![]() |
Re: Pentru pasionaţii de biciclete
Quote:
|
Quote:
al 2-lea strat.. nu e musai 2:D eu sincer dau cam 3-4 in functie de culoare si nuanta:P fiuller... filler... fuller... diverse firme au defivat cuvantul... pe scurt este un chit lichid... din pacate nu am gasit nici eu poza.. si nici nu mai am tubul.. este un tub clasic ca dimensiune.. gri cu o dunga verticala albastra si scrie pe el `BODY 360`... e de la firma Body.. iar 360-ul inseamna granulatia cu care se poate smilgherui:P dar poti sa dai si cu 400 |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Buna! aaceasta este bicicleta mea ....un Wethepeople Trust 2011 !
|
Frumoasa bicicleta.:D . In culoarea aceea vreau sa o vopsesc si eu pe a mea :-)
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cadru Olympia ALU LITE 7005
furca rock shock pilot cu poplock pe ghidon(Reglaje: Air, Rebound, Compression) – 100 mm cursa Sch spate : deore xt schimbator fata: deore angrenaj : deore LX pinioane shimano deore (9) frane v-breake deore LX manete frana cu schimbator incorporat shimano deore LX atasabile ghidon carbon jante mavic butuci shimano deore ghidon ritchey pipa ritchey tija sa ritchey sa selle italia greuatte 11.7 kg Cu ea ma "laud" e foarte intretinuta, tocmai i-am facut revizia si ma pregatesc sa ies cu ea cand temperatura o sa imi permita. |
Quote:
un prieten are o bicicleta asemanatoare ca a ta. e semi-cursiera, are cadrul cam ca al tau, aceiasi firma, coarnele drepte.. numai rotile mai subtiri fac diferenta.. |
1 Attachment(s)
Ma oftic ca am vanduto :))
|
6 Attachment(s)
Quote:
Uite cateva poze... |
1 Attachment(s)
pai daca toata lumea.. etaleaza noile `bunatati` si se asteapta primavara.. zic sa vin si eu cu ceva... nu?:D asa... de intaratat... ca momentan nu am tot:P
|
2 Attachment(s)
salutari..am zis sa imi prezint si eu bikeul,daca tot si-a prezentat cineva mai sus:lol:
The Black Zodiac :twisted: Cadru: WeThePeople Zodiac 20.80tt 2010 Furca: Salt Pro 2010 Cuvete FSA Impact Pipa: Salt Plus de pe Volta Ghidon:WTP OD 8.50(in poza e Salt 8) Mansoane:United Repeat Turcoaz Sa Primo Slim Pivotal // Bike+ Angrenaj FSA Nasty Boy 48 Spline Foaie: KHE Prism 28t Mid: FBM Mid BBset 19mm Pedale Primo Striker Butuci F:Mirraco M3 (Edit) R:Novatec Rebel, 9t 2010 Jante F:Stereo Vinyl Double R:AlienAtion Plain Black Rim Cauciucuri R:WeThePeople Feelin' 2.25 F:Kenda Flame 2.25 sper sa va placa :D |
intrebare pentru cei care au bmx-uri
Am vazut la voi ca nuprea aveti frane ... cum franati ? Am vazut pe net Bmx-uri cu frana la pedale . cum se numeste acel model?? Alta intrebare Ce lungime are furca voastra la bmx? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:45. |
- Copyright 2026 4Tuning