Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club CIELO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/59643-club-cielo.html)

huge 01-09-10 13:39

Re: Club CIELO

salut baieti!am si eu nevoie de o indrumare,am un cielo pe gaz si am tot incercat pana acum sa ii reglez instalatia de gpl si nu am gasit pe cineva calumea!am nevoie urgent de un sfat si care puteti sa mi spuneti un service unde as putea sa l fac!neaparat in bucuresti!va multumesc.

ArG3nT0 01-09-10 21:18

ti-l recomand pe bitza...are service pe vasile lascar langa restaurantu chinezesc...cum intri de pe Stefan cel Mare...recomand baiat ok...si eu am ajuns la el prin claudiu DNC ;)...0765522864...aproape si de tine ;)...
PS...strada Vasile Lascar este vizavi de Spitalul Colentina ;)

huge 04-09-10 11:07

ms mult!am sa incerc si la el!salut

DJ88RBL 04-09-10 16:09

Quote:

Originally Posted by run4fun (Post 3572052)

frumos...ceva ce noi in craiova nu prea reusim desi am incercat.multa bafta in continuare:lol:

Greku`BWJ 04-09-10 16:21

Quote:

Originally Posted by DJ88RBL (Post 3633987)
frumos...ceva ce noi in craiova nu prea reusim desi am incercat.multa bafta in continuare:lol:

lasa ma...cu multe flyere mai ramane sa incercam...:P si o sa vezi ca o sa dea rezultate :P sunt destule cielo-uri la noi in oras..imposibil sa nu existe doritori

mike-fullspeed 04-09-10 19:07

Daca cvforum e inchis incepurati sa vorbiti aici:D

Acum pe bune, important e sa vina cat mai multi maine la meet! Dar pe vremea asta...

DJ88RBL 04-09-10 19:49

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3634349)
Daca cvforum e inchis incepurati sa vorbiti aici:D

Acum pe bune, important e sa vina cat mai multi maine la meet! Dar pe vremea asta...

Maine daca nu ploua eu o sa fiu prezent 99% :d

RaZVaN_17_06 04-09-10 22:12

Am vrut sa vin si eu dar maine plec din Craiova in Valcea.

mike-fullspeed 04-09-10 22:33

Quote:

Originally Posted by RaZVaN_17_06 (Post 3634792)
Am vrut sa vin si eu dar maine plec din Craiova in Valcea.

N-are nimic Razvane... lasa ca vii data viitoare.. ;)

Allynush 05-09-10 18:28

RBL fusesi astazi ?:D

DJ88RBL 05-09-10 18:48

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Allynush (Post 3636365)
RBL fusesi astazi ?:D

da bineinteles.sa moara de ciuda aia care baga strambe si nici nu vin la meet:twisted:

Allynush 05-09-10 21:23

Quote:

Originally Posted by DJ88RBL (Post 3636396)
da bineinteles.sa moara de ciuda aia care baga strambe si nici nu vin la meet:twisted:

Frumos :) , data viitoare sper sa ajung si eu , astazi am avut treaba .

Robert_MNW 06-09-10 22:04

Help! Cine imi zice si mie, la un Cielo din noosapte', daca conteaza cumva:-), prima data nu a mai mers ventilatia pe treapta 4 dupa care acum nu mai merge deloc...unde caut sigurantele sau releele?:???:

ing3r 06-09-10 23:40

1 Attachment(s)
Ia vezi, poate te ajuta!
Am avut si eu nevoie si mi-a trimis tot asa, cineva , gata incercuite alea. Sper sa te ajute !

Robert_MNW 07-09-10 10:45

O sa incerc! Multumesc!

flavirus 13-09-10 22:41

5 Attachment(s)
Vad ca pasiunea s`a oprit la unii .. nici o discutie nimik .. va atasez pozele astea si va las sa va ganditi :twisted:

banzay 14-09-10 11:25

Frumos motorul :) Dar...interiorul...unde ai gasit scaune in C-ta? Ca de cand caut numai carpituri gasesc...

