![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
Quote:
|
si dupaia sa umble ca mine numa pe drumuri asfaltate???
las ca-i masina romaneasca tre sa poata frecventa si drumuri mai putin accesibile chiar daca arata mai bine..... |
Quote:
|
:)).....nu are rost man:D
|
gmn nu ti-ai luat jante? :P nu de alta da vroiam si eu sa imi iau :D
-------------- "KO RACING CLUJ-NAPOCA ETAPA PILOT" - organizez io;) DaciaWRC vs The Rest :))) |
mdea recunosti ca te`am chemat nu o data ci de mai multe ori.
dar culmea tot timpul ai refuzat cu toate ca avea 107 cai si eu numa 77 stai linistit asa o refuzat ci master tunerul suciu cu al lui nissan nu vine ca ma face prea urat poate cu a`u as fi avut sanse cu el mereti ma cu povestile astea, cand mi gata masina ma dau intampin niste probleme la acte asa ca nu`ti fa griji, sper sa fiu prezent pe aeroport. stai lisnitit ca mai am eu clienti mei vechi. zandere cu motoru stock de cielo ma dau cu tine. |
Quote:
|
de ce zici asta, ti frica ca pierzi cumva?
|
Abia astept liniutzele de pe aeroportul Cluj ! Zici ca o sa fie gata surpriza ,DaciaWRC , pana atunci ?
|
flori de mar in.....PAR!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
stai pe *uru tau si joc de glezne cielo tuning.. da-i foc.. si i-ati o dacie.. imi cer scuze moderatoruilor pt limbaj dar nu m-am putut abtine.. |
lol no coment... ristepa smoke
|
Va rog sa terminati cu certurile... dacia-wrc te-am rugat de multe ori sa te calmezi cu comentariile tale si te-ai calmat... vezi-ti tu de cielo tau si nu comenta despre altii ;)
|
1 la mana ....Dacia WRC....pe tine te gasesc responsabil pt scandalul asta ...
2 la mana ....ce treaba are cearta asta cu Crazy Drivers ...puteati sa va certatzi pe pm .... 3 la mana ...Domnul Smoke este scuzat ....si ar trebui sa isi modifice postul ...pt k nush cand va citi un moderator asta... |
Smoke chiar asa sa nu te controlezi tu?! Ii faci jocu lu' WRC raceru cunoaste tot?! :evil:
|
deci priviti pm.... i rest my case dacia wrc
1 la mana nu`s in csr si in nici un alt club. 2 la mana tu iti cam bati joc cam de tot ce faci si da, eu manc cacat si vad ca nu`s singurul. maine am o masa copioasa de cacat, te bagi si tu? si daca o data ma mai ameninti vin si te mut din cluj asta ca sa fim foarte bine intelesi. eu nu fug de paduchi ca tine daca ai ceva de impartit cu mine hai la mine sa povestim sau sa vi sa ma bati daca vrei iti dau numarul de telefon si adresa. deci imi cer iar scuze la operatori si crazy drivers pt mezeria care am scris-o dupa prea multe beri si o zi de munca.. va rog frumos sa stergeti ca chiar am vb urat, si de maine ma mut din cj ca ma cauta dacia wrc... pt cei care mai au nelamuriri cat de cacat lucrez uitati-va pe forum la SmokeDesugn, si vedeti cate cupe s-au luat pe best custom pe tara.. la lucrari facute.. din nimic.. va multumesc si scuze iar.. pt cei ce nu m-au inteles.. Smoke out si toate cele bune |
mah smoke. dacia wrc nu e csr si nu o sa fie exact din motivul asta .punct. end
|
my bad.. am exemplificat mai sus.. scuze CSR, chiar era.. prea naspa problema .. :)
|
OKI>>>gata sper ca ati rezolvat.... dacia-wrc ti-ar prinde bine un alt ban...;) si de data asta banip... nu inteleg dc acuzi tu pe toata lumea ;) smoke te intelegem..;) si sper ca o sa terminati cu cearta sau o sa o mutati in alta parte ;)
|
Hmmmm ... da ! PUnct si de la capat !
|
gata, s-a modificat si postul, e acceptabil :)
|
S-a linistit atmosfera? Cam incepuse sa se incalzeasca rau de tot ! Noroc ca vine iarna :) !!! Poze de la campionatul european de drift din Mariapocs , Ungaria : https://forum.4tuning.ro/showpost.php...2&postcount=38
|
bv domnu!!! hai numa cu poznele alea incoa ca-ti arat si eu din Bran, Rasnov, Brasov alea alea.... daca tot ratai sa vad pe unguri la ei acasa :twisted: :twisted: :twisted: uitai de Sighisoara unde m-a pupat ala in fund .... cum am uitat nu-mi explic ....:oops:
|
Curinpupisti ? Rar mai gasesti pe strazi specimene de-astea :)) 2 din 3 , nu e rau ca si procentaj de pupici !!! Sighisoara , sa traiesti !
|
"pupincuristi" e termenul!!! :twisted: :twisted: :twisted:
|
Noroc ca nu a fost cu carlig !
|
pune mah poze.. cu loganu cu praguri.. :P sau vrei sa tii in secret.. ?
|
Salutare oameni (ne)buni !!!
Va anunt o intalnire organizata la Selgross , duminica , 21.10.2007 , orele 19 . Sa fiti acolo ! |
poze mah, n-auzi?! .... da numa dupa ce pui jantele ca asa e naspa :twisted:
|
Rectific ora de intalnire : 17 . Chiar dak e lapovitza si ninsoare , parcarea e acoperita . Imbracati-va gros ;) pentru Selgross :))))) !
|
mno sergiule asteptam pozele de la mica intalnire si vezi nu uita sa ne faci si noua niste pizza ca la cat ketch-up ai luat :)) a fost fain:)... ca frigu nu mai conteaza:P
|
5 Attachment(s)
hai ca facem o pizza d-aia cum stiu eu ..... i bring the ketchup voi restul :lol:
Si apropo uite si pozele de la Shoping .... ca doar no sa mearga bucatele acasa cu masini obisnuite .... :twisted: :twisted: :twisted: |
Dar sunt masini obisnuite mah . Doar ca sunt putin stilizate , atata tot :) !
|
my point exacly!!!
Bucatele mele merg acasa cu stil! :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: |
Sa-ti fie de bine , nenea ! Vezi ca am de organizat niste intreceri sportive : karting , atv , trabi race , tenis de camp ! Sper ca ai vreme sa ma ajuti putin !
|
in limita "stocului disponibil" ajutam ..... :lol:
|
Asadar : karting si cursa cu Trabi e pe data de 18 , in cartodromul Gheorgheni , incepand de la ora 11 --- eventual vorbeste cu Sergiu si vezi ce poate scoate de la patron mai ieftin , ca cica ii trebuie si chirie pe pista pt cursa cu trabantul - 200 de lei / ora . Poate o scoate cumva mai ieftin altul care are pile si relatii .
Si eventual vreau sa facem un pic de tuning show acolo in cartodrom in timpul curselor . Vorbesc eu cu Alex ufo si cu inca cativa , sa vad cine vrea sa vina . |
cine se da cu mine ????
|
ce ti-ai luat mei fixule?
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning