![]() |
|
Re: cafenea pt bacau pe 4tuning (sau: eu... continuare ;)
Quote:
Stii ce e si mai interesant ... ca se plimba pe centru pana la 10 seara ... ca dupa nu mai sunt fetite pe centru, ca sa-si clateasca ochii, sau daca sunt e deja seara si nu se mai observa ... Intr-o seara ... pe la 8 ... erau 2 loganuri care dadeau ture de centru ... chiar e centru o zona atat de riscanta de trebuie 2 masini sa patruleze ... mai ales la ora aia, cu trafic mai aglomerat ... |
exact, noaptea nu-i vezi mai deloc, de cand au masinile, intr-o singura seara am vazut masina in patrulare intr-un cartier, si atunci tot cu girofarurile, ca sa-i vezi de la 3 intersectii, ca doar tu esti prost daca faci ceva, sa stai sa astepti sa apara si ei, la 5 minute dupa, nu fugi imediat in cazul in care te stii cu musca pe caciula...
|
ce poti sa le mai ceri acum ???
au si ei masini cu girofar amuzant mi se pare si cu politia asta rurala ..eu nu prea ii vad scopul lea dat masini.... si eu vad masinile alea mai mult prin bacau prin oras isi duc rudele pe la oras si asa mai departe... |
Inca o data statul roman a dat dovada ca ce stie face cel mai bine...ca si in cazul celor 6000 de loganuri.......ce era daca se cumparau doar vreo 3000 si de restul se luau vreo 50 de ambulantze....sau un elicopter pentru cazuri medicale de urgentza.........:???: .........nu cum sa nuuuuu :???: .......pai ce din salvari poi sa ii ceri spaga la mort.:twisted:
Ne meritam soarta :rolleyes2 :rolleyes2 |
Quote:
Chiar ca da ... :no: :no: :no: :punch: |
Quote:
|
merg cu girofarele prin cartiere pt ca ei vor sa previa nu sa combata orice tip de infractiune
|
era mai fain cu biciclete.....sau pe jos....
|
1.Nu cu bicicletele ... dar ... cred ca zozo a spus cel mai bine ... putea sa ia doar jumate din loganuri ... si sa mai cumpere cateva ambulante ... un elicopter ambulanta ... sunt multe lucruri de facut ...
2. Andr3i ... da ce ti-ai pus maica la semnatura ... sub poza ... seamana cu link-ul meu ... cum ma plagiezi tu maica .... :shock: :twisted: |
si cica vor sa mai ia inca 6000 de loganuri!!
|
Quote:
aham .... marfa .... NOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: Chiar ca mai bine cumpara ambulante, aparatura pt spitale ... sunt destule de facut in tara asta ... nu e problema ... au in ce investi .... |
legat de loganuri...stiti ca sunt pe leasing nu?! :rolleyes2 :oops: oare isi face cineva bistari au ba?!
|
nooooo, da cum poti sa spui asa ceva?
cine? spagi? comisioane? in romania? niciodata .... |
decat 6000 de loganuri mai degraba luau vreo 2000 de mashinute mai puternice, k loganu trebuie impins de o racheta k sa se fugareasca cu un bmw sau un mertz, asa k degaba au loganuri knd baietzi au mashinutze cu sute de cai, a........ shi in loc sa le dea loganuri la aia de la taranoaia, mai bine le dadeau niste ATV-uri, pe bune, erau mai practice, asa mai ajutau shi ei la agricultura, un plug ceva..., am glumit, dar la tara eu vad mai practic un ATV decat un logan
asta e parerea mea |
degeaba au masini si alea alea
aseara era sa ma spulbere un fraier de italia pe trecerea de pietoni de nu ma vedem si faza e ca politia era pe sensul opus tot la trecere ...s-a uitat la ala si nik cand mam dus spre ei sau facut ca nu ma vad si au plecat ziceti si voi acuma... |
| All times are GMT +2. The time now is 22:02. |
|
- Copyright 2026 4Tuning