![]() |
Re: Discutii despre orice!
Quote:
|
|
sa-i calce trenu' :evil:
Aia cu rotile pline de noroi ii DEJABA, ca oricat noroi ai avea pe ele cand dai in 2-3 cratere ti le-ai curatat cu totu' n'ai cu cine ... niste libelule :rolleyes2 |
Quote:
Model: Engine: Power: Topspeed: Year: 316i M43 4 cylinder 102 HP 195 km/h 1993 - 1998 318i M43 4 cylinder 115 HP 201 km/h 1993 - 1998 |
Quote:
|
1,6..1,8 o mica diferenta! altfel este comparatia intre 1,6 si 2,5...nu crezi? acum ai ce compara! parerea mea...
|
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai mare experienta ai primit-o de la masinile alea conduse 1-2 km, nu? :yes:
|
Quote:
|
Faptul ca tu ai urcat in toate masinile astea nu dovedeste nimic, in legatura cu experienta ma refer, experienta o primesti cu timpul si dupa un numar mai maricel de km, nu dupa numarul masinilor mutate dintr`un loc de parcare in altul. Daca ar fi asa, inseamna ca valetii ar trebuii sa fie piloti profesionisti, dar uite ca nu sunt, si asa de curios, daca vrei sa ne spui, cam cati km ai tu parcursi pana acum? :grandpa:
|
Quote:
|
se vede ca ai 18 ani :) intradevar ai experienta, sunt invidios, felicitari si LASA"NEEEEE LASA"NE!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
"Alt clovn" ? In primul rand noi nu te`am jignit asa ca, nu fa lumea "clovn" ca ne suparam.. apropo, nu noi am fost aceeia care ne`am laudat ca avem la activ peste 30 de masini conduse 1-2 km.. :lol:, acum nu stiu ce intelegi tu de acolo dar mie imi cam miroase a "uite cata experienta am eu" , iti cam dai singur cu bata in balta, si tot nu mi`ai raspuns la intrebare. ;)
|
Quote:
|
Log Out!
|
nu conteaza cum ai fi ..." dar, daca observi pe aicea noi ne cam respectam sik nu ne "jignim"!!!...pastreaza vocabularu "bunului simt"!!!...baieti vor sa-ti ofere un bun venit mai in stilul "nostru";))
|
Intereseaza pe cineva un Nokia N91?
|
adevarul e ca nu am mai postat demult pe forum, dar aceasta problema este destul de amuzanta...
ce aveti cu e36_boy ca la 18 ani a condus cat nu o sa conduceti voi in toata viata? vi ciuda? nu de alta, dar acuma ma simt penibil ca de 5 ani conduc aceeasi masina... @e36_boy: nu-mi spune ca ai un bemveu e36? asai ca dupa tine aceasta este masina suprema? este pe numele tau? fara suparare, dar te bagi in seamna fara rost... mai bine stai mai in umbra deocamdata sa te cunoasca baietii mai bine, si cand intr-adevar ai ceva de spus spune, dar nu abera... |
Quote:
ce treaba are numarul masinilor, cu km parcursi ? |
Gresesti si tu roby ca nu neaparat nr. km parcursi iti dau experienta. Ca degeaba ai tu parcursi 1000km intr-o zi pe asfalt ca daca te baga unu sa conduci 100km in padure pe teren extra accidentat, esti praf. :lol:
Cel mai mult depinde de cat timp conduci masina/masini. Doar in timp poti sa treci prin diferite incercari ca si cum treci printr-o iarna cu derapaje controlate/necontrolate sau circulatul pe carosabilul umed si asa mai departe. Atunci poti sa zici ca ai experienta in condus cand stii cum sa redresezi o masina pe zapada, cand sti sa faci un derapaj controlat, cand stii sa alegi cea mai buna trasa pe un drum accidentat si asa mai departe. Iar treaba asta nu o poti face decat in timp, in muuuulti ani de condus si dupa ce incerci un drum in toate stariile lui posibile. :) Legat de domnu de mai sus. Daca el crede ca are experienta la 18 ani e problema lui. Nu ca noi n-am fost la fel de bravi dupa ce am luat permisul. Nu mi-e rusine sa recunosc ca si eu credeam ca sunt apt de orice pana am facut cateva boacane. Totusi, tambalaul asta de mai sus imi aduce aminte de o discutie cu tata pe vremea cand invatam pt permis. Cand si-a luat el permisul se lauda unul dintre colegii sai de "promotie" ca merge pana nuj unde in ziua respectiva cu masina sa sarbatoreasca si asa mai departe. Instructorul l-a auzit si i-a zis in fata ca pune pariu cu el ca daca ii lasa masina respectivului elev si il asteapta la gara, adica dupa aproximativ 2 km de oras, ori loveste masina ori ceva nu e bine. Elevul binenteles plin de el a acceptat pariul. Cand a ajuns la gara in fata instructorului tremura la volan cum n-a tremurat in viata lui. Mai lipsea sa si faca pe el si era serviciu complet. Eu zic sa lasati voi mai jos nasu cand vine vorba de condus si experienta in condus ca mai e cale lunga pana putem zice ca avem experienta. |
Quote:
|
terminati ... pe bune :) chiar credeti ca ajungeti undeva? toti sunteti talentati si experimentati, nu va mai contraziceti .
|
Quote:
|
iooi Eu am condus doar 4 masini la viata mea ! ce sofer slab sunt :( cine ma ajuta si pe mine cu niste masini ? doar sa le parchez sa fac si eu experienta in condus va rog !
|
Cand mai vi prin BM ti`o dau sa o parchezi si pe a mea.. :lol:
|
multumesc din suflet :joy:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Baieti ,ce parere aveti de colantarea masinii ,este o metoda mai ieftina decat vopsitul dar se merita ? cam cat tine colantul?
|
sal all. stie cineva in baia mare cine face pleoape pentru un audi A4 B5 model 96 , sau ceva magazin unde as putea gasi asa ceva ? ms all:-P
|
www.autozr1.ro ! Din baia Mare in piata Salajanca are sediu !
|
multumesc MNZ;)...si eu am nevoie de asa ceva:D...si stau aproape si nu am stiut! sa-mi fie rusine ce zici???
|
nu mai are de mult sediul acolo daca nu ma insel :)
|
Siteul e inca valabil :) nu mai am de unde sa stiu daca are sau nu acolo sediul ! dar am luat de la el un kit de admisie si pleoapele la golf !
|
daca nu ma insel sediul e la incubatorul de afaceri :)
|
Razvyyy Vreau STopurile tale :)) !
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning