![]() |
Re: Cafeneaua Ieşenilor
nu au din ce stiu eu.. poate gresesc :-) Ei au preluat fostele benzinarii Shell.
|
baieti da cea mai "ieftina" benzina pe unde o gasim ?
|
Nu stiu unde, dar sigur nu in Romania. :D
|
:neutral::neutral::neutral: Zilele trecute am fost acolo....
Pub 75 Adevarul de seara Dumnezeu sa o ierte ! |
da din cite am auzit de la prieteni ca unii dela stadion afirma ca eu fac aceste demonstratii doar ca sa ma afirm eu
E frumoasa nu afirmarea da la virsta mea nu cred ca am nevoie pe linga ce am facut eu in viata asta COLEGU care ma vorbesti in absenta mea daca ai curajul si singe in teava de esapament zimi in fata daca te tin cohones BARBATE care traiesti pe spatele lui mama si a lui tata care a avut curaj sa zica la militie ca ei sunt liderI si sa dea numele in caz de se intimpla ceva e o singura persoana MIHAI CSL in rest de comentat toti comenteaza de abia astept sa urc sa vad si eu cine e cel care il string chiotii si nu sunt singuru care a iesit si care mi-au dat nr de tel la televiziuni sa ii reprezint toti au fost de aord sa ma duc eu asa ca cu afirmarea stai jos colegu ai 1 si sa o crezi tu ca sufar de afirmare nu am nevoie si sa stii ca nu sufar de singuratate am avut jucarii de mic copil sincer chiar as vrea sa il cunosc pe acel barbat femeie care a afirmat ca fac ceia ce fac ca sa ma afirm dar el se afirma cu masina lui mama si a lui tata ? ei sunt miezul din dodoasca faceti ma voi sa vad si eu ce faceti si fara suparare afisele si posterele au fos facute si trimise de un om mic dar cu o inima mare " SPARTAN " ASA ca nu il judecati si imi spuneti ce a facut el pentru comunitatea auto iasi asta inseamna unitate si solidaritate apropo colegu cu afirmarea uite aici afirmare http://www.7est.ro/stiri/inedit/1136...artamente.html vrei sa mai vezi colegu iti arat destule dar in acest oras daca faci ceva pentru comunitate esti vazut ca si cum o faci ca sa te afirmi , a si inca ceva Emiliannec's Default Re: Boicot Benzinărie inregistrarea emisiunii Linia Intai (a fost in seara asta la ora 19, pe TeleM) la care a fost invitat si criminales Nu regret ca am vorbit sa ne sustina punctul de vedere a fost cam din scurt trasnmisa invitatia si din pacate nu am apucat sa las un mesaj sa se uite si alti interesati si credeti-ma mie sila de ceea ce aud si de asta nu vreau sa mai ies in fata pentru ce pentru niste copii care afirma ca vrea si asta sa se afirme bine frate fa si tu ceia ce am facut si eu ce am facut eu NIMIC ASA CA SA FIE SANATOSI TOTI CEI CARE STIU SA FACA AFIRMATII E O VB MARE "MULTE DIN C**VE NU-S FEMEI" PENTRU ACELE C**VE CARE NU-S FEMEI " LE DORESC UN PENIS CAPTIVUS " |
imi cerr scuze pentru acest post dar nu mai pot suporta acesti inconstienti "culti " cred ca sunt mai inculti decit un maturator de strada
am sa ii vad atunci cind o sa se plinga ca se sterg la funduletul lor sensibil cu stiuletele si nu put sta in fundulet in masina lui mama si a lui tata ca sau iritat si sa ii aud ca iau taiat lui mama si tata salaru si nu am gaz sa ma plimb sa vad atunci ce o sa faceti dac vreti sa faceti ceva FACETI INFARCT E O MOARTE USOARA nu va dati seama acuma dar o sa vedeti ce va fi:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: mie mila de noi si de copii nostri si copii copiilor nostri asa ca mai vb |
foarte frumoase picturile ! Felicitari pentru talent..
legat de mesajele astea.. te inteleg, dar trebuie sa te calmezi. Nu rezolvi nimic daca faci tot felul de blesteme si transmiti mesaje violente. Exista o modalitate foarte buna si pasnica de a-ti exprima parerea, si anume : indiferenta ! Tu faci ce stii sa faci, iar restul.. e cancan. Lasa-i sa vorbeasca daca asta stiu ei cel mai bine. Tobias Gibson parca.. sau cine spunea.. ?? "Small people talk about other people !" chill ! |
Cine stie daca se pot comprima arcurile, si daca exista undeva in iasi cineva care sa faca asta. Sau daca a folosit cineva acele cleme pentru comprimat arcurile... ms.
PS: Am pus o reglabila raceland si cum opelurile sunt a'dracu la coborat ca spatele tot mai sus sta, as vrea sa comprim arcurile pe spate. (daca se poate) |
poi eu unul nu stiu daca se poate face comprimare de arc !? exista presa dar atunci cand dai jos arcurile de pe amortizor. Incerc sa imi imaginez ce fel de presa iti trebuie tie pentru arcurile spate care sa ramana si permanent acolo !
|
Quote:
Singura varianta e sa tai o spira.....Alta solutie nu cred ca e |
Cum zice si criminales ! daca tai o spira obtii aceeasi chestie ca si din comprimare pt ca micsorezi arcul !
|
Quote:
Se mai poate decali o spira la arc si cal la loc....dar pentru treaba asta trebuie un meserias bun care lucreaza cu autogen. |
Dap, asa stiam si eu..dar am mai citit discutii ca cica se pot comprima dar e greu, ar trebui calit fierul, sa ii dau o noua forma ceea ce iese din discutie....multe tampenii.
Legat de taiat si eu m-am gandit dar..arcurile si asa sunt mici si sunt conice, iar daca tai ori de la baza ori de sus nu mai intra in talerul de pe masina...:( Mie imi trebuie sa mai strang arcurile spate cam 2-3cm (deja sunt mici) :)) dar vreau mai mult si am gasit aceste cleme, se prind de 2 spire se pun cate 2 pe arc si il mai comprima. Am facut comanda sa vad cum se comporta cu ele. Practic nu imi influenteaza cu nimic negativ fiindca amortizoarele sunt sport, arcurile sunt sport si foate rigide, doar ca le mai micsorez cu astea ca sa aduc masina cum vreau...http://images8.okr.ro/auctions.v3/70...89-700_700.jpg Cum ai zis si tu criminales, la fel mi se par parca jucarie...dar cine stie, decat incercand imi dau seama. Par rezistente dar ca sa fiu sigur ca nu isi da drumu filetul sau ca aluneca pe spira arcului le dau si cateva puncte de sudura :)) sa fie treaba romaneasca. Daca ma vedeti cu masina coborata de fund si sarind ca o cutie de conserve pe drum inseamna ca treaba e buna :lol: Ms mult pt info amandoura. :D |
Slow eu am aceeasi chestie ca si tine ! arcu mai inalt decat l-as fi vrut eu asa ca am taiat de el ! Am taiat din baza acestuia pt ca are unde sa isi faca de cap iar sus l-am lasat si intra exact unde trebuie ! Problema intervine atunci cand urc masina pe elevator pt ca trebuie sa imi repozitionez arcurile pe talerele de sus !
|
Ahaa, deci de sarit la denivelari nu se pune problema...
Da, ar fi o varianta super ok, tai o spira sau jumate din ea, doar ca atunci cand ridic masina normal sa pice ca el este mic si puntea masinii pica lasand arcul liber. Acuma am dat comanda de 2 cleme din alea (sunt doar 10 de lei/buc) daca nu reusesc cu alea si nu sunt safe, aplic reteta ta. Ms mult |
Cu mare Placere ! Spor la treaba !
|
Quote:
|
a prins curaj dupa ce a vazut ca s-a topit zapada :lol:
|
Quote:
Aceeasi treaba am si eu facut la dacie dar nu e bine asa, tre sa scurtezi amortizoarele, eu nu am facut asta din lejeritate si poate distruge amortizoarele la denivelari sau gropi la viteze mari.Nu mai zic de amortizoare intarite sau gata tari din fabrica. Hai spor la treaba :D |
Eu circul cu suspensia sport de 6 luni si cu arcurile taiate 1 spira de 4 si nu am probleme !
|
Multe iti mai trec prin capul ala bursucule :D
|
Nu nu, nu e vorba de caldura, frig, etc...nu conteaza pentru suspensie :))
M-am apucat de acuma fiindca am multe planuri si asa mai bibilesc si suspensia sa stea ok pe masina, are timp sa isi faca rodajul. Legat de amortizoare si de scurtat...am pus suspensie reglabila nu mai am treaba cu amortizoarele sa le stric daca mai micsorez arcurile, sunt rigide de zici ca au nisip in ele. Cum a zis si mnezo, la suspensia sport poti sa faci ce vrei cu arcurile (parerea mea) Aflu eu saptamana care vine daca imi coboara spatele..... sau nu :-) imi sta parca pe creier cand vad ca masina nu e paralela cu asfaltul, dar o mesteresc eu. Numai bine si distractie placuta astazi celor care ies la invartit! |
cand va fi urmatorul meeting sau cand mergem sa alimentam in moldova?
|
2slow un prieten de la bucuresti a modificat tija amortizorului iar arcul l-a comprimat cu 2 cm dar a avut surprize apoi
Explicatia pentru el : cand masina este pe sol, deci arcul comprimat sub greutatea ei lungimea arcului este de 20 cm sa zicem, cand ridici masina de la sol arcul se destinde si lungimea lui devine 22cm. Tu daca ai compri arcul de la 22 la 20 deci cu 2 cm, cand l-ai montat si masina ai pus-o pe sol arcul daca era normal se comprima cu 2 cm, fiind comprimat de tine el nu a mai avut unde sa se comprime mai mult prin greutatea autovehiculului. Ca sa se mai lase din suspensie normal arcul trebuie comprimat mai mult decat se comprima el prin greutatea autovehiculului, de exemplu daca el se comprima cu 2 cm tu trebuia sa-l comprimi cu 3 cm ca masina sa fie mai jos cand o pui pe sol. (incheiat citatul :) ) |
Dap vlad,ai perfecta dreptate. Este vina mea ca nu am specificat acei cm ce reprezinta. :))) Eu ma refer ca acuma cu masina la sol as mai avea nevoie 2-3 cm ca sa ajunga anvelopa sub aripa cum vreau eu. Dar cand o ridic si scot arcul sa-l comprim am sa strang vreo 4 cm poate chiar mai mult :D
Foarte posibil cand ridic masina pe elevator sa imi plece arcurile la plimbare, dar important este ca el o sa vina fix pe talereul masinii si sta nemiscat. O fac eu sa stea dreapta doar nu e dupa ea :twisted: |
ca si la mine daca urca pe elevator raman "suspendate arcurile" dar ele vin inapoi la locul lor !
|
Am sa ma interesez sa vad ce a mai rezolvat cu arcurile si am sa revin cu detalii.
Bafta :-) |
Andrei uite cam ce a rezolvat prietenul meu cu , comprimarea :
"Arcurile le am comprimat la cald acum 1 an . Am dat 250 lei pt toate 4 . erau -35 , le am mai coborat cu inca -35 fata si -45 spate , in total -70/-80 . E cam singura solutie pt a cobori masina , in afara de air ride . Daca faci treaba asta iti trebuie neaparat amortizoare altfel dai cu ea de pamant la orice hop . " Numai bine |
stie cineva cv de accidentul din fata de la t19 de azi :)) cu masina care a botzit o alta masina si dupa a pupat bordura... daca nu ma insel si putzin stalpul :)):twisted:
|
Quote:
|
Ma poate ajuta cineva cu un filtru de aer sport pentru un Megane din 2007?
De unde pot sa-l cumpar si la ce lucruri trebuie sa am grija? |
Quote:
(doar pentru sunet) |
1 Attachment(s)
Sunt filtre de aer sport de la K&N care vin pt modelul de masina fix in locul celui original, vine un kit de curatare si nu necesita schimbare la fiecare schimb a celorlate filtre. Daca doriti ma puteti contacta:)
|
|
baieti...vreau sa va zic ca am comis-o cam nasol....am produs ieri un accident de circulatie...si astept sa vad ce pedepse voi primi..:(...imi pare rau nu pot mai mult de atat sa vorbesc aici...daca cumva vrea cineva sa stie mai multe sa-mi ceara id-ul de messenger...oricum va zic ca e grav.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
deobicei se tracteaza masinile accidentate nedeplasabile nu de la fiecare accident neinsemnat
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning