Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Daewoo tuning (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning.html)
-   -   Club ESPERO (https://forum.4tuning.ro/140-daewoo-tuning/92327-club-espero.html)

09 giv 28-04-09 15:53

Re: Club ESPERO

mai trebuie ceva modificat?

esperoTun 28-04-09 19:02

Quote:

Originally Posted by 09 giv (Post 2273291)
mai trebuie ceva modificat?

foarte putin se taie cu flexu un pic din el....90 de ron setu

^^Splash^^ 29-04-09 13:37

salutare . nu cumva are cineva o poza cu un etrier fata montat pe disc ? :) imi trebuie o siguranta de acolo si vreau sa o cumpar dar astia pe la piese auto spun ca nu au auzit de siguranta etrier.si eu nu am gasit nici o poza cu ea montata ca sa le arat care este .poate gasesc o poza aici :)

esperoTun 29-04-09 13:59

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2275747)
salutare . nu cumva are cineva o poza cu un etrier fata montat pe disc ? :) imi trebuie o siguranta de acolo si vreau sa o cumpar dar astia pe la piese auto spun ca nu au auzit de siguranta etrier.si eu nu am gasit nici o poza cu ea montata ca sa le arat care este .poate gasesc o poza aici :)

cum draq sa nu stie de siguranta:)))dute la dezmembrari k au aia acolo!

ing3r 29-04-09 14:33

Nu au cum sa nu stie de siguranta... Aia e esentiala ca sa poti fixa etrierul... Sunt dobitoci cei de la magazin!

CIPRIAN_17_CIP 29-04-09 15:22

Am si eu o problema: https://forum.4tuning.ro/312-zona-tehnica-daewoo/120973-incalzeste-instalatia.html. Ma gandesc poate poate are careva vreo solutie.

esperoTun 29-04-09 17:10

baieti tr si mie o pzoa ceva ,vreau sa fac un site club espero...
un nume potrivit,o poza,stick ceva!astept,in special AER....MS MULT!

mike - AER 30-04-09 20:46

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2276369)
baieti tr si mie o pzoa ceva ,vreau sa fac un site club espero...
un nume potrivit,o poza,stick ceva!astept,in special AER....MS MULT!

ti-am zis ca te ajut cu tot ce pot! Si in legatura cu masina ta, te pot ajuta, dar numai de luni, dupa ora 2... daca vrei iti las nr meu de tel si ne auzim....

esperoTun 30-04-09 23:14

Quote:

Originally Posted by mike - AER (Post 2279788)
ti-am zis ca te ajut cu tot ce pot! Si in legatura cu masina ta, te pot ajuta, dar numai de luni, dupa ora 2... daca vrei iti las nr meu de tel si ne auzim....

lasami un nr de tel pe mess...ma intereseaza daca pot schimba telescoapele si bucsile la tine...si un pretz!!!nu acuma cand o sa le cumpar!

esperoTun 01-05-09 02:21

:D

ce parere avetzi???:D https://www.youtube.com/watch?v=NrxZGhpoDDU

banzay 03-05-09 09:05

+ pt geamurile cu folie, stickerul cu fc craiova, 4tuning si...cam atat
- pt praguri (nu se potrivesc cu linia masinii), pt dungi si eleron (e limuzina nu masina de curse) si poate pt codita de rechin dar nu deranjeaza vizual asa tare si interiorul prea albastru :) Daca tot voiai presulete genul ala, eu vazusem unele mai calumea, un gri-negru, aratau tare bine si nu sareau asa in ochi.

Snapy_xxl 03-05-09 11:54

Pot sa stiu si eu de ce "Evolution" ?

esperoTun 03-05-09 13:12

in fine sunt pareri si pareri...app cu presurile nu am gasit alta culoare decat albe(din bulgaria)si nu deranjeaza deloc!evolution, nu aveam ce scrie si ma plictiseam...

NiCu_GaB 03-05-09 18:24

Salutare' baieti,
si bine v-am gasit!

am si eu un espero 1.5 dohc din 97' si am o mica (mare) problema, imi sta becul de la Abs aprins, nu am ajuns cu el la service inca ...... placutele pe fata sunt bune (pe dreapta, ca pe stanga nu am desfacut).

Daca stiti sa imi spuneti si mie unde sa verific mai intai, v-as fi recunoscator!

Bafta!

johnsonxxl 03-05-09 20:09

am si eu problema...semnalizarile si avariile se aprind o data sau de 2 ori apoi pauza..nici un semn...siguranta e buna...

nxtaz 03-05-09 21:32

Verifică releul. Ticăitul specific se aude ?

ing3r 04-05-09 00:33

Quote:

Originally Posted by NiCu_GaB (Post 2285250)
Salutare' baieti,
si bine v-am gasit!

am si eu un espero 1.5 dohc din 97' si am o mica (mare) problema, imi sta becul de la Abs aprins, nu am ajuns cu el la service inca ...... placutele pe fata sunt bune (pe dreapta, ca pe stanga nu am desfacut).

Daca stiti sa imi spuneti si mie unde sa verific mai intai, v-as fi recunoscator!

Bafta!

verifica senzorii, e posibil sa ai un senzor de ABS defect! Daca sunt ok, verifica si cablajele ce tin de ABS, sa nu fie intrerupte pe undeva. Si mie imi sta becul aprins , ceea ce inseamna ca neaparat trebuie pusa pe tester! bafta!