Allynush 14-09-10 13:00

Frumos motorul ;)

mihai_cosmin90 14-09-10 21:11

sall care ma poate ajuta cu o informatie?am auzit ca la alte cielo le suna un clopotel de la centura de siguranta,dar al meu nu mai suna:)) si nu a sunat niciodata,m-am uitat akolo la sigurante si nu stiu care e clontopelul ala:)) ce sa ii mai fac sa sune si la mine??

Allynush 14-09-10 22:15

Quote:

Originally Posted by mihai_cosmin90 (Post 3658445)
sall care ma poate ajuta cu o informatie?am auzit ca la alte cielo le suna un clopotel de la centura de siguranta,dar al meu nu mai suna:)) si nu a sunat niciodata,m-am uitat akolo la sigurante si nu stiu care e clontopelul ala:)) ce sa ii mai fac sa sune si la mine??

din cate stiu eu este un releu , uita-te in bord acolo langa sigurante daca il ai :D

banzay 14-09-10 22:19

Uite-te sub volan de o cutie maronie de marimea unui pachet de tigari. Daca nu e, nu tiuie :)

ing3r 14-09-10 22:42

Quote:

Originally Posted by mihai_cosmin90 (Post 3658445)

Becul in bord sta aprins?
E posibil si sa nu ai mufa bagata sub scaun acolo, eu asa am patit cand am luat masina :P

Greku`BWJ 15-09-10 13:43

am si eu o intrebare : nu mi se mai aprind cativa martori in bord ,check-ul , cel de la centura, benzina ,si bateria. se aprind decat brake-ul si cel de la ulei cand pun contactul.o fii vreo siguranta ceva sau sunt arse ledurile ?

Allynush 15-09-10 18:38

Quote:

Originally Posted by Greku`BWJ (Post 3659731)
am si eu o intrebare : nu mi se mai aprind cativa martori in bord ,check-ul , cel de la centura, benzina ,si bateria. se aprind decat brake-ul si cel de la ulei cand pun contactul.o fii vreo siguranta ceva sau sunt arse ledurile ?

Incearca la sigurante ;) .

flavirus 16-09-10 17:54

care esti din Constanta .. zi`mi de unde imi iau si eu un se t de pleoape LATE pt panarama mea de cielo ?

Da repede ca ma grabesc :lol:

run4fun 16-09-10 19:14

Cum naiba circulati voi cu motoare neomologate? Ce poezie spuneti? E drept ca pana acum nu m-a pus nimeni sa deschid capota dar nu se stie niciodata.....

ing3r 16-09-10 19:32

Quote:

Originally Posted by flavirus (Post 3662624)
care esti din Constanta .. zi`mi de unde imi iau si eu un se t de pleoape LATE pt panarama mea de cielo ?

Ce inseamna LATE ?
Vezi ca vindea cineva pe forum pe aici...Sau uita-te la bazar!

banzay 16-09-10 19:38

Vezi flavi ca erau zilele trecute cu RARu' prin C-ta pe Bratianu :D Unu cu dacia se benocla pe la ei si a luat o fata de pe trecere pe capota :sad:

flavirus 17-09-10 21:42

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3662871)
Vezi flavi ca erau zilele trecute cu RARu' prin C-ta pe Bratianu :D Unu cu dacia se benocla pe la ei si a luat o fata de pe trecere pe capota :sad:

Asta e acum cum mi`o fi norocu .. pana acum de un an nu m`a oprit nimeni desi am numaru luat de politie de o gramada de ori :twisted:

speedlover 22-09-10 13:00

scuze de off topic

https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...cielo-sfi.html

micutzu_xxl 24-09-10 16:30

Cotiere unde gasesc si eu in Ramnicu Valcea sau daca vinde cineva pe aici pe forum si mi-ar mai trebui un imobilizator!

flavirus 25-09-10 00:51

pssst

poncu_bogdan 27-09-10 21:10

4 Attachment(s)
Salut! Vreau sa stiu dak a incercat cineva un upgrade la motorul original, al meu e 2007 standard AC 8v, iar pana acum n-am reusit decat sa-i pun folia, am dat jos catalizatorul si geamuri electrice pe fata. cand vorbesc de upgrade ma refer la orice modificare a motorului.

flavirus 27-09-10 22:28

Quote:

Originally Posted by poncu_bogdan (Post 3687382)
Salut! Vreau sa stiu dak a incercat cineva un upgrade la motorul original, al meu e 2007 standard AC 8v, iar pana acum n-am reusit decat sa-i pun folia, am dat jos catalizatorul si geamuri electrice pe fata. cand vorbesc de upgrade ma refer la orice modificare a motorului.

Ce modificare vrei sa faci prietene la ala ?ia judeca putin la rece .. gandestete

RaZVaN_17_06 27-09-10 22:31

Quote:

Originally Posted by flavirus (Post 3687569)
Ce modificare vrei sa faci prietene la ala ?ia judeca putin la rece .. gandestete

omul intreaba ce se poate face la un motor stoc de cielo, nu la unul de opel.
Poate el nu are chef de transplant...

casp3r75 27-09-10 22:47

Quote:

Raspuns: NIMIC!

DJ88RBL 27-09-10 23:42

Quote:

mi se pare mie sau butoanele de la geamuri sunt de logan?:lol:

poncu_bogdan 28-09-10 08:22

ti se pare corect, nu mi-a convenit sa dau 50 lei pe alea daewoo, cand astea erau doar 29/buc.
cat despre modificarile la motor, daca pui motor de opel pe cielo, nu mai e cielo. stiu ca dobitocii de coreeni au stricat motor bun de opel cand s-au apucat sa-l faca de 1.5, dar oricum asta nu inseamna, cel putin din punctul meu de vedere, ca nu se mai poate face nimic. eu m-am gandit pt. inceput sa-l "pacalesc" cu injectoare si un calculator de espero de 1.8, poate mai fur vreo 2-3 cai. am pus si un filtru sport, trage intr-adevar mai bine, dar daca-i cald afara treb facut traseu pana in fata radiatorului, al meu cand trage aer cald pe gpl merge ca o dacie veche (in suturi), oricum, cu modificarile astea, daca merg la bmw ursulet (stiu baieti care au facut, ce-i drept la motor de 2.5) de ce n-ar merge si la mine?
as mai vrea sa-i bag un intercooled turbo de opel 1.7 diesel, ma gandesc ca presiunea nu e suficient de mare sa-mi sparga blocul. cam aste-s ideile mele, daca e cineva interesat de subiect si vrea sa incerce primul, sa-mi spuna daca merge, ca la banii pe care ii iau acum, in vremuri de criza, de-abia imi permit sa scot masina din parcare, asa ca tuningul ramane in stand-by.

flavirus 28-09-10 17:31

Nu ai ce sa faci .. cel putin nu mare lucru cam tot ce se poate face ai zis tu .. plus ca idee de la mine pt tine O EVACUARE,si daca e direct din motor cu atat mai bine(serpisori)dar asta costa destul si totusi inca o data iti dau dreptate e criza si e a naibii de urat .. si inca ceva treaba cu aeru cald .. aceeasi problema o am si eu si m`am gandit ca ar fi utila o aerisire pe aripa in spate la semnalizare(priza de aer ceva)nu m`am hotarat ceva gen mercedesurile alea mai vechi daca stii de care zic .. ESTETIC si UTIL:-P
daca imi mai vine vreo idee te anunt .. ne gandim impreuna vedem ce iese .. e capete sunt mai bune decat 1

poncu_bogdan 29-09-10 13:32

la evacuare am umblat eu mai demult cand am scos catalizatorul, am scos si finala si am pus o teava simpla, se simtea ca trage mai bine, dar facea o harmalaie ca nici eu nu o suportam. cand va trece criza, am sa incerc o evacuare mai larga pe tot traseul, asta daca apuc sa mai schimb si altceva pe langa asta.
Ideea ta cu admisia pe bara e buna, eu ma tot gandeam cum sa-i fac traseul pe langa radiator direct la masca, dar ar fi mai simplu asa si chiar mai eficient. Deocamdata, filtrul sport il pun cand vine frigul, pentru ca diferenta de temperatura e compensata si nu mai face figuri, iar vara merg cu cel standard. Daca in schimb as reusi faza cu turbosuflanta, atunci obligat i-as pune si intercooler, asa ca nu s-ar mai justifica admisia laterala.
Bani sa fie, ca doar asa devin visele realitate!

All times are GMT +2. The time now is 17:19.

- Copyright 2026 4Tuning