![]() |
Re: E30 - taxiul meu
Quote:
PS cati bani a fost mufa ? sa stiu la ce ma astept :lol: |
bai jakle ai cammm ramas singuru care nu ai umblat la mot.pune mana si turbeazal baremi.eu stiu ca profiti aspirat di faptul kg tale
|
Quote:
poate produc ceva bani sau poate dau de un neamt pe acolo care ii place si imi face un pret bun......:lol: |
sa moara baietiii..
pa sistem.....:lol::lol::lol: https://www.youtube.com/watch?v=J9Ny8...embedded#at=12 |
Quote:
maestre, ti-ai schimbat numarul de telefon? :(...numai stie omu nimic de tine, traiasca forumul :D te salut, daffy |
Quote:
|
gata....getaxul a ajuns in tara unde s-a nascut ieri......:lol:
la ora 8 dim am trecut in germania.....am parcurs 5 km si hop din 10 masini cu nr de romania s-au luat dupa mine m-a oprit zooll-ul...cautau droguri:lol: toate bune....au rascolit masina....au cautat peste tot,in toata masina , in usi etc.......din pacate pt ei nu au gasit nimic...:D actele ok....m-au lasat sa plec...mi-au urat drum bun....:D buun.....mai fac 10 km vad un e60 break pozitionat sa iasa la interventie... trec de al ma uit in oglinda si ii vad ca pleaca ......deja m-am tras pe banda 1 ca stiam ca ma opreste.... actele la control...le-am zis ca acum 5 min ne-au mai oprit odata , dar au zis ca zoll-ul...e altceva,ei sint politie.... ok....am dat actele....tot in regula:D ....nu s-au legat de masina cu nimic.... ma gandeam ca mai aveam vreo 400 km pina la destinatie si o sa opresc la fiecare 10 km.....:lol::lol:...am zis gata ...nu rateaza astia getaxu deloc, dar din fericire nu m-au mai oprit.... deci pina acum toate bune si frumoase...si asa sper sa fie, dar sigur o sa mai fiu oprit.... masina a mers f. bine....am bagat 170 litri benzen, si am facut 1850 km si mai a ramas vreo 20 litri in rezervor....viteza a fost 60-220 km la ora....eu zic ca a consumat decent... o sa revin cu noi aventuri de pe aici.....:D |
Ia vezi ce imi aduci arzate-ar gazu :lol: sa ai bafta
PS te-au primit nemtii cu anvelopele la sarma??? :D:D |
blana rau ursu:X:X toata lumea ma intreaba cine e JAKALU =)) cand citeste stickeru:)))
|
si daca aveai ceva , erau , Prafuri pentru mama mare :lol:
ciocolata e pe stoc ? :D:) |
Quote:
|
e fortza frate ursu.asta da urs scos la plimbare de unde a venit .vezi sa nul vinzi pe colo.;)bafta
|
Quote:
am venit neamtu ....a intrebat daca e de vanzare....i-am zis ca pt 7000 ma despart cu greu de ea....:lol: a zis ca se gandeste......:D poze am, dar momentan nu pot sa le descarc..... |
Quote:
|
poate faci cumva sa mai vi cu o buza de IS de acolo. pe cealalta am ratato din pacate:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:31. |
- Copyright 2026 4Tuning