un moldovean frumos,in sensul cel mai bun al cuvintului.:-) )
|
Quote:
bla, bla, bla!:lol::lol::lol::lol: eu urmeaza sa mai corup niste minore (trufandale):lol::lol:de alea de-odata cu pedeapsa.:lol: |
eeeeee....da,normal,ca tu mereu tre sa fii cu mai multe perechi!:lol:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
a incercat cineva parfumurile cu feromoni?
(am primit un mail cu o oferta de asa ceva....intreb si eu de curiozitate) sunt in tema cu teoria, ce presupun feromonii, bla bla.... |
nu am auzit de asa ceva dar iti recomand cantarida.:lol::lol::lol::lol:
|
Quote:
haha :)) astea sunt geniale :)) a venit intr-o noapte un prieten cu asa ceva.. s-a imbatat si m-a imbibat in "feromon" am vorbit cu o gramada de fete in noaptea aia... ...dar exista mica posibilitate sa fi fost din cauza faptului ca eram tare bine dispus si le puneam pe toate sa ma miroasa si mai apoi le intrebam daca ma gasesc mai atractiv acum =)) pot sa votez ca a fost partea a 2-a? |
ahah cum sa le pui sa te miroasa si apoi sa le intrebi asta :lol: pai asa le dai impresia ca esti pe caterinca :lol:
oricum geniala chestia cu feromonii sunt curios din ce este extras acest feromon :rolleyes2 |
Quote:
|
15 motive pentru care berea e mai buna ca femeia..o sa sune putin mitocanesc.
Pentru bere nu contează dacă ești prost, urāt sau tāmpit. Berea e īntotdeauna umedă. Pe o bere nu o interesează dacă rāgāi, ba chiar i se pare ceva normal. O bere va accepta cu mare plăcere să vadă meciul cu tine. Ai siguranța că berea nu a fost desfăcută de nimeni īnainte. O bere nu va suferi niciodată de PMS. Poți să īmparți oricānd o bere cu prietenii. Berea trebuie doar băută, nu și satisfăcută. După bere nu ești nevoit să aștepți două ore doar ca să se fardeze. O bere nu se va supăra niciodată că ai lăsat-o pentru alta. Băieții nu te vor acuza niciodată că berea e blondă. Berea are īntotdeauna același gust bun. O bere nu te va face niciodată de rās. Poți să aduci oricānd alte beri acasă, cele din frigider nu se vor supăra. O bere nu va spune niciodată nimic dacă o desfaci, o bei, și apoi o părăsești. Și totuși, ce ne-am face fără femei? |
| All times are GMT +2. The time now is 09:45. |
- Copyright 2026 4Tuning