![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
in sfarsit ai scos-o la lumina dupa mult timp :D am si eu o intrebare..bodykitu-ul de unde l-ai comandat si cat?
|
Quote:
Quote:
Am mai fost intrebat vis-a-vis de body-kit; la vremea respectiva am considerat ca-i sta mai bine cu el, decat barele stock ... acum, sa fiu sincer, am ceva indoieli ... asta e ... Quote:
Quote:
|
stiu ca si eu am cielo, dar problema ii ca gaura aia ii inspre far si filtrul ii spre parbriz orientat.
eu i-as face o taietura in capota si i-as pune o proza din aia ca la kadett gsi...si cred ca ar arata si bine oricum bafta si da-i bice :P |
Daca te uiti bine la filtru, vei vedea ca prin partea superioara a acestuia, cea orientata spre parbriz, nu se trage aer, e acoperita cu o parte metalica.
|
Neatza domnule
eu sunt aproape gata, daca poti numi gata un astfel de proiect :-) facem rodajul impreuna ? :lol: |
:-) ... de ce nu ?
|
va intalniti la jumatate si la dus si la intors.
|
Poate i-ar fi stat mai bine doar clean la masina, un lup in blanita de oaie, dar sunt sigur ca si kitul ales de tine va da foarte bine.
In rest ce poti sa ii zici unui om care a bagat atatia bani si a pus atata suflet intr-o masina? Tot respectul si... sa o vedem all new and shiny :) Si felicitari ca ai rezistat psihic la asa ceva :) |
a mai trecut o saptamana.
nici o miscare ? |
Din pacate nu, pt. ca depind si de alti oameni care, nu intotdeauna sunt "de cuvant" :sad:
|
Cate kilograme are masina ?
|
N-am cantarit-o.
|
Quote:
oricum am observat ca esti tare de nervi, asa ca se rozolva toatre. |
Gentlemen, yesterday we have fired up the engine !:pistoles: Great sound, strange feelings ... :drunk:
:peace: |
Ooooo...wicked sick!
Sunt sigur ca se aude intr-un mare fel ! Cum e ? :D |
frate poi stam aici cu sufletu la gura...nu ne mai zici nimic?un video mic...niste poze....hai ca din 2008 astept clipa asta:D
|
bravos domnule. meriti din plin trairile acelea ciudate :D
|
hai cu video ala 8) :D
|
lasa-l sa isi revina din betie.
|
Esperache hai sus cu un filmulet cu sunetul :). Ma bucur ca te apropii de final cu acest proiect maret si sper sa ajungi pe la Valcea asa cum ziceai cu vreo 20 de pagini in urma :D. Multa Bafta !!!
|
am citit aproape toate paginile si nu pot sa spun decat : bravo, tot respectul, un astfel de proiect foarte rar vezi pe la noi si cu toate astea am mai vazut si unele critici ( asta e invidia ii roade pe multi ) desi e greu de imaginat cata pasiune si cata rabdare iti trebuie pentru asa ceva. Acum cu privire la modificarile aduse masinii si motorului mai ales, trebuie sa spun ca ai pus tot ce era mai bun si internele care le ai acum duc fara probleme peste 400 CP, o singura mentiune am de facut legata de filtrul de aer care e open si trage aer din compartimentul motor si nu e chiar bine, eu ti-as recomanda un close box, adica un filtru care sa traga aer rece direct de afara si sa reduci astfel temperatura aerului din admisie ( un pipercross viper evo ar fi perfect ). In rest iti urez multa bafta si sa o vedem cat mai curand pe strada in turatie maxima.:)
|
Multumesc frumos @wheelman2009, inca mai e de munca la masina, o gramada de reglaje, etc. ... iar cu filtrul de aer, ai dreptate ; de la inceput ma tot gandesc la o solutie de izolare a acestuia de temperatura ridicata din compartimentul motor.
