![]() |
Re: AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
o masina unicata si pe deasupra si frumoasa foc sa ai parte de ea respect :lol:
|
si ce loc a ocupat babuta asta momoasa la resita?
|
vineri s-a descurcat bine pt varsta ei dar duminica a protestat alternatorul...... si am scos un timp foarte slab...... insa mi-am atins scopul pt care am mers cu batrana la etapa de la resita.....
|
bun bun atunci,toate cele bune si noroc in continuare;)
|
AG 70 RNO - Dacia 1300 in stil DRT
Tot respectul pentru rezultatele obtinute si munca depusa pentru a putea face ceea ce iti doresti cu batranica. Spor la treaba in continuare:!:
|
Omg am vazut niste filmulete pe youtube....partea 1.2.3 nu credeam ca poate trage asa bine .. mai ales ce depasiri faceai......f reusita masina sa o stapanesti sanatos si cu f multi km fara incindente
|
AM vazut si eu filmarile 1.2.3 ,frumos i dadeai cu a 3 a de o cocosai :))).L-ai impresionat pe Ion de la Pitesti,i-am aratat si lui filmarile.Multa bafta in continuare
|
felicitari cucule!!!!! bravot tie:) am vazut filmarea facuta on board:D senzatie nu am ce zice:D foarte misto filmat si editat:)
iti cam caraie a 2-a, ai inconso pe batrana etapa asta:) |
puneti niste link-uri va rog.
|
felicitari morcov ! iti multumim ca ne reprezinti ! spor la treaba si "la cei mai buni timpi !" :)
|
ALO DUMNEZEI ACESTUI FORUM VI SE PARE CA,CUVANTUL GHENAR AR FI UNU OBSCEN?
NU INTELEG DE CE STERGETI POSTURILE ( CUVANTUL GHENAR ESTE O LAUDA LA ADRESA LUI,MORCOV).NU DE ALTA DAR DACIA FARA O BUCATA DE GHIRMA NU MERGE CUM TREBUIE. |
Nu ajuta cu nimic topicul, oamenii intră să vadă maşina şi transformarea ei, ea e vedeta topicului, nu altceva.
|
Quote:
|
nu ia linkul, nici atunci nu-l luase. dacă e cenzurat, probabil ca e site concurent şi asta e politica 4t, nu e ceva ce depinde de un moderator sau altul.
iar posturile de mai jos sunt absolut folositoare pentru a lămuri evolutia masinii, nu? Quote:
Quote:
Quote:
|
Uploadati filmuletele pe 4tunning TV daca vreti neaparat sa fie vazute aici.
|
Daca intr-adevar cineva voia sa vada vreun filmulet cu RNO-ul...putea sa dea cautare pe youtube. Eu asa am facut...si am gasit imediat.
exemplu - "morcov dacia" |
am vazut o si eu la vtm la resita
i bestiala dacia |
Splendida babuta :X..de la mine din oras a fost dacia asta :)...multa sanatate !
|
Primul post deplasat sau la misto = concediu pe termen nedeterminat .. asta`i o promisiune.
|
morcov sau cum ti-o zice, te felicit pt masina, e un proiect deosebit, realizat intr-un interval de timp ft scurt, ai avut si ajutor din plin(ma gandesc ca fara i-ti luau si tie cati-va ani). pacat ca sa facut ft mult off-topic pe threatul acesta, m-am chinuit ft mult sa ciesc totul(nu am mai aruncat un ochi pana acum pe thretul tau) deja ma dor ochii, oricum ft frumoasa masina, si sa ai parte de ea cat mai e la tine
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
din vremurile bune
|
ce masinute tipla zici ca sunt de jucarie..bafta baietiii ..va astept pe la bv :oops::oops:
|
:shock:cat de frumoase pot fi..:oops:felicitari proprietarilor
|
ft frumoase amandoua. frumoase bratele alea de la stergatoare nichelate de pe esi
|
Fauru_13 imi poti spune cu ce aparat foto ai facut poza? deoarece e foarte foarte clara...:D :shock::shock:nici al meu nu face asa.....:)
|
Quote:
|
Quote:
Orientation of image: 1 File change date and time: 2009:04:07 20:47:43 Image input equipment manufacturer: NIKON CORPORATION Image input equipment model: NIKON D300 Software used: ViewNX 1.2 W Person who created the image: APOSTOL_DRAGOS Copyright holder: DRACU Imi cer scuze de offtopic. Nu are sens sa mai spun ca masinile sunt speechless (fara cuvinte). |
Quote:
|
Faure nici nu`ti imaginezi...este enervant de atent baiatu asta :)
|
Ar trebui sa fie moderator.....
|
foarte frumoase amandoua stand una langa alta
|
salut si la multi ani pe anul asta.
nimic nou???nu ne mai zici si noua nimic de printesa ta??? |
Astepti sezonu ala.....?
|
Masina e pregatita pentru orice plecare, dar asteapta decat inceperea sezonului "fierbinte" ;)
|
daca pe 9 mai se tine ceva la brasov, masina va fi prezenta? ca anu trecut:D miar place si anu asta sa mergem mai multe masini:)
|
Quote:
|
salut frumoasa batrana,mai la inceput spuneai ca ti-ai luat discuri noi pentru puntea spate imi poti da un cod de reper sau de pe ce masina se potrivesc ca noi de fuego nu am gasit.mersi
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning