![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Bucuresti
Sa speram k il veti putea viziona la 4tuning days cu ceva ICE pe el :D
|
Quote:
|
Pai ..
am sa postez ...:) ...dar nu acum ;)) ...revin later ..:D |
I-mi pare rau dar nu voi mai putea aparea la tuning days....am lovit masina chiar vroiam sa o pregatesk cum se cuvine..dar ghinion
|
Ne pare rau sa auzim asta ...speram sa ne onorezi macar cu prezentza pietonala ..pana la urma precum am mai zis si sper sa nu o luatzi in nume de rau cu repetarea :) Un club e format in primul si primul rand de oameni ... k masinile sunt cele dupa care ne cunoastem ...asta e partea a 2-a ...dar ..de apreciat e omul si apoi " fiara " ;) ..
|
sry 4u dorine.... :( oricum cum zice si low sper sa n vdm la4t la standu Crazy Drivers ;)
|
2 Attachment(s)
msi baieti, cu masina sau fara..voi fi akolo
|
:(( ai lovit-o destul de urat.. cum ai reusit? :(
|
1- dorule asta e tata......te a mancat in popou , te ai scarpinat (si putin ghinion) masin se repara......eu sper ca tu sa t mai potolesti
2- vinerea viitoare va astept p toti din Buc sa tipati sa ne intalnim sa bem un cico o apa plata.......ca de.....crazy drivers it's not a club it's a family..................cei care nu aveti masini va astept cu un telefon la mine ca va ridic eu de udne stati..... 3- salam alecu :P))) P.S.. ADITZA TATA DACA NU NE ONOREZI CU PREZENTA VINERI SA MOL EU DE NU NU MAI AI CE DISCUTA CU MINE SI AM SA ROG P CINE O FI SA TI SCOATA cd DE LA USERGRUPS.............PAI DA O IN COLO DE TREABA........AI MASINA , AI TIMP MACAR 5 MINUTE ACOLO............... |
Sunt alaturi de tine mirciule, chiar va rorum frumos sa veniti, sa vedem daca facem sau nu ceva din filiala asta a CD-ului.
P.S Vreau sa rog moderatori sa strearga postul in care am scris ca ma retrag, a fost o prostie din partea mea, imi cer scuze tuturor |
Oke the one and only ... me... vadca va-ti trezit dupa o lunga hibernare... asha mai vorbim :)
voi fi acolo vineri. |
abea asteptam intalnirea :) voi fii si eu prezent cu mashina mea :))
|
Haideti baieti ca se poate. incet incet facem si noi ceva treaba aici
|
poate reusesc sa aflu un nr de oameni.....sa stiu cum fac rezervare......
|
Pai pana acuma suntem cam asa: Eu(yob), tu(mirciule), dmo.Mihai, hellboy, robertzel, mai vine si prietenu ala al meu Andrei(sti mirciule de cine vb), doru, si sa vedem cine mai vine. Fa rezervare pt 10 persoane, in caz ca mai vine cineva vedem, ne inghesuim noi. Poate vine si asa zis-ul presedinte. Apropo are cineva nr lui de tel??? Il vreau si eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:35. |
- Copyright 2026 4Tuning