![]() |
|
Re: Machetele mele - steaua23
motorul si interiorul sunt :shock: :shock:
|
5 Attachment(s)
Quote:
@cipone: eu as lua gto pentru ca este realizat mai in detaliu, dar si acolo trebuie sa fi atent la vopsea. ciprian cunoaste mai bine modelele lor si cred ca are mai multe informatii. Daca toate gmp-urile ar arata ca acest gtx, probabil ar fi fost cel mai bun producator (raport calitate / pret), dar au si ei serii si serii. Hai sa prezin si mini colectia mea ferrari. Lipseste gtc 575, dar aia e neagra si am zis ca nu se incadreaza in peisaj. |
Imi place mult GTX,detin si eu prima varianta produsa in 67'-H61 si ramane unul dintre muscle car-urile mele preferate!:lol:
Arata superb versiunea produsa de GMP!:shock: |
Domnule steaua23 aveti o colectie superba.Pana in momentul de fata cati bani ati investit in colectie(aproximativ)??
|
Absolut superbe, chiar imi place ca atatea Ferrari-uri si-au facut loc la tine in colectie, mai ales ca ai zis mai demult ca nu iti prea plac supercarurile. Superbe, inca odata zic, sper ca la urmatoarea poza sa fie dublu sau chiar triplu numarul lor :D
pozele astea s-ar putea folosi ca banner. |
Quote:
PS: pfff, ce de burago... |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Pur si simplu SUPERBE.
|
21 Attachment(s)
BMW 645CI (cabriolet) - Kyosho 1:18
|
absolut superb bmw-ul si pozele la fel!
|
18 Attachment(s)
Volkswagen T2 Safari - Schuco 1:18
Am pus in urma cu ceva pagini 2-3 poze alaturi de varianta martini, dar am considerat ca merita o prezentare mai in detaliu. Personal imi place asa de mult acest model, incat as mai cumpara 1-2 versiuni. |
superbe pozele de macheta nu mai zic nic
|
Am vazut versiunea asta pe ebay, la un magazin de unde imi iau eu foarte des. Destul de ieftin fata de alte magazine sau locuri...
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:01. |
|
- Copyright 2026 4Tuning