![]() |
|
Re: Club ESPERO
Rob3rt daca nu sunt prea stresant imi dai si mie id ta de mess sa te mai intreb cate ceva?/?
|
Am schimbat zilele trecute caloriferul de caldura, mi-a luat o zi intreaga. Acum da caldura...super ca lumea da! Insa...aerul vine cam slabut de la aeroterma, in sensul ca nu da puternic. Pe treapta 4 vine cam cum ar fi trebuit sa sufle pe treapta 2...De la ce poate fi? E vreun releu, siguranta , ceva?M-am uitat sub grila, la ventilatorul de la aeroterma...E curat pe acolo, deci exclus varianta cu frunze si alte cele pe acolo...Ceva pareri?
|
Quote:
|
Crede-ma ca le-am pus bine, nu e prima oara cand le desfac. In plus, se aude un sunet care nu se auzea mai demult cand comut pe treapta 4...Nu stiu ce sa ii mai fac , sa sufle cum trebuie pe fiecare treapta...
|
alta viata cu caldura.. :D parca are si aeroterma releu/relee..verifica-le
|
Ok, dar unde sunt alea? Vazusem o schema electrica insa nu am inteles nimic din ea, adica nu am inteles unde sunt pozitionate toate cele...Daca imi puteti spune, as sti ce sa verific...
|
2 Attachment(s)
poze cu noul bot schimbat societatea de asigurari
|
1 Attachment(s)
|
johnson ai manualu de utilizare de la espero ,daca da baga id meu claudiu_rahova sa mil dai si mie te rog frumos
|
|
Unbelievable!
|
believe it :))
|
inger exista undeva sigurante pt ventilator ca mie la un clio mi s a ars aia de la treptele 1,2si mergea doar 3 si4...si mi a zis un baiat ca s ar putea sa fie un releu chiar pe motorasul ala al ventilatorului dar n am dat jos sa vad e frig rau:D
cat te a costat caloriferul?ai schimbat si antigelul sau a trebuit sa l scoti,nu?ca trebuie sa umblu si eu:oops: |
149 de lei parca a fost. A schimbat el si antigelul cu un Aral.
|
prelungirea nu este de mazda ci este de ford fiesta 2007 ianainte am avut aplicata o fustita de la bmw ca sa pot face itp si dupa acea nu mia mai placut asa ca am schimbato oricum plasa din mijloc dispare si se pune plasa de aluminiu neagra apropo de faruri leam pus ca alceva nu mergea .......iar sa raspund la critici .....ceace vreau eu sa fac este mai unicat nu copii dupa alti.......asa ca bafta tuturor ......si sa raspund la cei 110 cai pe care ai am acum.......eu am motor de opel astra nu este pus de mine asa am cumparat-o........si am dus-o sa vad cai reali la un baiat in ct care se ocupa de asa ceva ......si mia zis ca are 110 si mai pot sa ai mai pun cativa cai in plus ......adica filtru serpisori si resoftare .........dar problema la resoftare este ca eu am cutie automata si sar putea sa faca cutia bummmmm
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:42. |
|
- Copyright 2026 4Tuning