Oricum, va urez tuturor un Paste fericit alaturi de cei dragi si sa ne auzim cu bine ! |
Salut Esperache,acum am terminat de citit topicul......sincer wow!!! dar banuiesc ca asta ai mai auzit si de la multi altii. Si eu sunt un mandru posesor de Espero si incerc sa mi-l tunaresc si eu "putin". Tu o sa fii cel mai tare la motor si eu la interior. :D.....tocmai sunt cu ea in santier la capitolul piele,lcd-uri,muzik.....Sper sa ne intalnim pe strada si sa ne admiram reciproc. Numai bine cu toata admiratia
|
16 Attachment(s)
Merci frumos @Mr.Special si ... cred c-o sa ne vedem cat de curand ...
In alta ordine de idei, aseara mi-au ajuns si anvelopele dupa 2 luni de mers cu vaporul din SUA; jantele au ajuns de ceva vreme ... urmeaza si valvele :lol: Jante : BBS CH style, 7x17" ET 40 - n-a mai fost sa fie "asiatice" ... asta e - (trebuie montate neaparat distantiere) Anvelope : Continental ExtremeContact DW (North Amercian market only) Next week : paint job ! :D See ya !8) |
Squicky shoes! :) Marfa de tot, chiar sunt curios sa le vad pe masina. Mai ai rabdare acuma ca ai ajuns aproape de sfarsit? (sau intotdeauna mai e ceva de facut?:) )
|
wooow,meserie jantele,ceva deosebit:D
|
De ce ai ales sa iti comanzi neaparat acele cauciucuri? Nu gaseai si in Europa ceva satisfacator ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
frumos proiectul ! Felicitari.
p.s. Te-ai gandit cum o sa faci cu politia ? Sper ca nu ai uitat ca traiesti in romania.. o tara in care legistlatia nu iti permite sa ai nimic frumos la masina, o tara in care si un ''***'' daca il pui pe masina.. te opreste politia si spune ca nu e omologat. Multa bafta |
Multumesc frumos; n-are rost sa-mi bat capul de politie pt. ca indiferent cat de legal ai incerca sa faci treaba tot nu esti bagat in seama, asa ca ... ii dam inainte ! :D
|
12 Attachment(s)
Astazi masina a iesit pt. prima oara pe strada :-) am facut doar 3 km, dar am trasnspirat cat pt. 3 ore !
"This is the beginning of a beautiful friendship" ! |
Las-o sleeper la exterior :D
|
F E L I C I T A R I !!!
Vad ca la toate proiectele de genul, cand vine vorba de prima tura, cate un ultim detaliu trebuie neaparat prins cu soricei :lol: La tine numarul, la mine tot botu' la masina :lol::lol: |
super ! incepe sa-mi placa mult bodykitul tau...dupa ce revopsesti si restul elementelor o sa arate intr-un mare fel !!! bafta multa in continuare...!!!
|
Felicitari !!!!!
Ce culoare o vopsesti? BBS-urile sunt superbe , ai facut o alegere buna! |
BRAVO MAI! Nici nu stiu ce iti facusei probleme cu body-kitul, da super pe masina! Cred ca daca ai face-o pe toata neagra, geamuri fumurii, farurile vopsit cromul ala cu negru si semnalizarile spate fumurii, ar fi 'mafioata' rau masina :)
Felicitari inca o data pt nebunie si pt rabdarea asta... nu multi ar fi reusit sa rabde atat... hai si cu un filmulet (cu sunet neaparat) :) |
Ai o inima mare de Opelist in tine... ai grija cum o strunesti, invata-o incet-incet cu asfaltul. Numai Bine !
P.S. SAX jantele sunt keskin ;) |
felicitari!!!!!!!!!
cand o vad si eu cu baietii???? LIVE!!!!!!!!!!! |
sunt foarte curios cum se misca, frumos proiectul!
|
Quote:
Quote:
In alta ordine de idei :O:O SUPERBA :) d-abia astept sa o vad ruland pe strazi :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:57. |
- Copyright 2026 4Tuning