![]() |
Re: Update : Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
fff tare.imi pare rau ca nu am putut sa ajung....oricum sper sa imi termin si eu masina pana pe data de 10 apr sa o vedeti akolo .......bafata la baietii care au putut sa ajunga.
|
in niciun caz Almera.. rectificati, este o Primera
|
Sau asa...un Nissan! :)
|
Slabuta miscarea... Am vazut si eu cele 4-5 masini cand se intorceau din Poiana. Sincer ma asteptam la ceva mai mult.
|
:oMda....ai vazut comane?:evil:
|
2 Attachment(s)
o sa mai urmeze si alte poze
giuno25 daca ai ajuns acasa cu bine da un semn multumim |
Salutari :) Da am ajuns cu bine pe la vreo 4 rupt de somn si acum m-am trezit de juma de ora :).Am si facut ture cu fica-mea deja :).Sa o pupe tata pe fundic.:)
|
Sper ca a fost bun gratarul ala pe care urma sa il pregatiti si berile alea multe pe care urma sa le beti :)
|
Pana la urma, asa putine masini ati fost!? :(?
|
Putine dar bine organizate, felicitari baieti pentru meeting, sariti cu detalii si mai multe poze :) .
|
tocmai ce am ajuns si eu acasa. am fost 7 masini, 5 nissan-uri...2 x s13 nu au fost pregatite pt meeting din pacate. a fost fain, chiar daca am fost putini, asa ne-am cunoscut mai bine. am vb cu totii cum o sa facem sa atragem mai multi si am zis ca mai bine facem un JAPAN Meeting, unde toate japonezele sunt invitate :D
si cristi (giuno), iti multumim ca ai venit de asa departe pt noi, ai aratat ca ai pasiune pt nissan ;) ....si azi mai erau urmele de la drift in rasnov si in parcarea de la rompetrol :lol: ...a fost fain sa stau in stanga fara sa fac nimic :lol: poze vor urma de la mai multi useri ;) |
tocmai acuma am ajuns si eu acasa o sa urmeze cat de curand sa pun pozele sus si va dau linkul sa le puteti prelua
|
Am niste filmulete foarte ''interesante''.. de la meet.. dar astept aprobarea protagonistului.. cred ca ar trebui putin prelucrate.. sa nu se vada numerele..
|
salve baieti ma bucur ca ati ajuns cu bine toti
sper sa ne mai strangem si cu alte ocazii... giuno grataru si berea au fost de 10... peste 3 noaptea :))) si eu sunt pentru un Japan meet Numa bine la toti |
aici sunt primul set de poze de la mien si urmeaza inca 2
http://rapidshare.com/files/215074867/1.exe.html si partea a 2-a http://rapidshare.com/files/215084819/2.exe.html si patea a 3-a http://rapidshare.com/files/215095602/temppoze.exe.html sunt cele din 29 |
vreau sa cer scuze celor care au fost la meet
cauza principala pentru care nu am fost prezent a fost neseriozitatea celor care au promis ca dak se amana 2 saptamani vor fi acolo si nu au venit ......... |
Pentru cei care sunt pasionati de sportul cu 'motor nissan' in aprilie in ungaria o sa fie KING OF EUROPE campionat de drift langa Debrecen si din cate stiu o sa fie participanti si din romania plus ca o sa fie o saptamana cand manageri circuitului iti da posibilitatea sa participi cu masina personala la ceva antrenamente pe circuit.Pentru cei care vor sa invete sa conduca masina 'sideway' costurile pentru o saptamana pe circuit este parca de 180 de euro cea ce e foarte putin daca tinem cont ca o zi normala e cam 50.Daca sunt pasionati de asa ceva propun o excursie de cateva zile pe circuit pentru a vedea profesionistii la lucru si pentru ca fiecare daca vrea sa poata sa isi testeze abilitatile de pilot pe pista.:)
Astept pareri in lista de plecare sunt incluse deja 2 masina. singurele detalii sunt:-motoare rb25det Asteptam ceva ca18det-uri si sr20det-uri |
A si am uitat mai am inca de vanzare NISSAN 200SX CA18DET de vanzare la 2300 euro pret fix cu bani jos sau 2500 neg :).Masina arata si merge impecabil jante de 17 dezent stopuri tuning evacuare si admisie facute. Astept oferte eventul o dau la schimb cu un diesel mic multumesc.poze si date tehnice sunt in sectiunea vanzari de pe www.4tuning.ro
|
deci tot vrei sa iti dai 200sx-ul. dupa cate ai zis de el tot vrei sa te desparti de bijuterie? :P am sa intreb si eu prin sibiu daca nu doreste cineva o jucarie din asta, ca ne trebuie si in sibiu japoneze...neaparat!
|
pai d dar bijuteria aia de 2,5t nu tre sa pape si ea.... suspensii, turbo... interne si alte bunatati :)
|
ma bucur si va multumesc ca ati participat la primul nissan meet! si sper ca vati simtit si bine! si ca ati ajuns cu toti bine acasa!
cum am si discutat trebuie sa organizam a 2a editie! eu pe 11.04 sambata vin la bucuresti! |
sorin (88red) iti multumesc pentru pozele profesionale
|
6 Attachment(s)
cateva poze .. va rog cei care au participat la acest meet sa imi trimite si mie un add de mess
reshizzo83 Attachment 853913 Attachment 853914 Attachment 853915 Attachment 853916 Attachment 853917 Attachment 853918 |
din punctul meu de vedere meeting-ul a fost reusit :D .. restrans... dar asa ne-am cunoscut si noi mai bine. abia astept urmatoarea iesire... imi pare rau ca s-a incheiat cu o veste proasta pt mine.. dar.. asa e viata. oricum multumesc pt sprijin. si astept si eu pozele de duminica :)
|
Scuze ca te intreb dar ce veste proasta???
|
aici sunt pozele facut de mine din data de 28.03
http://rapidshare.com/files/21533741....2009.exe.html scuzati pt calitatea lor, inca invat, nu leam prelucrat fiecare sper sa reusesca sa o fac dupa cum vrea |
vestea proasta e ca o prietena de la bistrita a murit inrun accidect de motocicleta si am aflat exact in momentul cadn sa o luam spre casa, si a ramas cam sumbra despartirea
|
Quote:
|
multumim.. asta e viata.. poti fi oricat de atent, dar niciodata nu ai de unde sti de unde iti apare un nebun si iti taie calea..
dumnezeu sa o odihneasca in pace.. si.. sa incercam sa revenim la subiect "nissan meet".. ca despre asta e vb pe aici.. |
ai dreptate bianca.
deci, o punem de un JAPAN MEET prin mai-iunie? cu o urcare pe transfagarasan cand se deschide :D |
pai tu cu suspensia ta iti arde de transfagarasan.... sau nu ramanem cu spoilerele infipte acolo?
|
Pe partea spre Curtea de Arges, Vidraru, e PRAF drumul! Pe partea cealalta e super ok...
|
razvan mi-a luat-o inainte. drumul de pe partea sibiului e impecabil...chiar si cu suspensiile mele sport merg brici. dar pe partea argesului e cam prapad!
|
Eu am fost cu Loganul MCV, care e inalt, dar eram 7 persoane, si a fost naspa rau de tot...sa nu mai zic ca mi-am ciobit o janta de aliaj intr-o curba, asa ca, sus pe biciclete :lol:
|
bianca .. condoleante
pai hai sa dam fiecare cu parerea cand si unde si cum!?! |
|
Re: Primul Nissan Meet : 28-29 martie BRASOV
Felicitari,
pt cei care au organizat intalnirea, pentru toti participantii, si sa auzim de un JAPAN MEETING cat de curand. |
raresh.. si restul pozelor.. pe cand :)??
|
condoleante si din partea mea :(...cand va fii un meet in bucuresti :D ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:11. |
- Copyright 2026 4Tuning