![]() |
|
Re: Club Cielo
azi mi-am pus plasa la grila poza se vede mai sus ...
1 ash vrea sa imi pun xenon si in faruri si in proiectoare trebuie sa schimb farurile si proiectoarele cu d-alea clare??? 2 instaltiile cere se gasesc p net sunt omologate???> tre sa ajung la rar cu ele??? astep rasp dak ma poate ajuta cineva!!! |
:twisted:donn scz da tre sa te corectez putin sunt 56 si cu asta 57
|
nu merita efortu pe far stock...se va simti diferentza...dar nu asa mare...k e oglinda proasta pe stock...si cu rar din cate stiu nuti trebe omologare...akm daca gresesc...sa ma corecteze cei care stiu mai bine...
edit: greseala mea..se intampla...multe cifre de.. |
2 Attachment(s)
Daewoo it is a veryy good car
|
adytza.....ceva date despre masina.....si o poza cu tine ,daca se poate;)k sa fi in regula...aici e un fel de R.A.R :P
|
niste detali despre "femeia mea" inca nu am facut nil mai special la ea ma refer la motor ca la interior am piele , geamuri ionizate . Tre sami pun intro luna max evacuare borla sport si un sunet deocamdata in rest masina e din 99
|
Quote:
Dar e de VANZARE :) |
1 Attachment(s)
saluuut just me
|
nu e de vanzare dar sunt niste poze de mai demult de cand am lauto mai ezact--dar maine fac alte poze --app in buc pe unde as gasi sami iau aceea evacuare borla?
|
Adytza da si u un search p google
sau prin colentina sunt cateva service-uri pt tobe si au si de vanzare tobe si accesorii sau cauta si u p forum tunning daewoo |
vreau sa vad si eu pielea.... fa poze....
|
baieti am chef de un drum lung cand o punem de un munte ceva:-P
|
manele ia fa un drum lung la mine si ia in portbagaj si motoru lu radu si adumil...e destul de lung drumu 250 km ..pana aici...e bine?:P
|
tu pana la urma iti schimbi motoru ?
|
da
il pun pe a lu radu erd |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
|
- Copyright 2026 4Tuning