![]() |
Re: B 28 N U T
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
is cam mari pentru dacie pasajele de golf3,pentru ca golful 3 are roti stock pe 14
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ce-mi dai daca iti aduc poze cu Golf 3 cu jante pe 13 si discuri de 238? Printre primele bucati fabricate in '92.
Vezi ca autodata este un sait gresit. Da date irelevante. De exemplu acolo scrie ca 102-13 de Dacie are RC 9.5:1. Pe cand saracu' in realitate se chinuie sa ajunga la 9. Uite ca pana si site-ul tau favorit nu iti da dreptate. Nu te mai contrazice. Sunt modele de Golf 3 care au stock 14" dar sunt modele care au stock 13". |
oricum,azi ma luat politia grav rau....ditamai amenda,a vrut sa imi ia nr de la masina si multe altele.... si daca ma mai vede o singura data ,mi-a zis ca centru de colectare fier vechi are ce face din ea.... am incercat si cu "cv" intre acte si nimic. daca stie careva ce pot face in situatia asta....spuneti-mi va rog.
|
Quote:
|
Dar cum mergi tu pe strada ?faci tu ceva de tot te opreste politia, nu vad de ce te-ar opri doar pt niste jante.
|
Acum nu vreau sa par carcotas , dar eu in oras o singura data am fost oprit in 3 ani de zile si pot sa zic ca desi mereu nu eram perfect legal sa zicem mereu au fost ingaduitori fara sa dau bani , sau pile ci doar vorbind respectuos ! Cu Dacia asta asa cum este cu jantele si etc. nu m-au oprit niciodata si vin aproape zilnic in oras si plus ca mereu trec pe langa ARR , stau la panda exact la Popasul Merei :D Acum ce sa zic ori ai tu prea mult ghinion ori adopti o ft incorecta abordare !
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning