![]() |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
Nu de alta dar am avut un client care si-a montat difuri originale pe spate la un passat si credema ca am ramas prost de pretul lor!! Dar de aceea exista mai multe variante "schrot, obor, magazine, reprezentante" fiecare decide cum isi cheltuie bani!! Doar de curiozitate intreb ce difuri ai ascultat mai proaste si mai scumpe decat originalele? Si aici te intreb ce difuri ai ascultat montate corect nu doar aruncate pe masina?? Astept raspunsul tau, nu de alta dar vreau sa stiu ce difuzoare sa nu recomand clientilor!! |
Re: Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar
Quote:
|
Quote:
140 de lei(TVA inclus) bucata costa difuzorul OEM nou ;) cod original boxa usa fata 65138368233 cod original boxa spate 65138368233 nu va mai luati dupa "urban legends" d-astea cu preturile... preturile sunt umflate pentru cine nu beleste ochii, concluziile pripite si prejudecatile nu sunt chiar cinstite... si ca sa-ti raspund la intrebare, de fapt cred ca-ti raspunzi chiar tu, pentru ca stii mai bine, sunt multe dif-uri aftermarket mai scumpe de 140 de lei care suna mai prost decat un dif OEM montat cel putin elegant la locul lui... |
Quote:
|
pai stii de ce nu cumpara multi? pentru ca s-a impamantenit(dintr-un motiv sau altul) ideea cu "alea originale au preturi de ramai prost"... ;) asta e unul din motive... plus ca depinde si la ce clasa de end-useri ne referim, ca exista oameni care chiar pun lucruri OEM pe masina...
intr-o vreme aveam si eu idei sa le schimb dar m-am calmat... rame adaptoare si alte adaptari, nu ma prea incanta... oricum, ideea e ca e mai mult decat falsa partea cu pretul nustiu cat de exagerat la boxele OEM... nici vorba de calmante :)) |
Quote:
|
la fel ca si cu foliile pe geamurile fatza,cand am postat ceva aici,am facuto in cunostinta de cauza,nu doar sa ma bag in seama..la fel si acum,fara a sari in ajutorul cuiva,oricum nu ar avea nevoie de asa ceva,vreau sa va spun ca am avut muzica in masina pusa de norbi dragster si se auzea bestial.la fel a fost si calitatea lucrurilor montate in masina mea..eu zic ca daca vreti cu adevarat calitate la un pret nu f.mare,puteti merge la norbi si sigur veti fi multumiti de rezultat..;)..bafta!
|
sa o luam login cu difurile 140 de lei zici ca-i bucata, 140 de lei x4=560 de lei. Dupa asculti la norbi la magazin niste componente powerbass care valoreaza 340 de lei daca imi aduc bine aminte(2 tweetere + 2 midbasi) si crede-ma ca un sistem dinasta numa pe fata suna mult mai bine decat 4 difuri cu 140 de lei.
Acum depinde si de ce ai ascultat pana ajungi la norbi in magazin, daca nu ai ascultat nimic mai bun ca si niste difuri OEM clar ca zici ca-s "dumnezeiesti". |
Quote:
|
stai linistit norbi..:)..nu e nicio suparare..oricum am precizat ca nu-ti sar in ajutor cu postul meu..vroiam doar sa se stie ca eu personal am fost multumit de lucrul facut de tine..atat!..te stiu destui,incat nu mai ai nevoie de reclama din partea nimanui..;)
|
sal un radiator opel astra g 2.0 stiti unde pot gasi???am sunat peste tot si nimic:((.ms
|
parca era topicul
Comunitatea 4tuning ARAD - Intalniri in fiecare vineri ora 19 Parcarea Patinoar macar certativa pe PRIVAT:punch::2gun::shakefist |
Se tine azi? :D
|
cine se cearta??....:confused:
|
|
Poze de la intilnire nu pune nimeni macar sa ne clatarim si noi ochii cei care am lipsit
|
ce v-am spus eu despre difuzoare a fost vis-a-vis de cele doua alternative pe care cineva i le-a oferit baiatului care cauta 2 difuri de golf, alternative care au fost: Quark sau Dragster... omul a zis ca vrea doua difuri DE GOLF, de aceea am dedus ca el cauta OEM pe care le poate gasi la pret bun la schrott... atata tot.
Apoi chiar Norbi a invocat motivul ca cele OEM sunt foaaaaarte scumpe, lucru fals... Norbi: incearca sa nu mai pui cuvinte in gura mea, eu nu am zis ca DIFURILE mai scumpe canta mai prost, daca te uiti atent o sa vezi ca am zis ca UNELE difuri mai scumpe canta mai prost... e o mica mare diferenta... iar despre derutat, ti-am aratat exact cat costa un dif nou OEM care tu ziceai ca imi trebuie curaj si calmante inainte sa intreb cat costa... oricum as fi curios ce alte difuri mi-as putea lua la 140 lei bucata sa le pot integra exact la fel ca cele OEM, deci sa includa inelele adaptoare si ce acareturi mai trebuiesc... eu nu zic ca-s cele mai bune cele OEM, chiar n-am zis asta daca te uiti bine... |
20 Attachment(s)
2011 02 18 >>
|
Quote:
Imi cer scuze de off topic!:oops: |
time out boys!!!...:))..cred ca ajunge cu subiectul asta...ce ziceti??..;)..peace!
|
Quote:
si repet: ce difuri gasesc la 140 de lei bucata care sa aiba tot ce-mi trebuie(ma refer la potrivire fara "adaptari") ca sa le montez perfect la locul lor cu cele 3 suruburi? intreb, nu dau cu parul... eu nu zic ca nu exista difuri bune si la pret bun, dar inca o data, si gata, repet: DIFUZOARELE ORIGINALE NU AU CHIAR PRETUL ALA CARE INSINUEAZA MULTI. |
:lol::lol::lol:
|
ce tare sunteti....... si asa sunteti putini si va certati!!!!!!!!!hahhahahha
|
Ia luati de privitiiii......https://www.youtube.com/watch?v=PlBBRSez93c
|
Quote:
|
Mai dar ce liniste pe aci pe site, nimeni nu mai zice nimic ,naspa pre multa liniste......... hm.. suspicios nu??????
|
Quote:
|
hey !!! super tare intalnirile astea ale voastre chiar daca a fost frig a meritat sa stau akl si sa va ascult sincer .. frumoase toate masinile pe care le-am vazut asa pe akl sunt sigura ca faceti spectacol toti pacat ca nu tine vremea cu voi akm ... eee si muzica lui Ralphieee care vrea ceva mai mult da e perfect asa da el vrea cand trece prin orash cu masina sa zboare tot din stanga si dreapta lui sa fie numai el pe sosea
:)))) oricum Ralphiee iti multumesc ca m-ai luat cu tine imi place extrem d mult :) si abia ast int viitoare ca mai vinnn .. mult succes la toti .. |
4tuning arad 2011.03.04
27 Attachment(s)
pozele de vineri
|
ma bucur ca ti-a placut siminutza >:D<. nu vreau sa zboare tot in stanga si dreapta pe strada:)), doar ca e cam greu, sa nu zic imposibil sa te opresti de vreme ce ai inceput cu asta.
In alta ordine de idei am fost de m-am masurat, a iesit 139.8db, lada acordata la 33hz pt muzica. simi si eu astept vinerea viitoare 8-> sper sa te iau si pe tine din nou :X:X shi peste cateva luni sa vi tuh cu mashina tah la intalniri.:* |
S-a adunat ceva lume vinerea trecuta, imi pare rau ca nu am reusit sa ajung.
:cry: |
Quote:
rugamintea mea ar fi sa NU scrii in stil de messenger, este un forum si nu un "chat". astept in loc de ast; acum in loc de akm, etc.. mersi 8) |
Quote:
o speli zilnic de e asa curata? |
Quote:
Hehe, o spal doar cand este murdara. In principiu o tin cat mai curata, altfel arata groaznic! |
Quote:
|
Quote:
glumesc evident, dar e greu cu muzica, oricum am auzit lada ta inainte sa fie in masina si suna dementzial, acuma vreau sa o aud si in masina sa vad cu duduie in buburuza aia! |
duduie ceva dixi, oricum mai trebuie si antifonat, masina face ca toti dracii, mai ales ca a fost si cam descentrata saraca masina:(.
P.S. La ultimu concurs ala din piata avram iancu cand a venit carlos si a adus mashina ta, era fericit si el si Meli ca m-au batut la scor, speram ca data viitaore sa se schimbe treaba. Am inteles ca si tu faci unele schimbari si o sa duduie si opelul tau. ce anume vrei sa bagi acolo? |
Ce faceti? Iar va apucati de desurubat prin vibratii?
|
nu chiar. adica acuma nu stiu mashina mea inca nu s-a dezmembrat. o sa umblu cu pistolu cu aer, cu clichetu, cei surubelnite etc dupa mine daca se desface vre-un surub.
dar sa sti ca spre necazl unora, Dragster Team si-a marit numarul membrilor care vor sa faca ceva cu masinile lor fata de anul trecut, sa vina cat mai multe cupe :si medalii. PS: Am avut un polo cantaret in arad, acum avem 2 polo-uri cantarete. Elevul urmeaza instructorul nu? (majoritatea cred ca stiu despre cine este vorba si despre ce masina) |
Te referi la Polo rosu lui Norbi? Urechile mele...si sangele de pe nas...Stiu cum a fost la BWE, dar ce mi-a placut la statie era ce scria pe statie: 9kW, adica nu s-au mai deranjat sa scrie 9.000W. Norbi mi-a zis atunci ca a folosit doar 3.000W din statie...
Sper sa vin si eu pe vinerea urmatoare sa-l vad si pe Polo verde cum duduie. |
| All times are GMT +2. The time now is 23:21. |
- Copyright 2026 4Tuning