![]() |
Re: ShineRunnerRacing
erau doar 2 de la noi si restul de la wanted si cred ca neau ajutat destul ,neau dat stanga plus carlig de remorcare si kko nustiu daca putea sal tracteze ,asa ca veh era singurul ,ai inteles acuma nu te mai supara aiurea
|
ce sa mai intamplat baieti ? e mai rau ca la mine ?
|
imi pare rau dany pt acidentul suferit si sper ca faci masina repede sa te avem printre noi iarasi
|
6 Attachment(s)
da frate asta e :sad: un cretin ... ii omoram copii daca dadeam mai tare in el.... si tot el cu gura
masina ... e destul de serios lovita , a sarit motoru de pe suporti , cutia de viteze e blocata , leveste vascocuplaju si nu se invarte ... samd, astept sa vina un agent de la asigurari sa mio evalueze. chiar sper sa se repare, ca la ext nu e asa de grav :sad: aveti mare grija de voi si masini , ca uite asa de la gratar ajungeti la politie samd din cauza astora care nu le au cu covrigu. |
se face, dany... dar nemernicul merita batut cu pietre.... tabla aia n-o sa mai pice in veci la linie si o sa se vada ca a fost lovita in bot... I would know... de cand a fost lovit, cinciarul meu n-a mai fost la fel (desi am avut noroc mai mare ca tine, ca motorul si cutia au ramas in stare perfecta)... bafta maxima
|
sa ghicesc ... neacordare de prioritate => accident
|
exact
|
aseara, era vreun baiat de la voi de se invartea in const?
nu de alta...dar era un tuareg cu trepied pe scaunu din dreapta si a filmat tot...din toate unghiurile... B XX VNK avea la numar ;) |
daca-i mananca-n cur, sa suporte consecintele, din cauza astora ca cel ce s-a invartit vine garda si se ia de oameni nevinovati
|
trist .. am varsat o lacrima
|
Quote:
Oricum cine a facut cred ca era cul rau de tot...nu mai putea adrenalina in el...era pe val...era in nefese...era dumnezeu pe pamant. |
GATA MAM INTORS CU FORTE NOI ,
|
Quote:
|
BINE ZIS ULISE
|
Quote:
dar sa stii ca toti suntem pasionati, dar nu toti facem lucruri de genu asta. E alegerea voastra. Numai bine. |
SAMBATA SI DUMINICA MAI EXACT 27-06-2009 SI 28-06-2009 SUNTETI INVITATI LA RALLY CROSS CE VA AVEA LOC IN BUCURESTI ,locatia langa Palatul Copiilor unde sa tinut cursa de OFF ROAD, VOR PARTICIPA 4 MASINI PT CLUBUL SHINE ,ASA CA SPER SA VA FACETI PREZENTA
|
o sa fiu acolo cu foto!
|
te astept ai nr meu de tel ,
|
vreau sa stau in dreapta :D sa fiu copilot
|
nai voie
|
nu uitati in aceasta seara intalnirea SHINE runner racing ,incepand cu ora 22;00
|
din aceasta seara uni membri au plecat din acest club ,am sa va afisez exact membri care mai fac parte din acest club
|
1.SPARLY -MEMBRU FONDATOR SI PRESEDINTE SHINE ,,,,BMW 525
2.DIMON -MEMBRU FONDATOR SHINE,,,,,,,,MAZDA 3 3.SMORFU -MEMBRU SHINE,,,,,,,OPEL ASTRA 4.TIGANU -MEMBRU SHINE,,,,,,,,OPEL ASTRA 5.DORU -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,BMW URS,AUDI A4 6.EXE -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,LOGAN 7.ALEXANDRU -MAMBRU SHINE,,,,,,,,,BMW 318 8.RAJU -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,PEUGEOT 206 RC 9.MIHAI -MEMBRU SHINE,,,,,,,,SEAT LEON 10.FLORIN -MEMBRU SHINE,,,,,,,FIAT PUNTO 11.ZBF -MEMBRU SHINE,,,,,,,DACIA SPORT 12.CAZU -MEMBRU SHINE,,,,,,,BMW URS 13.GEORGE -MEMBRU SHINE,,,,,,,BMW 520 ,GOLF 