@ciprian: nu are cum sa fie atat, eu am dat acum o luna si ceva 170-180 lei pe 6 luni. Cred ca te-ai uitat la CASCO pe 6 luni :))

esperoTun 07-05-09 23:06

puneo pe tester!!

ing3r 09-05-09 01:55

Clar!

johnsonxxl 09-05-09 11:04

dap..a fost releul...i-am pus de Vw ca de Espero n-am gasit..s-a potrivit perfect...

^^Splash^^ 13-05-09 13:53

Quote:

Originally Posted by esperoTun (Post 2275803)
cum draq sa nu stie de siguranta:)))dute la dezmembrari k au aia acolo!

cred ca am intrebat la 15 magazine de piese auto daewoo.nu am gasit nicaieri pana acum....stie cineva un d-ala de dezmembrari in bucuresti unde m-as putea duce ?

09 giv 13-05-09 19:29

Quote:

Originally Posted by ^^Splash^^ (Post 2314844)
cred ca am intrebat la 15 magazine de piese auto daewoo.nu am gasit nicaieri pana acum....stie cineva un d-ala de dezmembrari in bucuresti unde m-as putea duce ?

o sa dau un telefon maine la cineva care se ocupa cu dezmembrari daewoo sa intreb de siguranta si iti spun eu daca o are

as vrea sa schimb singur ghidurile la supape. daca stie cineva ce riscuri ar fi daca fac eu asta.

mike - AER 13-05-09 20:30

N-ai nici o sansa, nu face oricine asa ceva!!! Vad ca esti din Craiova, asa ca demonteaza chiuloasa si du-o la R.K. Motors ( e un atelier de strungarie in Romanesti, foarte cunoscut)... trebuie majorate ghidurile actuale, se baga altele presat, si dupaia se rectifica si scaunele, si dak tot te apuci schimbi si semeringurile la supape... bafta!!!
apropo... pune si tu poze cu masina ta sa o vedem si noi.... e cumva aia neagra cu triplele negre?

09 giv 13-05-09 21:28

mersi. cred ca maine o sa pun niste poze. doar exterior ca la interior deocamdata vreau sa umblu putin. nu e cu triple negre doar partea dintre ele e neagra.

ing3r 17-05-09 18:12

Stiti pe cineva care s-ar baga sa repare ABS-ul la masina mea? Pe scanner da o eroare la motorasul de la ABS si trebuie desfacut si verificat de cineva care se pricepe. Idei?

esperoTun 19-05-09 10:53

1 Attachment(s)
sa traiasca photoshop...:))

mike - AER 19-05-09 21:56

wow... ce bine ar arata asa.... si daca asa ar fii in realitate fac pariu k nu ai mai vrea sa il dai... bafta!

09 giv 23-05-09 21:26

stie cineva cum se poate slabi fulia de la vibrochen daca nu este cureaua prinsa?

mike - AER 24-05-09 16:01

bagi la volanta ceva ca sa blochezi(o surubelnita sau un levier ceva).. doar asa slabesti/strangi fulia de la vibrochen.. niciodata sa nu fortezi in curea ca nu e bine, poate sa se rupa pentru ca e forta mare!

johnsonxxl 25-05-09 13:17

1 Attachment(s)
Attachment 934934

mai bag o poza si eo...mi-am facut facut asigurare...2 mil pe juma de an.. :D

mike - AER 25-05-09 22:13

parca aveai altcumva vopsite capacele....? sau poate ma insel...
Punei folie pe geamuri ce mai stai, o sa ii stea mai bine :) . A, si inca ceva... cum ai ajuns la 102 cai??? pana acum avea 90... :shock:

johnsonxxl 26-05-09 10:16

capacele alea am pierdut 2 din ele....ii pun si folie dar nu am resurse financiare pt moment....povestea cu puterea e scrisa mai in urma...pistoane mai mari...cilindri....papa mai mult combustibil.. ;))

mike - AER 26-05-09 13:24

aaa, da! asa e imi aduc aminte cand ai zis cati-ai facut motoru!

Fast_wheels 27-05-09 11:16

4 Attachment(s)
ingrijita masina....am mai facut si eu cateva mici modificari pe la ea...:lol:(dau la schimb telefon dual sim bally black k 98 nou nou pe jenti)ashtept oferte

nxtaz 27-05-09 11:25

+ pentru grila faţă dar ce ţi-a venit de ai inversat player-ul cu panoul ala de control pentru ventilaţie ? Părerea mea e că arata mai bine jos.

CIPRIAN_17_CIP 27-05-09 12:38

Frumoasa masina,ingrijita.cat despre panoul de ventilatie......nu neaparat ca arata mai bine dar mi se pare mult mai util player-ul in pozitia in care este pus de fabrica(acces mai usor la comenzi in timp ce esti cu mana pe schimbator),dar gusturile nu se discuta.

johnsonxxl 27-05-09 13:46

mie mi se pare ca arata mai bine cu playerul sus....dar este mult mai confortabil jos....acesul mai usor la comenzile playerului....

Fast_wheels 27-05-09 15:46

mey...am telecomanda la player nu ma deranjeaza;)...plus ca na',sa fie mai diferit...si se schimba foarte usor pozitia:D..alte idei de modificat?

ing3r 28-05-09 03:12

Motorul :))

Fast_wheels 28-05-09 11:28

da da...ce sa i fac...sa l vopsesc...:lol:

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning