Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini Tari & Concept Cars (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars.html)
-   -   Masini tari vazute la noi !!! (https://forum.4tuning.ro/659-masini-tari-and-concept-cars/5781-masini-tari-vazute.html)

central 04-01-08 09:14

Re: Masini tari vazute la noi !!!

3 Attachment(s)
maserati gran turismo- e al unui prieten de-al meu. la ora actuala singura din tara e bestiala masina:shock:

Bemelo 04-01-08 09:20

Quote:

Originally Posted by central (Post 1273919)
maserati gran turismo- e al unui prieten de-al meu. la ora actuala singura din tara e bestiala masina:shock:

poate cel mai frumos coupe la ora actuala .. superba!

silviu_fxx 04-01-08 09:24

Quote:

Mai este unul in Iasi de vreo 2 luni bro.
https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=197

alexzander407 04-01-08 09:31

Quote:

mai e unu si in craiova de prin vara

central 04-01-08 10:58

probabil nu stiu asta sigur asa a zis el ca i-au spus cei de la reprezentanta acum eu stiu.......

alexzander407 04-01-08 11:02

Quote:

Originally Posted by central (Post 1274020)
probabil nu stiu asta sigur asa a zis el ca i-au spus cei de la reprezentanta acum eu stiu.......

probabil ca e singura cumparata de la un dealer roman :-)

oricum nu conteaza, e super tare masina :shock:

ovydioo 04-01-08 11:57

nice ride. am vazut-o la siab live pt prima data. again nice ride

CT-87-ADY 04-01-08 13:34

X-Ray-Eyes unde avem noi C 63 AMG?

confunzi cu CL-ul cred...

limuzina 04-01-08 17:53

1 Attachment(s)
uitati...in iasi

Sasha 04-01-08 18:29

2 Attachment(s)
Pe undeva...prin militari :D

alexGTI 04-01-08 19:04

Quote:

Originally Posted by !Sasha (Post 1274731)
Pe undeva...prin militari :D

repost :)
mai e acum nush cate pagini cu o poza facuta vara ...
e a unei tipe masina :P

ESPinoza 04-01-08 19:09

Quote:

Originally Posted by Trickz (Post 1274728)
controleaza'ti limbajul;)
p.s. in sfarsit a postat si omul o masina cat de cat tare. care e problema?

da o poza luata de pe sectiunea iasi

DR.ZOZO 04-01-08 21:12

3 Attachment(s)
ziceati de 6,3 amg?...
a prin sibiu.

-LEXION- 04-01-08 21:21

27 Attachment(s)
Cat imi poate placea masina asta :love: :love: :love: :love: :love: :love: :love:

mai multe aici : http://www.***********/photos/lexion/...7603432805861/

20 XUX 04-01-08 23:26

dr zozo, cred ca sti foarte bine ca ala e ML 500 cu 63, hai sa nu ne mintim

-LEXION- 05-01-08 00:57

https://youtube.com/watch?v=CJ5ITLYCaJ4&feature=related

am gasit-o pe iutub....nu stiu daca a fost pusa pe forum....oricum, sunetul e extraordinar spre sfarsit ;)

-LEXION- 05-01-08 14:42

http://www.bestauto.ro/ferrari/599-g...uto/204045.htm

care il suna sa ii faca o oferta pentru 599 GTB :D ?

T E N N Y - E 06-01-08 01:13

4 Attachment(s)
Doua Americane Si O Europeana Din Sibiu

silviu_fxx 07-01-08 15:27

1 Attachment(s)
Care o fi norocosul?:-)

TIR 07-01-08 16:05

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 1275034)
ziceati de 6,3 amg?...
a prin sibiu.

zozo este un ML 500 ala :) da omu umbla cu cioara vopsita:)

boy_wonder 07-01-08 16:22

apropo.. sa-i zica careva ca la ML63 AMG nu scrie pe aripa 6.3 AMG :rolleyes2

T E N N Y - E 07-01-08 23:09

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by wtcvictim (Post 1280258)
oricum , baiatu clar ca stie tuNNing daca i-a pus "ochelari" aceia cromati ..

PARCA GUSTURILE NU SE DISCUTA! NU?

