![]() |
Re: Fanatik Constanta
Quote:
|
Quote:
dar ce onoare! bine ai venit pe aici pe la noi! :) cum mai merge?! |
URMATOARE INTALNIRE FANATIK MOTORSPORT CONSTANTA VA AVEA LOC PE DATA DE 7 MARTIE 2009 .
INCA NU AM STABILIT ORA SI LOCATIA EXACT, DAR IN MAXIM 2 ZILE VETI FI ANUNTATI |
Quote:
|
:)
vin... face... bem! :D |
asa asa facem uneala...:)
|
Quote:
|
cernavoda...vine imediat...(are porsche) :lol:
|
Aaaa ... 60 km, 20-30 min, mai urat prin Valu`, ca`i mai tot timpu` radar :)
Apropo, am si eu cunostinte prin cvd :D |
Pai 7 Martie cred ca va fi ultlima intalnire corrado cu fanaticii, pt o perioada lunga de timp, din pacate.....
|
Aloooo iesim si noi ca baieti diseara pe la 10 11 la un juice ?
Sa fie gasca mare sa iasa caterinca :P Baiatul cu porsche esti binevenit diseara :D |
ca aseara romy:cry::cry:...cine e interesat sa posteze acilea sa sa inceapa sa bazaie cu telefoanele dupa ora 9...dam o tura,facem o carare...merem la suc:)
|
Aseara n-am mai venit ma ca nu aveam nici un chef , in seara asta am va promit :P
|
dati un telefon si iesim:D
|
onoram cu prezenta dar sunt in bucuresti momentan.....corrado pleaca sau ce se intampla? chiar vroiam sa vad fiara
|
Quote:
|
am amintiri cu rutiera in valul :) ma duceam la o intalnire de club in cta ..era tarziu si ma grabeam..am reusit ~~ performanta~~ sa iau un radar al mindrei nostre militie rutiera calare pe loganuri cu 156 km/h in sat...s-a lasat cu lunile feb mar si apr fara drept de circulatie..:)
aici e scanul dupa amenda https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1201533012 oricum apreciez atitudinea ``nu mersi nu vreau spaga sunt bogat`` a politaiului |
Foarte tare frate, procesul verbal !!!
Alte muntiuni : Mi-a nascut sotia. Am un baietel :clap: ... deci e prea tare :lol::lol: E aiurea in Valu`, pt ca e al naibii de lung satu` ala si te plictisesti daca mergi cu 60 km/h , dar asta e, n`ai ce sa`i faci .. decat sa ramai pieton :D |
corrado are probleme cu inmatricularea si va sta in garaj pana o sa o inmatriculeze :(
|
Quote:
|
Quote:
Sa iti traiasca.... Ma tu esti insurat?.. Tare EDIT: E la oha, asta scrie pe procesul verbal. Smechere...:)) |
ak ati gasit subiect sa vb :)) de copil a? ia ziceti cu ce va mai mandriti, ce ati mai facut la masini sau va lovit si pe voi criza
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo, in seara asta pe unde ati umblat ... ca nici urma de voi prin oras :shock:Singuru cu care m-am intalnit a fost Georgica:-P care nu prea are activitate aici pe forum si nu stiu de ce :?::?: :D |
neam intalnit prin trafic da te claxonez si u .....pauza, concentrat mai esti la volan
|
Yo in weekendu asta am avut golanu` la confectionat de asa zisele " strutz bar " :lol: fatza + spate si am lasat`o acolo sa nu mai consum motorina de geaba....ca in rest; m`am plimba cu un matizozaur ( in 2 zile 1/3 din rezervor consumat shi intre 0 si 0,5 litri ulei ). Am dat o mica proba cu bara fatza pusa...si se simte super desi la viteza mica, remane de vazut shi cu bara spate shi o proba mai sanatoasa :twisted: . In rest :-) ne auzim luni la un suc
|
Criza la noi in tara este din totdeauna.
|
Quote:
|
ca pentru saraci a fost din totdeauna, Hellman sa ne zici ora si locul intalnirii pe 7 da?
|
eu sunt sarac ...nu au ce sa imi ia..:)
|
masina:))
|
Quote:
:shock::shock::shock: |
a da si cosmote 2000, si orange 1500 min nationale, nui problema avem de pe ce sa vb :D
|
am desfacut motorul ieri ..sa traga de ea:))
|
da cei faci, il segmentezi sau iai facut u mai multe :P
|
Va rog on topic !
|
Quote:
|
Quote:
|
SAMBATA 7 MARTIE 2009 ORELE 13 INTALNIRE FANATIK MOTORSPORT CONSTANTA IN PIATA OVIDIU IN FATA MUZEULUI
PREZENTA OBLIGATORIE |
| All times are GMT +2. The time now is 10:24. |
- Copyright 2026 4Tuning