![]() |
Re: Discutii off-topic
Vreau sa stiu si eu siteul nostru cand va fi gata?am auzit pana acum numai neauzite ... cred ca in orice caz siteul trebuia sa existe demult ...
Unde e?? |
Quote:
|
am si eu o intrebare :D...
aveti un fiat barchetta in club ? :D nu vreti sa il prezentati pentru ca masina asta o vreau si eu... si vreau sa vad pareri despre ea.... multumesc mba-u |
Quote:
eu am trecut pe acolo! probabil ca aveam muzica in masina si nu am auzit! sorry! :) |
Quote:
|
ia uitati ce zice flipper , asa discutie nu o sa mai vedeti vreodata
flipper fanatik: mai da-le in s*** de curse si mai devreme ii spusesem eu " vezi ca am scos ursu si vreau sa ne dam pe taloane sau ce vrei tu....+ ca pun 1500e in masina ta la start ( si o bomba) evident ca stie ca nu are cum sa mio dea...deh il mai iert si eu ce il cunosc P.S ce telefon negru are cocalarul app |
Quote:
|
70% e adevarat :P:P
|
care din ele?
ca e la misto? sau ca te joci cu focul? |
ce ai ma?...deci sa mor...nu se mai poate face o mica caterinca.....
|
ba vedeti ca drogurile pe care le consumati voi doi sunt trase (adica nu sunt bune,sunt expirate)
|
Quote:
Daffy io n-am inteles nimic din ce`ai zis tu,ori imi desenezi ori mai explici odata:???: Chicken,sa mor,zici ca esti pus pe foc de iei asa foc |
era o mica caterinca ...o sa iti mai explic cand ne-om mai intalnii....nu stiu sa desenez:))
|
Quote:
|
pai nu prea
|
cum merg pregatirile? sambata ne vedem la romexpo p la 10-11 ajungem
|
Quote:
In fine, va urez multa bafta in continuare... Sunt curios daca primesc vreun raspuns competent la ceea ce am scris. :?: |
Avand in vedere ca tu vi la 1 din 10 intalniri, e normal sa iti iei aripi. Nu stiu cat de datoria clubului este sa te sune in fiecare vineri si sa te intrebe: ce faci? vi? esti bine? ! Normal e sa dai un tel si sa vorbessti nu sa ne lasi pe noi sa ghicim ce "probleme" ai!
bafta si toate cele bune! |
Quote:
|
1 Attachment(s)
El este Horatiu :))=)) tocmai skapase de la nebuni :))
|
Salut
Pe aceasta cale vreau sa va anunt ca eu ma retrag din Fanatik Motor Sport. R5-ule sterge de la mine de la :member ca nu mai sunt din club.Multumesc anticipat. Va urez in continuare multa bafta si tineti-o tot asa. Daca am iesit din club asta nu inseamna ca nu mai suntem prieteni.vom fii in continuare prieteni. Pentru cultura generala a unora dintre noi(voi) ies din club ca ies din club din mandrie si orgoliu nu pt. a ma duce in alt club si nici nu voi infiinta alt club. IES DIN CLUB SI GATA. MULT SUCCES IN CONTINUARE SI SA AUZIM DE BINE |
Si eu vroiam sa raman prieten cu toti dar cand vad ce priviri mi se arunca ma ia capu..
|
Taz-ule mie imi pare sincer rau ca iesi din club mai ales ca suntem prieteni foarte buni, asta este alegerea ta si sper ca te-ai gandit bine innainte eu iti doresc in continuare succes la proiectul care l-ai inceput pentru masina sper sa si reuseasca
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate fara mine o sa va fie mai bine poate eu va tineam in loc. nu avem deunde sa stim/stiti o sa mai treaca timp si vom/veti vedea. oricum fantik va exista si fara mine. nu uita de rugaminte. |
Oricum cu faza de la 4 tuning a fost nashpa
|
nu vorbim detaliilea astea aici poat epe alti nu ii intereseaza asta vorbim noi 2 in particular
|
ok am inteles
|
ne-ai dat o veste asa de luni dimineatza ca sa ne merga bine toata saptamana :(
|
tu si alti cativa stiati de vineri dar nu ma-ti luat in serios.credeam ca ma cunosti mai bine de atat sti doar ca eu nu vorbesc aiurea.
alti au aflat sambata. Flliper a aflat si el sper dar nu a vrut sa vorbeasca cu mine. sa ii spuneti voi ca eu vreau sa vb cu el. |
Eu sincer in prima faza am crezut ca zici asta ca ai nervi... insa stiam ca esti ambitios
|
EEEE lasati!!!
|
B.D ! domne mie sa-mi dai suta ! ! ! 8 cilndrii in V , Mergem cu Buiku sa vedem Mozambiku
|
Super salonu :D App vreau si eu filmuletul Fanatik :D
|
...plm frate....e alegerea ta boschet...dar pana mea...e naspa...plm...oricum banuiesc ca vorbim vineri :D
|
da am sa vin vineri sa vb
|
sa vi ca altfel te cocosez
|
vin man promit
|
Am sa vin si yo in cazul in care nu harcaie barcaie renaultu