@BOY_WONDER : UNELE ML-uri 63 AMG AU SCRIS PE ARIPA 63 AMG:shock: :shock: :shock:

Bogdan_mb 08-01-08 00:00

Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1281104)

@BOY_WONDER : UNELE ML-uri 63 AMG AU SCRIS PE ARIPA 63 AMG:shock: :shock: :shock:

nu se discuta, da nu vad a fi un gust faptul ca pui peste tot crom ieftin pe o masina frumoasa de la mama ei ..

Nu intaleg de ce unii oameni sunt asa disperati ca masinile lor sa iasa in evidenta (de multe ori negativ)

boy_wonder 08-01-08 06:44

Quote:

Originally Posted by T E N N Y - E (Post 1281104)

am vazut si eu dupa ce am postat ca unele masini au scrisul acela.. oricum, pe site-ul AMG (www.mercedes-amg.com) nu apare nici un 6.3 AMG scris pe aripa..

DaBotta 08-01-08 13:09

T E N N Y - E dupa cum ai zis si tu , unele au scris 63 AMG , acela care este postat aici are scris 6.3 AMG

EaGle 08-01-08 14:47

Gasit la un copil pe hi5 :arrow:
http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=151749394
Cumva un NSX? Sau ce e? :???:

Gabi 08-01-08 15:39

Quote:

Originally Posted by EaGle (Post 1281863)
Gasit la un copil pe hi5 :arrow:
http://www.hi5.com/friend/photos/dis...erId=151749394
Cumva un NSX? Sau ce e? :???:

Daca nu ma insel, e NSXu' care era la Zozo, la un moment dat.

GolfuletzS 08-01-08 15:43

e nsx`ul care a fost si la constanta la ITS pe aeroport si scrie pe el in memoria lui senna daca imi mai aduc eu bine aminte

Strainger 08-01-08 21:56

9 Attachment(s)
Nuj daka is tari toate da unele sunt de este inutil postul meu stergetil

sil4tuning 09-01-08 16:20

aoleu cum poate sa arate dodge ala cu farurile incadrate cu crom...plange saraca masina nu altceva.....din episodul: cat de tarus poti sa fii....
edit: acuma am vazut ca este dotare standard pocitania aia de grila care inconjoara farurile ......:rolleyes2 ce designer idiot :lol: cred ca ruda cu un meltean de pe la noi a putut sa deseneze asemenea grila :???: :shock:
pfffssss ii mai zice si nitro pe deasupra:lol:

boy_wonder 09-01-08 16:31

am vazut astazi VW Tiguan si Mercury Milan (cred)..

BC-20-LET 09-01-08 16:33

sil4tuning - Un coleg de-al meu de munca are Dodge Nitro si nu are respectivele croame.
Nu este acum la birou, dar il intreb maine care e treaba .

peter 10-01-08 17:09

e panarama Dodge Nitro....vrea sa para a ceva scump...dar nu este..

BC-20-LET 10-01-08 18:21

E o panarama ordinara , nu asa . Eu m-am urcat in cel al colegului de serviciu , materiale folosite lasa de dorit , e prea banal interiorul, la exterior ce pot sa zic cel mai de cacat plastic folosit la aparatorile aripilor si spoilere, lufturile lasa de dorit....

sil4tuning 10-01-08 19:41

masinile americane sunt facute cam toate din plastic .....inafara de hummer si escalade ...ma refer la exterior.....la interior toate ...absolut toate sunt nasoale...de aici si pretul foarte mic la corvette

ESPinoza 10-01-08 20:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by sil4tuning (Post 1285967)
masinile americane sunt facute cam toate din plastic .....inafara de hummer si escalade ...ma refer la exterior.....la interior toate ...absolut toate sunt nasoale...de aici si pretul foarte mic la corvette

la interior contrazic..
in afara de asta toate is oribile:)

smc07 13-01-08 10:16

6 Attachment(s)
Rivalele, pe aceeasi strada in Ploiesti ("la distanta de o zi :lol: ").

limuzina 13-01-08 11:56

Daca vati uitat la PROMOTOR sambata a dat un test cu cele 2 masini!A5 in comparatie cu seria 3 la exterior are 1 punct!in schimb la interior are si bmw 1 punct!Asadar este 1-1!A5 pe zapada...are un sistem nou...dar aluneca imediat...in schimb bmw are stabilitate foarte mare!Cu toate acestea comentatoru a spus cu greu ca bmw la luat...multi oameni dar foarte multi zic ca a5 e mult mai frumos..bmw te uiti 5 secunde si gata...dar A5 nu te mai saturi de privit...la exterior are nota 10 cu felicitari...sa nu mai vorbim de faruri,.,ca o concluzie am putea spune ca a5 e mai bun

smc07 13-01-08 12:52

Quote:

Originally Posted by limuzina (Post 1290239)
Daca vati uitat la PROMOTOR sambata a dat un test cu cele 2 masini!A5 in comparatie cu seria 3 la exterior are 1 punct!in schimb la interior are si bmw 1 punct!Asadar este 1-1!A5 pe zapada...are un sistem nou...dar aluneca imediat...in schimb bmw are stabilitate foarte mare!Cu toate acestea comentatoru a spus cu greu ca bmw la luat...multi oameni dar foarte multi zic ca a5 e mult mai frumos..bmw te uiti 5 secunde si gata...dar A5 nu te mai saturi de privit...la exterior are nota 10 cu felicitari...sa nu mai vorbim de faruri,.,ca o concluzie am putea spune ca a5 e mai bun

Intentionat am pus pozele acum, dupa testul facut de ProMotor, test care m-a dat complet peste cap. Daca la inceputul testului comparativ spre Poiana Brasov in plina iarna, pe un drum ce ar pune dificultati si unor veritabile 4x4, m-am gandit evident ca traditia Quatro va decima X-drive. DAR nu a fost asta. Spre surprinderea mea, A5 Quatro(care nu e deloc sistem nou) a avut dificultati in a tine masina si pe linia dreapta, spre deosebire de BMW care s-a descurcat admirabil pentru o masina care nu e facuta pentru un astfel de drum.
La exterior cred ca nu e decat o problema de gust, fiindca sincer prefer BMW.
Ultimul punct luat in calcul a fost pretul, si el unul neconcludent.
A5 3.0TDI pret de baza: 40 000 E
BMW 330 d pret de baza :38 000 E
Oricum versiunile testate aveau alte dotari care ridicau pretul la inca vreo 10 mii.

Ca o concluzie nu am putea spune ca A5 e mai bun, ci ca BMW a castigat din punctul de vedere al testului: capacitatile 4x4 ale unui coupe sport.

alexGTI 13-01-08 13:05

Quote:

Originally Posted by smc07 (Post 1290308)
Intentionat am pus pozele acum, dupa testul facut de ProMotor, test care m-a dat complet peste cap. Daca la inceputul testului comparativ spre Poiana Brasov in plina iarna, pe un drum ce ar pune dificultati si unor veritabile 4x4, m-am gandit evident ca traditia Quatro va decima X-drive. DAR nu a fost asta. Spre surprinderea mea, A5 Quatro(care nu e deloc sistem nou) a avut dificultati in a tine masina si pe linia dreapta, spre deosebire de BMW care s-a descurcat admirabil pentru o masina care nu e facuta pentru un astfel de drum.
La exterior cred ca nu e decat o problema de gust, fiindca sincer prefer BMW.
Ultimul punct luat in calcul a fost pretul, si el unul neconcludent.
A5 3.0TDI pret de baza: 40 000 E
BMW 330 d pret de baza :38 000 E
Oricum versiunile testate aveau alte dotari care ridicau pretul la inca vreo 10 mii.

Ca o concluzie nu am putea spune ca A5 e mai bun, ci ca BMW a castigat din punctul de vedere al testului: capacitatile 4x4 ale unui coupe sport.

Uitati-va si voi la pozele din revista inainte sa va luati dupa toti ziaristii lu peste. A5-ul are cauciucuri de vara !!! Eu zic ca daca avea de iarna facea praf BMW-ul oricand. Oricum PROMOTOR are ceva contra Audi ... puteti sa cititi articolul din vara despre R8, cand R8-ul este considerat o masina pt doamnele care merg la coafor pe beller (dorobanti) si atunci cand vine vorba de vizibilitate este asemanat unei dube ...
Lasand la o parte faptul ca sunt fan Audi, cred ca nimeni nu poate sa ma contrazica atunci cand spun ca, quattro este de 100 de ori mai bun decat X drive.
P.S. Sa vad eu un BMW care poate sa urce pe o trambulina de ski si atunci ma voi abtine de la orice comentariu.

All times are GMT +2. The time now is 21:52.

- Copyright 2026 4Tuning