![]() |
Re: Comentarii lucrari!
Quote:
|
Quote:
|
ce i am facut la mine aks se vede bine dar pe forum ....
|
8 Attachment(s)
am si eu vreo cateva va rog sa comentati si sa imi ziceti cu vi se par
|
Quote:
nu te mai "arunca" la chestii mai grele(vezi labmo doors),rezuma-te la ceva ce stii ca iti fa iesi (spoilere,praguri,jante..) incet incet merge ;) |
|
@huidu4love-rezuma-te doar la jenti,spoilere,praguri,schimbarea culori,selectie si la intunecatu geamurilor....lasa(pana inv sa pui jenti,spoilere,praguri etc si sa fi mai atent la selectie sa schimbi culoare)labmo doors,carbon(la passat) si chesti dastea mai complicate....bafta mare in continuare
@alex gby-frumoasa masini....mici greseli....si geamurile prea inchise si trebuia sa ii dai si u o culoare. |
https://img210.imageshack.us/img210/1...tvtt8sd.th.jpg
Mai am si o varianta cu vinyl dar o puteti vedea la Various ca nu mai avea rost sa o pun si aici. |
2 Attachment(s)
comentati pls pls....
VEVERITA A COBORAT PRINTRE NOI :lol: |
ra2: carbonul nu prea e reusit si nu ai fost atent la unele selectii
ideea cu veverita e super tare :lol: |
la ce selectii nu am fost atent ca nu le obs. bne si poza e cam micutza ca dak dadeam zoom la 600% deja numai intelegeam nik
|
din pacate nu pot sa sterg postu asa k imi retrag cuvintele de mai sus...(am vb pe mess)
|
1 Attachment(s)
o mica schimbare ce parere avetzi?
originalu il avetzi mai sus |
cam patratoasa priza de aer :lol:
... si raman la parerea ca ideea cu veverita e mortala :lol: :lol: |
alcineva numai comenteaza....ati ramas cu toti infipti in masinile ptr concurs? :lol:
|
jantele sunt un pic nerealiste
si carbonul e ciudat |
Quote:
|
priza nu e decupata e facuta,da eu nu inteleg ce vedeti la jenti?la care va referiti la aia albastra sau aia portocalie?
|
2 Attachment(s)
Comentati ....
|
geamurile prea inchise,jentile cam aiurea si vinilu e cam aiurea trebuia un pic de transparenta si dak tot ai facut carbonu trebuia sa stergi si sigla...
|
si tiribomba mea? dati-mi o parere...ceva...ca sa stiu ce e bine si ce e gresit :-)
|
1 Attachment(s)
am mai facut si eu o "lucrare". astept comentarii.
|
2 Attachment(s)
comment si la mine :) pls
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
as vrea sa stiu si eu ce greseli are masina asta...sunt curios daca gasiti mai multe decat cele pe cre le stiu eu;)
|
oglinzile alea sunt cam sculate...scz expresia :lol:
|
atat???:?:
|
aa si plasa aia de la radiator unde era sigla inainte e cam rara si carbonu mai mult lucru la el....in rest OK dupa parerea mea....
|
la mine nimic ???
|
banuiesc ca masina era in mers...km asa se vede dak e asa dc nu ai facut jentile alea cum ar fi fost in mers?sau dc nu ai luat de pe o masina care era si ea in mers? culoare nu prea imi place...si pune si tu poza originala de la bmw sa vedem si noi diferentele
|
parca la carbon sunt niste curbe p acolo nush asa mi se pare mie....:drool:
In rest e foarte tare... BV ! |
3 Attachment(s)
ca sa numai fac comentari unde nu trebuie despre masina mea de la "Concurs de tuning virtual"ii spun lui L3300 ca acolo este usa dar usa aia nu are maner si eu doar i-am modificat un pic modelulu de usa....am pus si poza orgininala...
tng-acolo inca mai e usa doar ca am modificat eu modelu de usa.... intre timp am mai facut o varianta.am mai modificat un pic carbonu :D |
ra2,daca n-ai observat LKS a spus de masina lui L33L00 ca n-are usi,iar L33L00 a glumit raspunzand ca se intra pe geam.
alta data fa' bine si gandeste/fii atent inainte sa postezi . ps.mai fa o varianta rosie la honda aia.manca'te-ar tata de tricolor comunist ce esti(glumesc,evident) hai sanatate tuturor! |
aia e mai portocalie nu galbena :lol: si stiu ca L33L00 a zis mai la misto si oricum nu m-am suparat.
|
ra2,chiar vrei sa vin sa-ti explic intre 4ochi?!
nu ti-am zis sa postezi,dupa ce gandesti? L33L00 a zis asa de masina lui,uite-te la masina lui L33L00 si ai sa vezi ca n-are usi(el a facut misto de masina lui <<<a lui,nu a ta>>>.esti greu de cap,parca n-am fi din aceeasi familie,sincer:D sorry de offtopic,dar e incredibil acest pusthi ala in cel mai rau caz e galben-mustar,nu pacalesti ochiu meu de sticla:D hai bafta! |
1 Attachment(s)
ia spuneti-mi shi mie c nu e bine...
|
bara .. mai trebuia tras un pic de ea
jentile nu sunt puse bine ..... Si priza aia de aer nu imi place deloc :???: |
Quote:
|
2 Attachment(s)
noah...un Golf V...comentatzi...(de mult n-am mai postat...al dreaq)
|
spoilerul e cam in pamant, capota ireala,si portocaliul ala la geamuri cam ciudat
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:28. |
- Copyright 2026 4Tuning