3 RALLY CROSS 14.CRISTIAN -MEMBRU SHINE,,,,,,RENAULT LAGUNA2 15.GIGI -MEMBRU SHINE,,,,,,,GOLF 1 16.BITA -MEMBRU SHINE,,,,,,,FORD MUSTANG ,PONTIAC TRANSAM,FORD MUSTANG 17.COZMINA -MEMBRA SHINE,,,,,,MATIZ 18.SAMIR -MEMBRU SHINE,,,,,,PEUGEOT 206 19.ALICE -MEMBRU SHINE,,,,,,PEUGEOT 206 CC 20.BOGDAN -MEMBRU SHINE,,,,,,HONDA TAYPER S 21.OACHY -MEMBRU SHINE,,,,,,OPEL CALIBRA 22.FLORIN -MEMBRU SHINE,,,,,BMW PISICUTA 23.BOGDAN -MEMBRU SHNE,,,,,CORADO 24,LUCIAN -MEMBRU SHINE,,,,,GOLF VR6 25.KYKY -MEMBRU SHINE,,,,,,BMW ,COLT 27.MARIUS -MEMBRU SHINE,,,,,,BMW M3 28.ALIN -MEMBRU SHINE,,,,,,,PEUGEOT 207 RC 29.DRAGOS -MEMBRU SHINE,,,,,,,,BMW PISICUTA 30.CRISTI -MEMBRU SHINE,,,,,,,,KIA SHUMA 2 31.MOXU -MEMBRU SHINE,,,,,,,,GOLF 3 RALLY CROSS 32,BOGHY -MEMBRU SHINE ,,,,,,,GOLF 3 RALLY CROSS 33.DORU -MEMBRU SHINE,,,,,,,,OPEL RALLY CROSS 34.ACENT -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,HYUNDAY 35.GOLFULET -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,,GOLF 5 36.MARVEYT -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,,FIAT BRAVO 37.MIHNEA MEMBRU SHINE,,,,,,,,,,GOLF 1,AUDI A8 38.ANDY -MEMBRU SHINE,,,,,,,,,,FOTOGRAFUL CLUBULUI |
MATRIX SI VEH au parasit acest club la decizia lor dar ramaneti MEMBRI FONDATORI si prieteni acestui club,imi pare rau dar astai viata
|
acestia mai sunt membri care au mai ramas in acest club in cateva zile va voi afisa si membri din filialele pe care le mai avem adica 5 la numar ,MULTUMESC CELOR CARE AU VRUT SA MEARGA MAI DEPARTE CU ACEST CLUB
|
IN CURAND AM SA AFISEZ FIECARE MASINA IN PARTE SI AM SA VA PREZINT LIVE REVISTA IN CARE APARE CLUBUL NOSTRU SI CU CELE 3 MASINI,VA MULTUMESC SI VOI FACE TOT POSIBILUL SA NU VA DEZAMAGESC
|
Quote:
|
normal nimeni na spus nimic ,fiecare ia ce decizi vrea ,
|
in aceasta zi sau mai alaturat alte doua masini familiei noastre ,
bmw ,,,,,urs fiat ,,,,,500 si un membru este inca in probe cu masina lui CITROEN C2 |
vin pozeleee
|
dar nu aicea ,punele la sectiunea rally cross din clubul nostru
|
49 Attachment(s)
pozele sunt needitate.. daca pentru anumite poze se cer edituri speciale se vor face 8)
|
bravo baietii ,FELICITARI PT SPECTACOLUL OFERIT ASTAZI
|
am pus si pozele de azi...
|
bun asa ,sa te apuci sa umbli la ele cum ai zi
|
in aceasta seara va astept la intalnirea shine
|
vineri va astept incepand cu ora 22;00 in fata stadionului STEAUA ,
|
Pregateste-te pentru Liberty Parade 2009 ,Am scos camioanele din garaj si am inceput sa le tunam, doar pentru tine.
Anul trecut ai avut parte de un mega show de lumini si sunet. 14 tiruri cu echipamente,6 zile de montaj, o scena cu aproape 70 de metri deschidere, ecrane gigantice de led, multe lasere, 3 camioane uriase, si peste 60 000 de oameni veniti ca sa aiba parte de cea mai incendiara noapte a anului… CLUBUL SHINE RUNNER RACING VA PLECA SAMBATA 18-07-2009 LA ORA 06;00 ALATURI DE ATI ZECI DE MEMBRI DIN ALTE CLUBURI ,SUNT ASTEPTATI TOTII DORITORII DE DISTRACTIE PT CONTACT , 0729 654 482 SAU mary.marian21 |
apropo pt intrebarile referitoare la cazare,stam in COSTINESTI ,
|
multumesc anticipat SUPER MODERATORILOR pt masurile luate ,respect
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:41. |
- Copyright 2026 4Tuning