![]() |
Re: 15-16 NOV - BRAILA - CURSA DE INDEMANARE SI CURSA DE ACCELERARE
Quote:
kiar am pretentii de la tine ca esti un om care se pricepe si stie despre c vb :rolleyes2 nu zic ca nu ai un castig ... dar de aici pana la asa distanta!? :rolleyes2 da' jante usoare la Cupra cealalta nu punem nu ?! doar intr-o parte tragem ... si cum poti sa spui ca a fost mereu in fata!? :evil: eu daca ar fi castigat Cupra "voastra", ca vad ca asa e exprimarea, veneam si ziceam "felicitari"... cum am felicitat pe atatia care au fost mai buni. dar cand un rezultat e evident, atunci cum sa mai comentam!? nu e aiurea?! :rolleyes2 aceeasi Cupra cu sticker, in Ungaria a fost ceva mai rapida decat o Cupra de la Superchips (e adevarat, Cupra cu sticker pe atunci avea ceva mai multe modificari), dar tot a fost diferenta... deci inseamna ca tandemul sofer + masina + soft merg bine... |
Quote:
|
toate kestiile astea stiti bine ca sunt doar pe forum
niciodata nu am vazut o cearta care sa mearga mai departe de atat (decat recent am auzit de una :oops: ) si ca sa fim fair-play si tu ai facut la fel ca el, doar ca ai incercat sa denigrezi anumite tertse persoane |
Quote:
foarte urat ce se intampla.. s-a ajuns la amenintari pe forum... barem vorbiti in prv si terminati... |
Quote:
|
mama cate uni si la 30 si ceva de ani gandesc ca la 13.ca si copii aia care se oftika;))
|
Quote:
ar fi interesant sa vad cum e treaba cu masina aia pe care s'a pus tot ce aveai pe a ta... sunt curios ce ai mai zice knd o bat si pe aia ca daca te'ai fi dat in locul meu cu Uga sunt sigur ca ai fi postat aici ca l'ai facut dar te'au furat aia de la finish :lol: RBN FTW :twisted: |
Quote:
|
Quote:
1. tu ai inceput si te astepti ca lumea sa nu reactioneze asa... tu cum ai face daca unu te-ar scuipa ?! :rolleyes2 2. ti-am dat pe pm numarul meu de telefon cu mentiunea ca nu imi place sa ma cert pe forum ... :idea::!: 3. pana la urma e cum am zis eu sau nu cu Cuprele si etc?! daca fiecare avem anumite preferinte, ti-am spus ca eu nu am nici MasterTuner, nici Ceky, nici RBN, nici nimic pt ca nu am de facut o alegere intre ei in ceea ce priveste masina mea (ceea ce ar trebui sa ne intereseze prioritar pe fiecare) ... eu il cunosc pe Rabanne ca persoana si daca am incredere in el am deoarece am vazut masinile lui mergand pe strada, nimic mai mult ... eu vbesc din fapte si nu din posturi ... |
poze filmuletze de la A1 ceva? plzzzz
frumos tare ... :P astept si la anu` ;)) |
Quote:
|
a fost frig, a fost frumos, bine ca nu am participat la grupa B ca o luam din prima mansa. m-am lamurit ca trebuie investit serios in masina ca sa ai ceva competitiv la linia de start . mergeam pe premisa ca vor veni multe masini cat de cat stock dar cand am vazut ce masini erau acolo am renuntat la ideea de a participa. oricum felicitari tuturor participantilor si organizatorilor.
|
Quote:
Kadett'ul ala facea de ras orice masina din grupa aia, nu doar pe Speeder sau pe mine ba da-o naiba ca atunci cand am vb live nu am avut niciun fel de probleme, si acum o dam in chestii din astea ... ti-am spus ca daca vrei purtam o discutie fara spectatori (sau agreezi asta) ?! nu am numarul tau din pakte :rolleyes2 daca iti aduci tu bine aminte, stateai cu Dragos in Kadett cand am venit si am vb f frumos cu el, si i-am spus sa se dea cu Cupra lui Alecs (da da, aia cu sticker) pt ca eu fac pariu ca ar fi o cursa f frumoasa, si pe deasupra interesanta (nu cu noi aia mici) repet, UGA e o masina f bine gandita si executata, si o masina care nu are nicio problema in a castiga grupa D din cadrul curselor LR pt ca asa a fost si gandita ;) mai sus eu cred ca ar avea adversari mai greu de infrant totusi... |
Quote:
|
Quote:
2) nu fiti asa siguri ca daca nu era UGA cupa era a voastra - mai erau 2 masini de iasi leon-ul si bertonele - ambele merg tare. 3) crezi ca daca pui un 2871 este peste uga? :)) s-a dat cu o cupra cu o lista de modifcari de nu ar fi incaput pe o pagina de a4 (370 cp - nu e facuta in ro) - rezultatul? neinteresant :) |
nu trebuiesc atacati cei care sunt pe margine ca trebuie recunoscut faptul ca ajuta si ei la creerea atmosferei de cursa legala sau .... mai putin legala ;)
|
referitor la punctul 3 nu a zis nimeni ca e peste uga.doar ca va merge bine;))era vb de altceva.sincer e cam greu sa il bata cineva vreodata la grupa asta
|
1. nu neaga nimeni potenta acelei masini...
2. am provocat leon'ul si bertonele pt ca am vazut ca merg bine si din pakte a avut grija UGA de mine dar ei nu au mai acceptat (am inteles, erau obositi) si oricum nu s-au mai tinut libere... dar repet, vroiam sa vad cat de tare merg pe langa a mea 3. Cupra se tinea bine cu UGA... garantez ;) si dak zici ca nu avea ce sa discute nici cu o asa Cupra (care a iesit pe "2" in grupa E) atunci cu atat mai mult acolo s-ar distra mai tare, nu ? ;) (dar nu sunt din categoria care ii indeamna pe cei ce au masini potente sa urce o grupa) |
Quote:
1. daca as fi crezut ca il fac pe Uga ar fi insemnat sa fiu ...ca tine :) 2. chiar daca nu il rugai tu, marele ioda, ma facea...dar nha, ne place sa ne dam importanti nu?! 3. Adu'mi o persoana cunoscuta, nu "prietenii" tai , cu care m'am dat si m'a facut iar apoi eu am zis k l'am facut...astept sa imi zici,sa stii 4. live nu am avut nici o discutie daca nu tii minte... astept sa imi zici unde si cand sa vad daca am cva d facut, pt k nu meriti sa imi fac timp pt tine 5. esti amuzant in frustrarea ta...serios :lol: |
Promit ca aduc o echipa de majorete pt circul vostru de oameni maturi;)Mai exista si PM(PRIVATE MESSAGE),de asemenea YM(yahoo messenger),acolo puteti vorbi decat voi certaretilor,sau aveti nevoie de arbitrii si fani?Daca eram arbitru aveati "rosu" pana acum!
Mai lasati-o moale 5min,poate vor fotografii sa uploadeze niste poze si n-au loc de voi |
dc nu? asa vedeti si voi ce om e "iuda" :)
chiar...asteptam cu sufletul la gura filme si poze :) |
Quote:
in legatura cu chestia cu cupra si UGA sincer trebuie sa te contrazic. cupra aia a voastra merge cam cum merge masina mea, iar masina mea e muuult sub UGA. |
posturile se pot face si simultan ;)
si eu astept poze si filme dar nu puteam lumea sa aiba o perceptie deformata despre anumite lucruri prezentate aici |
Quote:
dar tu stii mai bine ;) app... singurul care s-a dat cu amandoi (si cu UGA si cu Alecs) a zis ca ar trebui sa fie pe acolo cei doi... dar dak UGA nu a apasat toata pedala, nah... nu cred ca il costa nimic sa se dea (dak exista context) |
SUPER EVENIMENT!!!!Il asteptam si pe cel de la anul,din cate am auzit prin aprilie,super organizare,super masini,super spectacol,.....putina dezorganizare din partea spectatorilor,in rest totul a fost frumos....sa nu tinem cont ca a fost fff frig(dar asta este-noiembrie??!!),si s-a asteptat pana ce a inceput spectacolul...Felicitari inca o data ORGANIZATORILOR,au facut o treaba buna...
P.S. Care m-ai aveti ceva poze sau filmulete de la Grupa A1??? |
Quote:
si vad si restul cine esti tu vs mine!;) |
Ma Yoda ... te-ai schimbat mult de cand ti-ai luat masina de tanti - ai inceput sa-i bagi in seama pe aia care se dau cu masina "lui mami" ... cand ii lasa mami ! Ai luat-o razna si tu !
On topic - nu mai faceti atatea speculatii referitoare la UGA si implicit Dragos. Nu am auzit sa refuze vreo cursa si nu cred ca o sa inceapa acum. E timp pt toate ... la timpul lor. Noi sa fim sanatosi. Inca o data felicitari Dragos (UGA) !!!!! |
eu spun ca va .....aiurea!!!!!
Speeder mai tii minte cand aveam un golf 5 gti rosu si ai spus ca e de rahat,........acum am alta masina tot rosie....cand ne dam?? |
Quote:
|
Cine are poze de la liniutele pe care le-am facut este rugat sa le posteze aici: http://ono41.ro/forum/showthread.php?p=6269#post6269
Multumesc! |
Quote:
|
Quote:
Nu tiam zis k e de rahat...doar k nu arata bine cu ce avea pe ea :p parerea mea si nu pot sa fiu ipocrit doar ca "da bine".. Tare masina ta asta rosie si noua... o alegere ff buna si sa o stapanesti sanatos..daca zici tu ca are rost, ne dam... dar makar sa pun si eu macar un k04, sa fiu un pic mai competitiv,da?:) |
Quote:
si ia aminte la ce a scris Lucian si vezi daca te lasa mami sa ne intalnim sau iti taie alocatia?:lol: |
Quote:
Quote:
si eu de fiecare data cand am vb live ne-am inteles f bine, dar nu intelegeam de ce vrea sa faca asa ceva pe forum (mi-a explicat in prv, dar tot nu ii dau dreptate pt ca ar trebui sa demonstreze altfel daca are ceva) nici nu a zis cineva ca Dragos a refuzat o cursa ... :rolleyes2 concluziile sunt: 1. UGA e o masina f tare, mult peste celelalte prezente la grupa D duminica 2. nu cred ca vreuna din masinile din D se facea de ras daca manca bataie de la o asemenea masina, dar ca fapt divers, cand eram la start si UGA era in spatele meu (deci nu in paralel) nu a vrut nimeni in afara de mine sa se aseze langa el (desi stiam ce ma asteapta) ... 3. UGA vs. Cupra ar fi fost o cursa frumoasa daca se tineau liberele 4. Cupra din DreamSquad cu soft RBN a batut Cupra din Looney Tuned si soft Dimsport ... 5. Cupra gri din DreamSquad merge mai tare decat mergea Cupra alba la Brasov 6. Cupra galbena e provocata de Cupra alba cand si cum vrea ;) 7. Daca o sa am ocazia mi-ar placea sa vad cum statea treaba cu Leon'ul si Bertone'le din Iasi ;) |
1.In primul rand, as dori sa felicit organizatorii cursei pentru modul de desfasurare a competitiei. Avand in vedere ca am ocupat un loc fruntas intr-o grupa, doresc sa laud initiativa de a acorda cupe si diplome, impreuna cu acel premiu simbolic ( cosmetice auto ). In momentul acordarii premiilor, sa stiti ca atarna foarte mult in balanta cu costurile si nervii fabricarii si intretinerii masinilor cu care concuram cu totii, cel putin asa simt eu.
