![]() |
Re: Galerie foto
masina asta am gasito, si inca nu stiu daca vreau un motor de gsi, nu sunt adeptul masinilor in 2 usi nu imi plac deloc, doar cele cu 2 locuri, de aceea am luat asta cu 4, si la rar nui problema, o batrana jumate si se rezolva fara sa o mai duc acoloodata la 2 ani :)) suntem in romania
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
sub deviza , unii lucreaza altii se distreaza va prezint : Gratareeeee !
|
gut gut la gratare:)
|
sa va fie de bine....... :)
|
Bv baetii
|
2 Attachment(s)
Mi-au sosit azi adidasi pt fiesta 8)
Attachment 897221 Attachment 897222 In alta ordine de idei am fost azi la constatatorul de daune de la Tiriac, la Deva si am primit bara fata noua, grila radiator noua si flapsul central nou. Asteptam sa soseasca piesele sa le vopseasca si sa montam pe masina noi adidasi :-P |
Bestial! Multi km fara probleme in continuare cu "bestia".
|
Eleganti!! Iti lipsesc capacele cu Ford.
|
Sper sa fac rost de capacele alea si cred ca voi fi nevoit sa-i cumpar si prezoane pardon piulite.
|
Lu weezy i-au venit cu tot cu prezoanne :P Sa-mi spui cat au costat ca am un coleg care cauta.
|
400 Euro plus 170 Ron transport, daca vrea mai are baiatu o pereche la fel. Sunt noi noute 195/45/16
|
Suruburile il intereseaza. Cand pui jantele sus?
|
Dupa ce imi vine bara fata si o vopsesc. O sa ma duc sa fac un test week-end-ul asta sa vad cum vin si daca sunt bune piulitele astea sau trebuie sa-i cumpar altele pt aliaj.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:11. |
- Copyright 2026 4Tuning