![]() |
Re: Dacia PTM
Quote:
oricum le fac si pe cele din fata rosii si pe cele din spate :D....cele din fata le fac weekendu asta si pe spate mai am de terminat pe dreapta si gata :D |
cum a fst mestere la brasov?
|
bai a fost foarte tare drumu in sensu ca a fost frumos in coloana asa cu exceptia faptului ca se mai gasea cate un gabor sa opreasca pe cateunu.
la brasov a fost cam plictisitor cateva masini, lume destula, in rest nimic |
al dracu' ... mie mi-ai zis ca "ce sa caut eu acolo" ?:???::???:
|
ma luat ne_mo baiatu cu dacia albastra cu AJA la numar ma sunat vineri seara ca nu avea cu cine sa mearga
|
Quote:
|
la ce te referi? prin gandire de roman
|
Quote:
Sti ROMANIA TE IUBESC... uni fac parte din oameni aia...sper ca intelegi si singur;) |
Faci referire la mine, prin ceea ce am afirmat?!
|
Quote:
Bafta cu PTM'u |
Quote:
Oricum mi-a placut cum ati mers:-P felicitarile mele;) |
adevarat statia aia si-a facut toti banii :)) oricum drumu a fost marfa rau ;) ( noi neam mai plimbat prin munti pacolo pana ai venit tu din BV) :)
|
5 Attachment(s)
am montat scaunu dreapta :D
|
maine facem teste cu el :)) cand facem bara ? sti u :D :-"
|
14 Attachment(s)
azi am pus scaunu la sofer si pana acuma am lucrat la faruri si la ledurile din semnale, am terminat farurile si mai am maine sa termin semnalizarea dreapta
|
Quote:
si inca ceva :d LA MULTI ANI :flower::!::!: MULTA SANATATE SI FERICIRE :!::!::!::drunk::drunk: |
La Multi Ani ptm !!!! multa sanatate si fericire si SA TE AJUTE DUMNEZEU SA IEI BACU !!!:peace::peace::peace::drunk::drunk::drunk::drun k:
|
Interesanta masina!
|
de abia astept sa vad stopurile si farurile + semnalizarile montate!:) si eu m-am tot gandit sa vopsesc interiorul la stopuri cu negru,si si la faruri! dar nu stiam cum va arata! dar acum mi-am facut o idee!;) numai la faruri, cum ai dat jos sticla? ai taiat cu cutterul masticul dintre plastic si sticla? sau ai incalzit prima oara cu foen? eu am un far pe care nul folosesc ca am clemele rupte, si pe aia asi vrea sa fac experimente!:)) tu in ultima poza cu farurile, ai deja vopsit cu negru nu? nu ai o poza mai clara cumva? si cu stopurile vopsite negru + pus si sticla nu ai poze?mersi!salut!si multa bafta in continuare!;)
|
Off off...electronica asta industriala....keep going bre' :twisted:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
13 Attachment(s)
inca cateva poze :D... mai am de finalizat semnalele din stopuri si de facut o schema ca sa pacalesc releu de la semnalizare, ca merge parca ar fi un bec ars undeva :D
|
bun bun!:)) numai ca neaparat trebe sa faci ceva la semnalizari, pt ca in video asa am vazut ca nu prea bat simultan, ah :?: dar le rezolvi tu!;) si in legatura cu stopul vopsit negru...credeam ca o sa deie mai bine, dar nu prea imi place cum arata!parca ar fi vechi stopul, in rest nimc special! dar farurile si semnalizarile, daca le rezolvi, sunt faine!;)si sa nu uiti sa imi zici cum ai desfacut farurile!!! :)bafta!
|
6 Attachment(s)
nu am reusit sa termin semnalele din spate pt. ca sa ars letconu:???: sper sa le rezolv saptamana asta...
|
Quote:
ai PM cu detaliile despre far |
Dau destul de bine dar semnalizarile pe spate se mai vad? poti pune un filmulet?
|
3 Attachment(s)
se vad foarte bine si semnalele si marsalieru numai zic de leduri :D
cateva poze cu stopurile montate :D |
frumoasa masina ....aqm k ai si stopuri cu led ...si scaune de 5'ar :> hehe :)) mai ai un pic si o faci aeroplan :))
|
sper sa nu te superi da nu imi plac stopurile alea de loc... macar daca le faceai cum le-a facut TAU cu toate ca nici alea nu erau prea reusite... chiar sunt curios cum se vad noaptea (cat de eficiente sunt)
ce leduri ai folosit? |
Quote:
Quote:
ideea e ca pozele nu sunt deloc reusite,in realitate se vad foarte bine ziua,noaptea ce sa mai zic....am folosit leduri de 5mm PS: nustiu ce stopuri a avut tafu... poate gasesti o poza sa mi le arati :) |
am gresit eu TAU nu TAF :lol:
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1165252016 |
da da tau avea SMD-uri cum am eu in semnalele din fata mult mai puternice decat alea de 5mm...si oricum daca ale mele nu aveau oglinda aia nu luminau mai deloc, daca era geamu clar se vedea si mai bine
|
1 Attachment(s)
pai mie asta nu imi place ca se vad... si se vad urat... foarte urat la TAU macar erau ordonate si placa pe care stateau leduirile era facuta dupa forma stopului
am vrut si eu sa imi fac niste stopuri pe led (cam 300 de ron facea toata treaba) dar am renuntat din cauza unei combinatii de factori : politie, fonduri si idiotii care umbla pe strazi... imi sparge un tampit stopu in parcare dupaia stau sa dau iar 150 de ron sa imi fac altu :evil: uite aici stoprui pe led facute cum trebuie desi e loc de si mai bine |
1 singur lucru am de obiectat .. deci pe masina se vad cu 50% mai bine decat se vad in poze ( schimba dreq saracia aia cu care faci poze ) si o zic pentru ca le`am vzt ... dar totusi acum te intreb eu pe tine vali ... nu te`ai gandit sa faci placa de la leduri neagra ?? sa nu se mai vada conturul alb imprejurul ledurilor
|
de pana la urma asta e , va plac nu va plac nu conteaza ideea e ca nu am dat bani pe ele pt ca le aveam pe acasa si am vrut sa vad ce iese, acuma prin sticla aia de la stop care opreste 20% din luminozitate nu am ce zice pt ca nu sunt bani de ceva mai bun8)
|
ma vorba lu alex puteai sa le vopsesti negru...
|
vali sunt bune dar incearca sa faci placa aia neagra , va da altfel ii va schimba total aspectul ... e trb de 5 minute
|
si daca ai bani fa-ti niste triple clare 8)
|
vedem ce si cum pe parcurs... e greu de vopsit placa aia,din cauza ca nu trebuie sa vopsesc partea unde este ledu introdus partea rotunda ca altfel sar strica tot aspectu pt. ca vor batea mai slab
|
cu ce te incanta ca ai semnale rosii ca tu oricum nu le vezi cand mergi cu masina si e foarte posibil sa ramai si fara talon
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:05. |
- Copyright 2026 4Tuning