2.Felicitari tuturor participantilor la aceasta cursa. Spre bucuria mea, fenomenul auto din Romania a luat amploare si ne putem lauda cu masini competitive, capabile sa faca fata probabil si peste hotare ( a se vedea participarea romanilor la KOE anul acesta ). 3.Felicitari colegilor mei din Iasi impreuna cu care am venit intr-un numar destul de mare ( aprox 10 masini ) la aceasta cursa. Sa nu uitam ca grupa D a avut pe primele 3 locuri 3 masini din Iasi ( Leon FR - Louie, Bertone Turbo - Rex si Kadett ), lucru care este mult laudabil intrucat se confirma ca efortul colectiv seara de seara, banii investiti in masini si pasiunea care ne uneste au dat cu toate roade. 4.Felicitari contabil pentru locul de filmare, oferit cu sprijinul SC JUPANEMY SRL. 5.Felicitari Pepy pentru locul 1 la grupa E si pentru prestatia cu verisorii mai mari ( EVO-urile ). Sunt bucuros sa vad ca munca de o luna depusa nu a fost in zadar. Stai linistit, va veni si clipa ta, si vei demonstra de ce esti in stare cu adevarat. Toate la timpul lor.Cupa aceasta nu e deloc de neglijat.Cum s-ar spune,esti "back in bussiness". Pentru cei care va intrebati rostul afirmatiilor mele anterioare, ma rezum la a spune ca Speedsterul pe care l-ati vazut la Braila acum a fost putin "schiop", eu estimez ca a mers la 2/3 din ceea ce poate. Mult succes, Pepy, in continuare. 6.Nu vreau sa par lipsit de modestie, dar intrucat consider ca am atins un anume nivel pe care mi l-am propus, la viitoarele curse ale Legal Racing, Kadettul va urca o grupa. Este un gest pe care il consider normal in spirit sportiv, sunt convins ca si Pepy va face acelasi lucru ( ca sa am si eu o sansa :D ). Mai mult de atat, avand in vedere ca dispunem cu totii de o iarna la dispozitie, consider ca am tot timpul sa imbunatatesc performantele masinii, ca si voi toti dealtfel. Am renuntat deocamdata la gandul de a vinde Kadettul, si asta in mare parte datorita indirect lui Pepy, intrucat eforturile depuse la masina lui mi-au readus "setea" de putere de altadata. Sper sa nu fie un fenomen temporar si sa fac impresie buna cu masina si anul viitor. Cat despre cursa de la Braila, am iertat complet pacatele masinii din vara cand la Suceava efectiv nu i-a mai placut de mine. Kadettul merge si a mers foarte bine, din pacate nu am putut accelera complet in treapta 3 si 4 in nici una din curse datorita carosabilului de la final. 7.Alex, Achim, Speeder...nu va mai certati, va rog frumos. Ce a fost a fost, urmeaza multe alte curse ( Doamne ajuta ! ), unde vom avea cu totii ocazia sa dovedim ceea ce suntem in stare. Mult succes tuturor! ...si uite ca editez pt ca am uitat ceva: felicitari si celui care a dat nastere apelativului UGA, se stie el care ! Kadettul de acum e continuarea eforturilor initiale ale acestuia! |
Quote:
p.s.masina este de femeie si o foloseste sotia mea, nu eu.o mai dezmortesc din cand in cand doar.clarificare pt pasarica lui masa nu pt tine!;) |
Quote:
eu nu mi-am dat seama ca tu ai userul acesta pe 4Tuning :D felicitari inca o data pt masina (ma tot tine Razvan la curent cu ce faci prin Iasi :twisted: ) Quote:
|
Quote:
|
Achim .... daca ti se mai pare vreodata ca zic ceva d erau de tine ... nu uita un lucru : doar ti se pare. Esti printre putinii fata de care am tot respectul si imi cer scuze daca ai crezut ca te vizez cumva in postul ala.
|
Quote:
gata imi fac cafenea pt pasionatii de motorsport si tuning :oops: stii ca anumite chestii sunt reciproce si iti multumesc pt aprecieri... :oops: |
| All times are GMT +2. The time now is 10:16. |
- Copyright 2026 4Tuning