![]() |
Re: Întâlnirile membrilor 4tuning din Bacău
vad ca va anuntati multi ... Sper ca nu se lasa cu gratar si spart lemne in parcare..... Sageata stii despre ce vb nu ?:))
|
sper sa ajung si eu ....mi ar face placere ...suna interesant ...plus ca am o mica problema cu amplificatorul de la sub si sunt sigur ca voi gasi pe cineva care sa ma indrume la un mester Manole :D sa ne vedem cu bine pe 19 la ora 19
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
ne vedem acolo...
|
Sunt mai mult decât bucuros că au confirmat încă doi prieteni, Dragoş UGA şi cu Radu Emy, cred că se strânge ditamai gaşca mâine seară :)
he heee, update, vine şi Silviu TUN :) poate şi George? |
Super:)
|
uraaa finally trag si eu niste poze celor de la czi, exceptand cele trase in mall...
se pare ca se lasa cu o intalnire foarte tare :D, poate prima dintr`un numar mare.... |
Quote:
Onestiul e alaturi de voi... ca si voi ati fost cand am avut nevoie...apropo , duminica viitoare adica pe 1 martie va asteptam la Onesti...sa facem o intrunire mai maricica unde vor fi invitati si oameni din afara 4T , adica Logan Club si VW Forum... |
:(...dak ajung si eu de la pitesti...confirm prezenta!
|
Quote:
ne vedem maine... Razvan LKN :D |
ca si gluma - ar fi frumoasa o mini demonstratie in parcarea subterana de la karfur, daca este loc of course.
in rest loc de invarteala cred ca gasim intr`o parcare mai maricica... deocamdata sa ne vedem toti cu bine maine seara si vedem atunci care cum unde se invarte. Numai bine ! |
cum a spus si Aleks Echipajul Jupan Emy si Dragos Uga - va fi prezent - pregatim niste rasoale?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:33. |
- Copyright 2026 4Tuning