![]() |
|
Re: Masina Mea Virtuala V2
1 Attachment(s)
Ieri a fost PiTiK si ionut.alex63 la mine sa bem o bere si un mititel si ia sarit in ochii "OPEL CORSA B" al meu si am facut schimb cu el !!El avand un "BMW E36 TOURING" am facut schimbu si am batut palma !!!
Detalii masina: |
3 Attachment(s)
Am terminat de demontat roti discri suspensi si planetare pe fata.Maine demontez si spatele si sper sai pun si planetarele cele noi si poate si puntea.Iam pus si numarul pe spate in geam.
|
3 Attachment(s)
@Rid3r*RaCe - Cine face schimbul asta?Ahahahah Cred ca a fost beat prietenul tau. BMW pe Corsa . La aproape 300.000 km motorul inca ruleaza bine(depinde de la caz la caz) dar oricum ar fii , nu cred ca e posibil asa ceva.Poate daca ai mai fii dat tu ceva da.
Oricum,am ajuns din oras cu cateva noutati.In primul rand am luat numerele rosii , si in al doilea rand am mai cumparat cate ceva pentru Civic.Bine'nteles ca nu sunt montate inca , o sa am timp destul vineri sa le pun ca am practica la scoala si merg la service , asa ca duc masina acolo si le montez. Am cumparat urmatoarele : Stopuri(Stanga/Dreapta) 100 Euro | Faruri (Stanga/Dreapta) 180 Euro | Trapa de sticla 70 Euro| Buza pentru bara din spate 90 Euro . Si asa s-a dus aproape 500 de euro , pe detalii. Poze cum am promis :arrow::arrow: (Nu va luati de calitatea pozelor ca merge prost aparatul foto:lol::lol:): |
2 Attachment(s)
@Rid3r*RaCe: Mai lasă berea! :lol:
Frumuşel Touringu' ăsta al tău. @utzu02: Mâine când sunt în Deva,că vin cu maşina la vopsit,poate ne întâlnim şi văd şi eu Civicu' live.Din poze arată super. Pisica are acum nări negre şi sigla 316i scoasă. După ce vin de la vopsit mâine,mă duc să o înmatriculez.Şi gata banii mei din nou pt. o perioadă. :lol: |
Quote:
O sa revin mai tarziu cu niste poze cu Corsa si cu Golf-ul. |
3 Attachment(s)
Darius=>Sunt cam mari jentile.. ar fi trebuit ceva pe 17 cum am eu ;) cred ca o sa vand BBS-urile astea dar nu acum :D si.. in legatura cu sigla spate de 316 daca nu mai ai nevoie o vinzi ? daca da.. o iau eu :D
Raducu=> prinde forma mosule ^_^ :D acu o ora am terminat si eu de montat tot pe pisica.. dupa ce am montat tot ma suna un prietenas si imi zice ca are o bara de M3 :D merg eu.. vad bara este in stare ff buna :D am cumparat bara de la el si.. in drum spre casa am lasato la Equinox sa mi-o vopseasca =] sper ca o vopseste pana diseara :| Ca de nu.. nu ii mai dau o bere :)) |
3 Attachment(s)
@ionut.alex63-Nu imi place cum ai pus numarul:(
@utzu02-Baga mare! DariusAlexandru-Imi place la nebunie e36..daca vrei..am prin garaj ..2 faruri..care au pe faza scurta folie yellow.. @KrYpToN-Daca tot am puse pe maini manusile de ce nu?....Pe la 8:30 vina la mine! A iesit chevy de la vopsit..am avut emoti:)))..prima masina la care am emoti:)))..A iesit binisor culoarea |
1 Attachment(s)
@KrYpToN:
Quote:
@R.Equinox: Aştept să o văd gata.Spor la montat. Mersi de faruri,da' nu sunt fan folie galbenă,şi în legătură cu culoarea,s-ar putea să te dezamăgesc,dar sunt şanse mari să fie alta. :rolleyes2 |
2 Attachment(s)
@Darius Imi place ca lucrezi non-stop la masina, sa o faci mai frumoasa, si mai frumoasa de fiecare data .
@Equinox O faci Army :lol: ? @Krypton Ii pui tot kit M sau doar bara fata si praguri ? @utzu Suna bine achizitiile, sa vedem cum dau pe masina Am dat tot cromu' jos, de pe chedere si de pe suportu' care ilumineaza numaru' de inmatriculare din spate . L-am foliat in negru mat . Am montat jantele cele vechi ... Nu prea imi place cum da . Am gasit niste plastice laterale de GTI si le-am montat, arata bine ! Maine ma duc pe la Kid sa tai din arcuri, sa fac o tura cu Supra si sa mergem prin targ sa caut si eu niste jante pentru baba ... |
Mai Rotiform noi pe golf 2? :lol:
costa aproape de 2 ori masina un set nou;) |
Quote:
|
@Tis-ul: Frumuşel Golful.Eu aşi renunţa de la ştergătorul de pe lunetă.
Am făcut rost şi de flanşe pt. faţă,de 20mm,pe care le voi monta mâine. Am vb. cu Equinox şi mi-a trimis în seara asta jantele de Corvette,care ajung dimineaţă,iar mâine după ce vin din Deva îi trimit RM-urile la schimb.Mâine seară revin cu poze cu ea finalizată. :D |
2 Attachment(s)
Sall sa va arat cum va arata la final "BMW e36 TOURING"
1.In Prezent: 2.Proiect Finalizat |
Quote:
Inca o data ma repet...nu trebuie sa te superi pe mine...e doar parerea mea:!: |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
|
- Copyright 2026 4Tuning