![]() |
Re: Monden , CONSTANTA !!! Stiri , Monden , Evenimente , Barfe
i-a luat iar prin surprindere,va mai surprinde ceva?:))
|
Numai eu cati idioti si inconstienti am vazut azi...nici autoritatile nu fac nimic, dar nici soferii nu-i ajuta prea tare...
Acum 2 zile ma uitam la tv...le lua interviu unora cu tirurile blocate in zapada "Domle, daca politia v-a spus ca drumul e inchis, de ce trecut totusi ?" Iar raspunsu era un simplu dat din umeri... Dar ce sa facem, vorba cantecului "asa-i la noi !" ;) |
parerea mea e ca autoritatiile si-au facut treaba daca ai masina echipata cu gume de iarna si mergi calm un 40maxim in oras consider ca se circula fff usor ptr conidtii de iarna... m-am fataiat azi in tot orasu si in afara lui se circula f decent daca ai masina echipata.
|
problema e. ..ca azi doar a fulguit putzin . inca nu a inghetzat . stai sa vedem la noapte. si din cate zic astia de la centrul zonal de meteorologie am cam pus`o .. o sa fie o iarna ca cea de acum 2 ani :-<
|
din ceam auzit la radio si am vazut pe net de luni se indreapta vremea.
|
adica o sa ne amageasca 2-3 ore cu cateva grade + , sa se topeasca toata zapada... apoi noaptea sa inghete tot
|
cu anvelope de iarna te descurci,problema e ca sunt multi fara,si fac opturi pe langa tine si nu stii cum sa fugi de ei sa nu intre in tine :))
|
ale dracu anvelope de iarna,sunt bune si pe gheata,ntz ntz,atunci nu stiu de ce la me sunt bune doar pt zapada
|
nu,eu ma refeream tot la zapada.nu e nevoie de ironii :)
|
nu am vrut sa fiu ironic,dar sincer m'am saturat de toata admiratia asta fata de cauciucurile de iarna care sincer sa fiu pentru constanta parerea mea e ca nu se merita la cata iarna avem noi,daca lumea ar folosi mai bine si mai cu cap ambreiajul si pedala de acceleratie cum trebuie nu ai mai patina la plecare,frana de motor inainte de curba si nu iti mai fuge curul,dar cand toata lumea pleaca de pe loc de parca ar vrea sa dea scart pe asfalt si pune frana de parca se crede pe circuit cred si eu ca apar probleme
ps.pigoo se referea ca noaptea o sa inghete,de aici si faza cu gheata,ca atunci cand e zapada topita nu prea vad cum ai probleme cu orice tip de cauciuc |
Sa fim un pic si realisti , daca nu erau bune cauciucurile de iarna nu erau fabricate , nu cred ca a fost o propaganda facuta world wide pt a produce bani.
Am cauciucuri de iarna luate de o luna ... trust me , pe unde am mers eu cu ele in varful zapezii tu nu mergeai cu unele de vara cu tot cu ambreiaj si frane de motor facute cu cap. Atunci cand zapada chiar este pe sosele cred ca e logic ca unu cu gume de iarna se descurca mai bine , chiar daca e iarna atat de scurta si mica in Constanta cum zici , e de ajuns o ora sa iti pocneasca unu masina sau tu alta din cauza lipsei de manevrabilitate . Diferenta : pe Honda am de iarna , pe Mitsubishi am de vara .... cu Mitsubishi abea mergeam , se simtea diferenta , si asta cand totusi nu mai ningea , in schimb cu honda cand era cea mai mare zapada zilele trecute eram cel mai fericit om. Concluzia : suntem unii care le admiram , si cu bune motive ( mai ales ca cei de pe forumu asta cu pasiunea care o avem daca ar pastra numai cauciucurile de vara care in general le rupem in 2... sa circule si cu ele iarna ... ar fi putin haos :) ) |
Quote:
Poţi testa totuşi afirmaţiile tale într-un mod foarte simplu. Ia o maşină cu tracţiune spate, că e mai evident, pune-o în rampă, cu anvelope de vară, pe zăpadă afânată, şi du-o la deal 50 de metri. Îţi urez succes. |
Si eu am cauciucurile de vara pe masina,am incercat si cu ambreiaj si cu acceleratie si totul :)))) dar cand a nins, la semafor eu d-obicei plecam ultimul :))) am ramas in zapada la prietena traiasca presurile din masina :)))))) AAAA !!! si masini precum BMW si Mercedes treceau no stres pe langa mine ;)
|
Quote:
|
si mai e o problema cu gumele de vara..sunt mai dute.si nu au adrenta..se intaresc. io nu am nici o sansa cu alea de vara profil v de apa..gumele de iarna sa traiasca..
|
diferentele intre un cauciuc de iarna si unul de vara sunt imense .
cauciucurile de vara sunt pentru vara , pentru temperaturi ridicate , iar iarna , asa cum a zis si liviu cam ingheatza si isi pierd din propietati cauciucurile de iarna sunt excelente pentru zapada , si sunt excelente si pe franare cateva teste facute cu gume de iarna pe fata , pe spate .. all season .. etc mai jos https://www.youtube.com/results?searc...1&oq=winter+ty |
traiasca gumele de iarna. am pe toate 4 rotile si cu tot cu sisteme, de la 20 la ora, s-a oprit abia dupa 10-15 metri. apropo, am mentionat ca pe jos era gheata lucioasa? pe o straduta oarecum circulata din constanta...
|
craciun fericit si un an nou plin de impliniri si realizari
|
Craciun fericit tuturor de pe malul marii !
|
Craciun Fericit tuturor ! Sanatate tot ce va doriti si la mai multe evenimente auto-moto in anul ce urmeaza! :D
|
Multumim . si la fel si voua si sarbatori fericite tuturor ;)
|
iata vine iepurasu
prin zapada fuge lin ...cred c-am incurcat mesajul mi se trage de la vin... ho ho ho |
la multi ani la toata lumea..sa ne vedem cu bine anul ce vine..cu mai puntine incidente neplacute ... distractie placuta ;)
|
la multi ani tuturor
piticule fie ca noul an sa`ti aduca pe langa vw`u ala , o foarfeca noua , 3 masini de tuns de ultima generatie , multa benzina pt masina si curent pt masini... ca de femei nu duci lipsa. si cand duci lipsa.. well there`s nothing that superglue can`t fix on them :)) |
https://www.youtube.com/watch?v=1pHGKJxegWg
va doresc in anul nou numai fericire si cele mai alese ganduri :* anu asta se merge cu capra , la anul cu misionarul :* ne vedem mai pe seara |
La multi ani tuturor ! Sper sa aveti toti un an mai bun plin de impliniri si sanatate.
Distractie placuta diseara. |
La multi ani tuturor!
Fie ca 2010 sa fie mai bun decat 2009. |
Eu urez spor la bautura si sa fim feriti de a fii pusi in situatia sa impartim aceeasi camera de spital :)))))
La multi ani ! |
La multi ani tuturor membrilor 4tuning :) si nu numai. Va urez sanatate, fericire, si sa ne vedem in acest an nou cu sotz 2010 :) cu rezervoarele pline, la cat mai multe modificari si tot ce va doriti :D
|
La multi ani colegi ;)
|
La Multi Ani si la multi bani!Sa fiti fericiti,sa va ajute Dumnezeu sa aveti parte de sanatate si sa va impliniti toate dorintele!Un an nou fericit!
|
9 Attachment(s)
cateva poze de la rev ora 00.00
|
6 Attachment(s)
hai ca sar si eu cu ceva poze :D
f tare liviule... apropo... ala cu sampania in mana cum draq a ajuns acolo? :lol: la multi ani tuturor constantenilor si nu numai! un an bun va doresc live de la ploiesti :lol: |
3 Attachment(s)
ce ma , numai voi :)) si noi :)
|
masini? bautura? dar femei nu? :)))
|
Erau prea bete pentru poze:))))
|
3 Attachment(s)
Nu puteam sa fim tocmai noi cuminti :arrow:
PS: poza 3 este consecinta fireasca a pozelor 1+2, alaturi de injuraturile pe buna dreptate ale proprietarului pavelelor :oops: PS2: si azi mai miroase in masina a cauciuc ars, nu exagerez. PS3: per total, NU a meritat. |
3 Attachment(s)
:))) :rolleyes2
ce sa`i faci ..... vine pe moment.... |
in poza aia unde stati toti cu mainile sus, parca va rugati la zeu' daciilor :)) foarte tare frate
|
cheama vulturii :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:31. |
- Copyright 2026 4Tuning